Lisette-Anne

Mijn verhaal

Lang geleden was er eens …….

 

een vrouw die, na in het buitenland te hebben gewoond, terugkwam naar Nederland. Haar huwelijk was over en de echtscheiding ingezet. Ze kwam terug in Nederland met 2 honden en 2 katten. Ze had geen geld, geen werk, geen huisvesting. Ze trok bij haar ouders in.

 

Hond Suerte werd ziek. Zó ziek dat de dierenarts haar wilde laten inslapen. De vrouw, ontroostbaar, wilde dit niet en nam haar hond mee naar huis. Thuisgekomen zette ze een kopje thee en sloeg de krant open. Daar stond een bericht over een therapie waar ze ooit iets over had gehoord. LEES VERDER

Contactgegevens

Aanbevolen boeken

Op deze pagina kun je de links vinden naar de pagina’s met aanbevolen boeken en producten. Stuk voor stuk door mij gelezen (de boeken) en in gebruik (de producten) door mij.

Er zijn boeken waar ik helemaal enthousiast over ben en waar ik achter sta. Ze staan hier bij mij in de boekenkast. Ik kan ze je van harte aanbevelen. 

Mijn muziek

Mijn allereerste cd (ja, toen we overgingen van cassettebandjes naar cd’s) was er één van Medwyn Goodall over het sterrebeeld Leeuw (ben ik). Ik vond deze muziek ZO mooi. Jaren en jaren en jaren droomde ik ervan om zélf zulke mooie muziek te hebben.

 

Ik zei tegen een vriend van mij (iets in de trant van) “Wat zou het tof zijn als Medwyn muziek voor mij zou componeren, dat is echt een droom”. Vriend zei: “Dan vraag je dat toch aan hem?” Euh… ja… waarom niet?!

 

Lang verhaal kort: Medwyn heeft 12 unieke muziekstukken voor mij gecomponeerd, volledig akoestisch. Precies zoals ik het wilde, met de juiste energie.

 

12 muziekstukken voor mijn 12 meest favoriete Godinnen.