Aanbieding!

Webinarserie L.I.C.H.T.

Oorspronkelijke prijs was: € 165,00.Huidige prijs is: € 144,00.

Een webinarserie van 5 dinsdagavonden, met iedere avond een ander thema maar met als rode draad het licht in ons versterken en bestendigen.

Na 5 webinars voel jij je weer gesterkt in je licht, richt jij je op jouw/de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden en zie je, daar mag ik toch vanuit gaan, het leven weer wat zonniger in. Voor jou wanneer je wel een energetische licht boost kunt gebruiken.

Toen ik van de week wakker werd met het idee van deze L.I.C.H.T. webinarserie  realiseerde ik me nog niet dat de laatste serie lang geleden was. Twee jaar om precies te zijn, in 2019. Wat is er een hoop gebeurd! Wat zijn we wijzer geworden, bewuster, sterker, krachtiger.

Categorie:

Beschrijving

Een webinarserie van 5 dinsdagavonden, met iedere avond een ander thema maar met als rode draad het licht in ons versterken en bestendigen.

Na 5 webinars voel jij je weer gesterkt in je licht, richt jij je op jouw/de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden en zie je, daar mag ik toch vanuit gaan, het leven weer wat zonniger in. Voor jou wanneer je wel een energetische licht boost kunt gebruiken.

Toen ik van de week wakker werd met het idee van deze L.I.C.H.T. webinarserie  realiseerde ik me nog niet dat de laatste serie lang geleden was. Twee jaar om precies te zijn, in 2019. Wat is er een hoop gebeurd! Wat zijn we wijzer geworden, bewuster, sterker, krachtiger.

Ik merk aan mensen in mijn omgeving (en ik merk dat natuurlijk ook) dat de energie in de buitenwereld sinds de gebeurtenis “die we hier buitenlaten, maar niet geheel kunnen ontkennen” –soms- wat dik, traag,  beperkend, benauwd, onbewust, zwaar, teleurstellend en gewoon bleuhh is.

Er is LICHT nodig. Heel veel LICHT. LICHT, Liefde, Lucht, beschermend, koesterend, versterkend, frequentie verhogend, bewustzijn verhogend. Daarom deze webinarserie van 5 dinsdagavonden (ook overigens apart te boeken, daarover hieronder meer). Elke letter van LICHT staat voor een ander thema, samen versterken ze het licht in jou. Het zal je frequentie (Bovis waarde) verhogen, het zal je bewustzijn verruimen. Het zal je fysieke cellen versterken. Het zal je chakra’s met elkaar uitlijnen. Het zal je kennis vergroten. Het zal je licht doen uitbreiden. Het zal je rug rechten. Het zal je hernieuwde hoop en moed geven. Het zal je GOED doen.

Zonder al te veel te verklappen, ik hou een vleugje mystiek, maar toch voldoende om jou te laten voelen en besluiten of deze serie (of een of meerdere webinars) bij je past, de grote lijnen:

Maandagavond 29 november starten we de serie met de Lotus. Ik zeg bewust Lotus (enkel) want er zijn meerdere vormen van lotus, niet alleen de lotusbloem. In dit webinar pak ik alle aspecten van Lotus aan en relateer dat aan het/je/ons Licht. Bij alle webinars krijg je kennis, informatie en een healing en/of meditatie.

Dinsdagavond 30 november, het tweede webinar van de serie, de I van Identiteit. Wie ben jij met betrekking tot het licht. Is licht een onderdeel van jou? Ben jij onderdeel van het/een licht? Hoe en van wat laat jij je Identiteit bepalen? Kun je je identiteit veranderen met behulp van licht? Deze en andere vragen komen aan bod bij de I van Identiteit.

