Praktisch Engelen Werker Jaartraject 2 deelbetalingen

 750,00

Je certificeren als Praktisch Engelen Werker® voegt toe aan jouw professionalisering als healer/reader/therapeut. Certificeren kan en mag, maar je kunt gerust een enkele cursus volgen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Wil jij je certificeren tot Praktisch Engelen Werker®? Dat kan!

Je certificeren als Praktisch Engelen Werker® voegt toe aan jouw professionalisering als healer/reader/therapeut. Certificeren kan en mag, maar je kunt gerust een enkele cursus volgen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Een Praktisch Engelen Werker® heeft een route van cursussen en workshops afgelegd met de daarbij behorende theorie en praktijk examens en (huiswerk) opdrachten. De Praktisch Engelen Werker® geeft op een heldere en bewuste manier informatie door tijdens respectvolle en integere healingen en readingen.

De opzet voor deze certificering is het kunnen aanbieden van kwalitatief goede en praktische engelenreadingen- en healingen.

Het certificaat van Praktisch Engelen Werker® bestaat uit vijf onderdelen:

De webinarseries:
1) Ontwikkel Je Heldere Vermogens
2) Praktisch Engelen Werk
3) Aartsengelenkunde

Workshop:
4) Engelen Kaarten Leggen

5) Praktijkweekend PEW®:
– Theorie examen OJHV, PEW en AE(meerkeuze en open vragen)
– Praktijk examen OJHV, PEW en AE (healing uitvoeren, reading uitvoeren, engelenmeditatie uitvoeren voorbereid en onvoorbereid)
– Frequentie/bewustzijn verhogen.

De ideale volgorde om je op te leiden tot Praktisch Engelen Werker® staat hierboven aangegeven. Zo gewenst kun je stappen 1 t/m 4 in een andere volgorde doen.

Een aantal keer per jaar is er een Praktijkweekend PEW®, hier kun je examen doen in onderdelen OJHV, PEW en AE.

Het is mogelijk de opleiding tot PEW® af te ronden binnen één jaar. Heb je langer nodig, overleg dit dan met mij.

Werk je tussentijds (in je opleidingsjaar) aan het verhogen van je spirituele bewustzijn door bijvoorbeeld het volgen van webinars/cursussen, dan is dit een pre. Hoe snel en hoe ver jij echter wilt groeien en ontwikkelen hangt van jouw persoonlijke voorkeur af. 

Is dit pad helemaal nieuw voor je en dien je alle modules nog te volgen dan is het jaartraject voor jou.

Jaartraject opleiding tot Praktisch Engelen Werker®
Ontwikkel Je Heldere Vermogens
Praktisch Engelen Werk
Aartsengelenkunde
Engelen Kaarten Leggen
1 praktijkweekend
Lidmaatschap besloten FB groep Passievol & Bewust

Deelbetaling in 2 keer € 750 (totaal € 1500 i.p.v. € 1333) 1e deel vóór aanvang van het traject, je wordt toegevoegd aan Ontwikkel Je Heldere Vermogens en Praktisch Engelenwerk. Na 6 maanden volgt de 2e deelbetaling. Na het 2e en laatste deel voldaan te hebben wordt je toegevoegd aan Aartsengelenkunde en kun je mee doen met de kaartenleggen workshop en kun je examen doen.