Overvloed Welvaart Reiki 1

 70,00

Niveau 1 heeft 5 nieuwe leefregels, 1 symbool, 2 visualiseringen en een mantra. Je leert werken met Lakshmi en Ganesha. Je leert om voorwerpen op te laden met Overvloed Welvaart Reiki. Je leert om deze energie te sturen naar mensen en situaties. Niveau 1 is heel makkelijk te leren en je hebt geen speciale voorkennis nodig. Je ontvangt een inwijding.

Beschrijving

Niveau 1 heeft 5  leefregels, 1 symbool, 2 visualiseringen en een mantra. Je leert werken met Lakshmi en Ganesha. Je leert om voorwerpen op te laden met Overvloed Welvaart Reiki. Je leert om deze energie te sturen naar mensen en situaties. Niveau 1 is heel makkelijk te leren en je hebt geen speciale voorkennis nodig. Je ontvangt een inwijding.

Na ontvangst van je betaling kun je meteen de pdf  downloaden (zorg dat je Acrobat-Reader hebt om het document te kunnen openen) met de lesstof. Deze dien je goed door te nemen. Eventuele vragen kun je natuurlijk per mail stellen.

Zodra je alles goed gelezen hebt mail je mij om een datum en een tijdstip af te spreken wanneer jij de inwijding wilt ontvangen. Hoe je de inwijding ontvangt staat goed aangegeven in de lesstof. Op het afgesproken tijdstip zal ik jou de inwijding geven. Desgewenst kan ik de inwijding (energetisch) wegzetten in een cloud zodat jij de inwijding (energetisch) kunt downloaden op een tijdstip waarop het jou beter uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer je naar bed gaat.

Na de inwijding spreek ik een boodschap in via FB messenger of via Whatsapp wat mijn bevindingen waren, wat ik mogelijkerwijs gezien of doorgekregen heb voor je.
Ik kijk ernaar uit om je deze inwijding te laten ervaren.
Inwijding OWR 1 € 70,00