Dinsdagavond 7 december, de Comfortzone Om iets nieuws / iets anders in je leven te krijgen, zal je iets ANDERS MOETEN DOEN. Als je iets anders wilt, dan zal je iets anders moeten doen. Als je niets verandert, verandert er niets. De uitdaging met iets anders, iets nieuws doen, is dat dit vaak genoeg buiten je huidige comfortzone ligt. Je ego houdt, bijna ten koste van alles, je comfortzone in stand. En daar gaan we aan werken tijdens dit webinar. Hoe afgebakend is jouw comfortzone? Hoe zetten we ons ego aan de kant? Hoe kunnen we maximaal groeien? Hoe om te gaan met de mogelijke weerstand die omhoog komt? Dit webinar is, qua gevoel, wellicht niet het meest comfortabele webinar ooit, maar…. zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Dus we pakken het goed en gedegen aan.

Dinsdagavond 14 december, hier had ik meerdere H’s…. maar het is de H van Holisme geworden. De naam holisme staat voor ‘geheel’ en is afgeleid van het Griekse Holos. Het is de leer dat alles één is, alles met elkaar verbonden. De visie dat de verschillende eigenschappen (fysisch, biologisch, technisch, chemisch, economisch) binnen een systeem met elkaar verbonden zijn, op elkaar inwerken en een samenhangend geheel vormen. Bij verandering van een eigenschap zorgt dit voor een soort van domino effect in de andere eigenschappen. In dit webinar zien we onszelf, nóg meer dan anders, als een deel van het geheel in plaats van een afzonderlijke identiteit.

Dinsdagavond 21 december: Transformatie en…… YULE, we sluiten af met het traditionele LICHTfeest, hoe mooi is dat? Letterlijk op de dag van de terugkeer van het licht sluiten we deze serie af. Alsof ik het zo gepland heb…. 😉 Letterlijk betekent Transformatie: verandering. In de spirituele wereld gaat de betekenis nog een stukje verder:  een fundamentele verandering van denkprocessen en/of een verandering van bewustzijn. In mijn LAV lessen heeft het voornamelijk betrekking op het verhogen van bewustzijn. We gaan van de ene vorm van bewustzijn naar een ander (hoger) vorm van bewustzijn. Je staat open voor dat er meer is dan wat je momenteel weet/kent/begrijpt en daarmee open voor verandering. Transformatie kan pijnlijk en verdrietig zijn maar wanneer je de verandering omarmt, komt er iets moois tevoorschijn. Denk maar aan een rups die een vlinder wordt. In dit webinar zetten we het maximale op het maximale en vieren we het LICHT, het is namelijk op 21 december ook Yule, en dat is feest!

Data: maandagavond 29 november, dinsdagavonden 30 november, 7, 14, 21 december 2021

Tijd: 20:00-21:00 uur (als je me kent: het kan uitlopen)

Waar: online, dus lekker vanuit je eigen stekkie

Dit is voor jou wanneer je wel weer toe bent aan een energie en licht kanon.
Dit is voor jou wanneer je de series gemist hebt.
Dit is voor jou wanneer je ondergedompeld wilt worden in een goede energie.
Dit is voor jou wanneer je ondersteuning kunt gebruiken in deze donkere tijden.
Dit is voor jou wanneer je wilt groeien, je kennis wilt vergroten en je bewustzijn wilt verhogen.

Investering voor de hele serie, normaal gesproken, € 165

Maarrrrrr

Actie:

Boek je de hele serie in één keer, dan betaal je geen € 165 maar € 144.

Heb je slechts behoefte aan een enkel webinar, dan betaal je € 33 per los webinar.

In deze donkere tijden is het licht oh zo nodig. We hebben licht nodig om ons goed te voelen, lekker in ons vel te zitten, goed te kunnen functioneren, bij angst weg te blijven, bewust te blijven, ons door ons hart te laten leiden in plaats van door ons ego.

Geef je op, doe mee, laat je hart vol stromen met licht, wees een baken van licht, voor jezelf en de wereld.

De optie om de webinars los van elkaar te boeken, komt stapsgewijs. Voor nu kun je óf de hele serie boeken of het eerste webinar: Lotus

Geef je nu op en ik “zie” je maandag 29 november.