Valentijnsactie 1

 142,00

In Valentijnsactie 1 krijg je:

De serie Heel je Hart t.w.v. € 99

Het Heel je Hart webinar t.w.v. € 21

Het Nieuwe Maan webinar van 11 februari  t.w.v. € 22

Samen € 142.

Alleen VANDAAG, 14 februari 2021, tot 23:59 uur slechts € 88<<<

Categorie:

Beschrijving

In Valentijnsactie 1 krijg je:

De serie Heel je Hart t.w.v. € 99

Het Heel je Hart webinar t.w.v. € 21

Het Nieuwe Maan webinar van 11 februari  t.w.v. € 22

Samen € 142.

Verlengd tot en met 15 februari 2021, 23:59 uur slechts € 88<<<

Waar bestaat het uit?

Heel je Hart:

Je hebt je lief(de) verloren. Je bent alleen en wellicht heb je verdriet om wat was en niet meer is. Verdriet om wat had kunnen zijn en niet meer zal zijn. Verdriet vanuit onmacht.

Er zijn zoveel vrouwen die nog energetisch vast zitten aan hun ex. Vrouwen die onlangs een scheiding hebben meegemaakt. Vrouwen met liefdesverdriet en een pijnlijk hart. Vrouwen die alleen maar verlangen naar wat tederheid en zachtheid en liefde. Vrouwen die verlangen naar die arm om hun schouders, die bereidt zijn om hun pijn los te laten en weer zelf helemaal heel en compleet te worden.

Dit is de serie heel je hart. Alles staat klaar in de online lesomgeving. Na het boeken kun je er meteen bij en mee aan de slag, 24.7.

Video 1: Heel je Hart:

Deze les bestaat uit: Healing met Aartsengel Michaël, Rafaël, Godin Bridget en God. Meditatie. Het heel maken van het hart. In de hartekracht gaan staan.

Deze webinar is voor jou wanneer je
– onlangs of in het verleden een “break-up/ scheiding” hebt meegemaakt
– je hartepijn of liefdesverdriet hebt (gehad)
– je nog energetisch vastzit aan je ex
– je je hart verloren hebt aan iets/iemand
– je het gevoel hebt dat je incompleet bent
– je verlangt naar een -nieuwe- liefde
– je steeds dezelfde soort partners (met dezelfde lessen) blijft aantrekken
– je -weer- wilt openstellen voor liefde

Video 2: Geluk -Liefde:
Deze module komt uit de Geluk serie. Er wordt gewerkt met Godin Aphrodite, Godin Guineverre en Moeder Maria

Video 3: Godin Aphrodite & Guineverre:
Liefdes webinar met Godin Aphrodite (passionele, seksuele, aantrekkelijke liefde) en Godin Guineverre (romantische, tweelingziel, eeuwigdurende liefde). Twee liefdes godinnen met elk hun eigen energie en specialiteit. Graag wil ik je het verschil laten ervaren tussen deze 2 geweldige vrouwen.

Zowel Aphrodite als Guineverre heeft een heel eigen verhaal, eigen energie en een specifieke taak. In dit webinar leg ik uit wie ze zijn en wat ze voor jou -kunnen- betekenen. We gaan aan de slag met healing en meditaties. Na afloop voel je je gesterkt op het gebied van de liefde en wie weet ….. trek jij -een nieuwe- liefde naar je toe.

Wanneer je voelt dat je hart trekt, dat je hart naar liefde en zachtheid en heelheid hunkert, dan is dit jouw FB groep. De video’s staan in de groep, je kunt net zolang in de groep blijven als je wilt en de video’s blijven herhalen.

Met een pijnlijk en vol zwaar hart blijven rondlopen heeft 0% zin. Het haalt je naar beneden, het zorgt ervoor dat je in het verleden blijft hangen, dat je maar niet vooruit gaat naar een mooie stralende toekomst.

Pak NU je kans en BOEK dit aanbod. Dit is het. Ik doe het aanbod (ik breng het paard naar water) jij beslist of je het aanbod aanneemt (ik kan het paard niet dwingen om te drinken). Hoeveel dorst (hoe pijnlijk is je hart) heb jij? Besluit jij te gaan drinken of droog je liever verder uit?

Aan jou de keuze.

Ik hou genoeg van mezelf om voor mezelf te kiezen en mijn pijn en verdriet los te laten en mijn hart te helen, en jij?

Over video 2: “Wat een prachtige healing!! Ik deed deze vandaag als laatste. Tijdens de healing heel veel los gelaten, gegeeuwd, tranen van het geeuwen en koud. Helemaal op het einde ben ik beginnen stromen, nog nooit zo meegemaakt. Ik kreeg het ongelooflijk warm, het leek wel of ik in brand stond! En emoties die loskwamen met opnieuw tranen, maar nu van emotie. Ik zinder nog wat na! Genieten!!! Dankjewel kanjer voor zo’n mooie healing!”


“Hele mooie meditatie. ik had het in het begin verschrikkelijk koud, heb natuurlijk de hele tijd zitten geeuwen en de tranen stroomden al over mijn wangen voordat de meditatie begon ?. dankjewel ?

Over video 3: “Wat een geweldig webinar ?. Was de laatste die ik nog moest doen. Ik had rozenthee ?tijdens het webinar. Tijdens de meditatie heeft de hele tijd in de boom in de tuin mijn vogeltje zo mooi gezongen. Elke ochtend zingt hetzelfde vogeltje in dezelfde boom, vandaar mijn vogeltje ??. ik moet er even van bijkomen allemaal ?

Heel je Hart webinar:

We geven je hart een stem. Een veilige plek om te zijn en om te spreken.

In dit webinar werken we met Aartsengel Michaël. We ruimen oude gedane zaken op door middel van het doorsnijden van etherische koorden, het opheffen van vervloekingen en het laten verwijderen van etherische wapens.

Aartsengel Rafaël

Rafaël is de engel van heling en genezing. Hij heelt met zijn smaragdgroen licht. We sturen helend licht naar pijnlijke momenten in je leven die hun weerslag hadden op je hart. We ruimen spijt op en doorbreken verslavingen.

Nieuwe Maan webinar:

Deze Nieuwe Maan valt héél dicht bij 14 februari, Valentijnsdag, en daarom laat ik het thema van dit Nieuwe Maan Webinar de LIEFDE zijn. Liefde in al haar vormen. Eigenliefde. Ouder/kind liefde. Partnerliefde. Nieuwe liefde. Zeg maar; Alles Is Liefde.

Tijdens het webinar werkten we met St. Valentijn. Godin Venus en haar zoon Cupido. Het was een hartverwarmend webinar.

Alles staat klaar in de online lesomgeving. Na het boeken kun je er meteen mee aan de slag.

Doe er je voordeel mee.

Alle liefs van mij.