Weekendaanbieding week 19 2020

 128,21

Dit weekend weer een whopping korting van maar liefst € 51,21!
Je krijgt dit weekend 3 dingen:
1) Het programma Zet de deur open

2) Het Volle Maan webinar van 6 mei

3) Live meedoen op 13 mei aan de Engelen Healing Avond

Categorie:

Beschrijving

Dit weekend weer een whopping korting van maar liefst € 51,21!
Je krijgt dit weekend 3 dingen:
1) Het programma Zet de deur open:
In 28 dagen naar een leuker, vollediger en gelukkiger leven. Voor iedereen met plannen maar keer op keer nog niet de helft voor elkaar krijgt wat ze van plan was.
Heb jij ook het gevoel dat de tijd steeds sneller gaat? Dat je van alles wilt en doet maar dat de dagen door je handen glippen? Dat je echt wel wilt, vooruit wilt, maar dat voor je het weet er weer een dag, een week, een maand voorbij is?
Je doet wel maar als je eerlijk bent, doe je veel van HETZELFDE. En, dit weet je ook: als je blijft DOEN wat je altijd al DEED, zul je KRIJGEN wat je altijd al KREEG……..
Zucht, zoveel te doen, zoveel te willen, zo weinig tijd, naar het lijkt.
Weet je dat je in slechts 15 minuten per dag je leven in 28 dagen compleet kunt veranderen?
Weet je dat 15 minuten slechts 900 seconden zijn?
En hoe snel gaat een seconde voorbij? Heel snel: in een seconde!
Maar, stel je zelf eens de vraag: “Hoe zou mijn leven veranderen wanneer ik NU voor 28 dagen 15 minuten per dag voor mezelf uittrek?
Of, een betere vraag:
”Kan ik het me VEROORLOVEN om NIET 15 minuten per dag in mezelf te investeren?
Hoe ben ik er een maand aan toe wanneer ik me dagelijks overgeef aan de waan van de dag, NIETS aan mijn persoonlijke ontwikkeling doe en met Kerst uitgeteld op de bank zit en WEET dat ik mijn leven ten positieve had kunnen veranderen (in slechts 15 minuten per dag)……
Hoe VOEL ik me wanneer ik zie/weet/voel/ervaar dat er NIETS verandert is en dat mijn leven nog steeds hetzelfde is als het moment waarop ik dit las?
In november 2019 had ik een auto ongeluk. In luttele seconden veranderde mijn leven en realiseerde ik me (ik WIST dit al, maar nu ONDERVOND ik het aan den LIJVE) dat het ineens AFGELOPEN kan zijn. Deze klap (letterlijk en figuurlijk) heeft een hele nieuwe stroom in gang gezet. Een stroom waarbij ik van de daken wil schreeuwen: “LEEF JE BESTE LEVEN! HAAL ALLES ERUIT WAT ER IN ZIT! LEEF LEEF LEEF!”
Nu de –fysieke- pijn aan het afnemen is, mijn hoofd weer helemaal van mezelf is (ja, klinkt vreemd, maar zo ervaar ik het: terugnemen van kracht, in plaats van in slachtofferrol blijven zitten), komen er weer allerlei ideeën en bubbels en sprankeltjes binnen. Ik kan niet niet delen. Ik MOET delen. Ik MOET mijn kennis doorgeven. Ik MOET er voor jou zijn. Ik MOET jou de kans geven om je leven te veranderen. Ik MOET de voedingsbodem creëren waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Een plek openstellen waar jij jezelf veilig voelt om te groeien en te veranderen.
Die plek heb ik voor je in dit nieuwe programma: ZET DE DEUR OPEN. In 28 dagen en in 28 vragen naar een nieuwe, andere, positievere versie van jezelf.
28 dagen lang, iedere dag een nieuwe vraag waar jij voor jezelf antwoord op gaat geven. De vragen komen in DB (dagboek) stijl, in de vorm van audio’s en wellicht af en toe een video. Iedere dag een nieuwe vraag waarmee jij aan de slag kunt. Vragen die diep gaan. Vragen die je raken. Vragen waar je soms misschien wel weerstand op voelt. Elke vraag raakt een ander aspect aan van je wezen (over je lichaamsgewicht bijvoorbeeld). Iedere vraag neemt je verder en verder mee in je nieuwe leven.
28 dagen, binnen een maand ben je klaar met dit programma. Dan staat er een hele nieuwe versie van jou. Sluit heel even je ogen en VOEL hoe jij je wilt voelen over een maand…… Kun je dat bewerkstelligen als je NU blijft DOEN wat je DOET? Of, mag er iets veranderen opdat je kunt veranderen?
Aan jou de keuze. Ik geef je de mogelijkheid. Het is aan JOU of jij jezelf 15 minuten per dag gunt om die nieuwe versie van jou te krijgen.
Wil je veranderen, binnen een maand, en de best mogelijke versie van jezelf worden, dan is dit voor jou.
Kan verandering je gestolen worden en heb je 0% behoefte om de beste versie van jezelf te worden, of je denkt dit al te zijn en niets meer te kunnen verbeteren, dan kun je beter iets anders doen met die 15 dagelijkse minuten.
Wanneer je leven tot nu toe anders verlopen is dan dat je gehoopt, verwacht, gepland had en je kunt nog wel een positieve zwieper gebruiken, DOE DAN MEE. 28 dagen, 15 minuten per dag en dan zeg jij vol trots: “IK HEB HET GEDAAN!”
Dit is wat ik je te bieden heb.
“Ik was blij met je audio want ik snapte hem in eerste instantie niet helemaal. Maar ik heb nu net 2 punten opgeschreven die goed zouden zijn voor mij als ik dat elke dag zou doen, bewegen en mediteren.”
“Wat een fijn programma om te doen! Heb er enorm veel aan gehad…“”
“Ik was blij met je audio want ik snapte hem in eerste instantie niet helemaal. Maar ik heb nu net 2 punten opgeschreven die goed zouden zijn voor mij als ik dat elke dag zou doen, bewegen en mediteren.Ik was blij met je audio want ik snapte hem in eerste instantie niet helemaal. Maar ik heb nu net 2 punten opgeschreven die goed zouden zijn voor mij als ik dat elke dag zou doen, bewegen en mediteren.
Ter waarde van 87 euro
2) De Volle Maan webinar van 6 mei jongstleden
Donderdagmiddag 7 mei 2020 was het om 12:46 uur Volle Maan. Ik heb de avond daarvoor, 6 mei, het webinar gegeven. Het was de tweede en laatste supermaan van 2020 en weer heel bijzonder.
Normaal gesproken werken met Aartsengel Haniël bij een Volle maan webinar, niet deze keer. Deze keer was daar als eerste Godin Cordelia, we kregen een diadeem/kroon, werd er aan onze voeten gewerkt en onze aarding, tegelijkertijd aan ons licht. Was daar de zilveren maan draak, die ook zijn steentje bijdroeg. En tot slot was daar Feeën Koningin Aine, met haar “leap of faith”.
Hier wat reacties na afloop:
“Heerlijk zeg! ik had een Saffier op mijn diadeem”
“Veel tranen. Maar weer heel fijn”
“Vond het heel speciaal”
“Wat bijzonder…de steen op m’n kroon was bergkristal met turkoois. De rode loper ging heel snel uit met aan de zijkant fonteinen waar goud uit kwam. Aan het eind was liefde en licht. Bij die monniken, leken de apostelen wel, kwam de naam Petrus door, deed ook zijn kap af. Michael was er wel meteen bij….zo bijzonder
“Jeetje wat is dit snel gegaan , om gevlogen”
Na dit webinar ben je uitgelijnd met de energie van de maan en voel jij je een stuk energieker.
Ter waarde van 21,21 euro
3) Je mag LIVE meedoen met de Engelen Healing Avond online op 13 mei
Een avond van met Engelen Healing. Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. Voor jou wanneer je wat te healen hebt en je dat vanuit je eigen veilige omgeving wilt doen door middel van engelen healing.
Engelen zijn de meest fantastische helpers. Ik werk al –bewust- met engelen sinds 2007. Aartsengelen Rafaël en Michaël zijn geweldige genezers. Ze helpen ons bij het healen van allerlei zaken, lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel karmisch. Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden.
Dit is nu een online webinar geworden, in plaats van een live bijeenkomst.
Voor aanvang (bij het boeken van deze avond) mail je me je lijstje waaraan je wilt werken.
Ik begin met te vertellen wie ik ben en hoe het werkt. Dan zet ik muziek op. Sluiten we de ogen en ik laat gebeuren wat er mag gebeuren. De healingen volgen elkaar in hoog tempo op.
De reacties online zijn altijd geweldig en de resultaten transformerend. Pijn neemt af. Tranen worden geplengd. Emoties omgezet.
Dit is voor jou wanneer je een heerlijke avond voor je zelf wilt. Gewoon vanuit je eigen veilige omgeving. Om aan jezelf te werken en je zelfgenezend vermogen met behulp van engelen energie.
Het webinar start om 20:00 uur, tot uiterlijk 21:30 uur. Breng je eigen thee.
Het is heerlijk om engelen energie te ervaren. Om, en door je heen te laten stromen. Het voelt warm en liefdevol. Als je dit nog nooit eerder ervaren hebt, dan is dit een geweldige veilige manier om in contact te komen met engelen energie. Ben je al bekend met engelen en energie, dan weet je hoe fijn het is om in meditatie een healing te ondergaan met hun energie en geraakt te worden door hun wijsheid.
Ik heb meerdere malen in mijn leven ontmoetingen met engelen gehad. De engel van de dood gezien. De engel van het leven mogen zien. Van een wisse dood gered door 2 engelen bij een bijna fataal auto ongeluk.
Engelen zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. Ik kan mijn leven zonder deze mooie lichthelpers niet meer voorstellen. Wanneer je engelen in je leven toelaat sta je open voor wonderen en het verrijkt je leven enorm.
Ter waarde van 20 euro
Samen normaal gesproken € 128,21 nú, alleen dit weekend voor slechts € 77, een korting van € 51,21!
Te boeken tot en met zondagavond 23:59 uur.