Lisette-Anne

Lang geleden was er eens …….

een vrouw die, na in het buitenland te hebben gewoond, terugkwam naar Nederland. Haar huwelijk was over en de echtscheiding ingezet. Ze kwam terug in Nederland met 2 honden en 2 katten. Ze had geen geld, geen werk, geen huisvesting. Ze trok bij haar ouders in.

Hond Suerte werd ziek. Zó ziek dat de dierenarts haar wilde laten inslapen. De vrouw, ontroostbaar, wilde dit niet en nam haar hond mee naar huis. Thuisgekomen zette ze een kopje thee en sloeg de krant open. Daar stond een bericht over een therapie waar ze ooit iets over had gehoord. Ze besloot meteen de therapeute te bellen. Deze zei dat de vrouw direct op consult kon komen. “Maar Suerte is echt heel ziek. Haar hele huid is open en ze drupt bloed”. De therapeute gaf aan dat ze een plavuizen vloer had en dat alles schoongemaakt kon worden…. 

Suerte kon niet eens op haar eigen pootjes staan, laat staan lopen. Ze moest gedragen worden. Bij de therapeute aangekomen legde de vrouw, Suerte op de grond, voor de voeten van de therapeute (Rietje). Rietje hield haar handen boven Suerte. Suerte reageerde. Ze stond op. Ze begon te bewegen. Haar oortjes kwamen omhoog. Haar staartje ging omhoog. Haar ogen begonnen te stralen. Ze geeuwde, draaide zich om en liep naar de deur. De vrouw rekende verbouwereerd af. Suerte huppelde naar de auto en sprong zelf achterin.  

Hand in eigen boezem steken en zelf verantwoordelijkheid nemen 

Je zult inmiddels begrepen hebben dat ik die vrouw was. Suerte was mijn verantwoordelijkheid. Ik wilde leren wat Rietje deed (Reiki). Ik kreeg van mijn moeder bij Rietje een workshop cadeau en ik was verkocht. Na deze eerste workshop heb ik drie jaar lang alle Reiki en Kinesiologie workshops bij Rietje gevolgd. Hierna kwamen er via “toevalligheden” engelen op mijn pad. Ik volgde o.a. de Integrated Energy Therapy® opleiding van Stevan Thayer en de ATP® en AATP® opleiding van Doreen Virtue, Phd in Los Angeles en Hawaii. Na meerdere spirituele opleidingen en nog een aantal dwalingen op liefdesgebied ben ik terecht gekomen ….. 

Waar ik nu ben 

Ik leef nu in het mooie Gooi, in Hilversum om precies te zijn. Een van mijn doelen hier op aarde is: vrouwen helpen bewust te worden van hun spirituele gaven. Ik pas mijn spirituele verworvenheden dagelijks toe. Engelen, Godinnen, Opgestegen Meesters en Natuurspirits zijn een praktisch onderdeel van mijn leven. Ik neem de verantwoordelijkheid voor waar ik nu ben. Ik weet dat mijn gedachten mijn werkelijkheid creëren. Ik leef een zo natuurlijk mogelijk leven.

Mijn eigenaardigheden 

Heb de wereld over gereisd om het beste van de besten te leren. Ik ben over de top leergierig. Ik heb geen honderden maar duizenden boeken gelezen. Ik ben als het ware een spirituele Wikipedia op het gebied van Engelen, Godinnen, Opgestegen Meesters en Natuurwezens. Ik zorg ervoor dat mijn klanten de voor hun relevante informatie klip en klaar krijgen. Ik gebruik hiervoor mijn sterk ontwikkelde heldere vermogens. Ik ben praktisch, duidelijk, recht door zee, met de nodige dosis humor en zelfreflectie. Type “als je het antwoord niet wilt horen, moet je de vraag niet stellen”. Met excuses en smoesjes van mijn klant, om niet het werk te hoeven verzetten, maak ik korte metten. 

Mijn specifieke visie op mijn werk  

Ik ga met respect om met mens, dier en moeder natuur. Mijn grootste liefde is mijn volkstuin. Tuinierend ben ik in mijn element. Ik word blij wanneer mijn klant voor haarzelf kiest, uit de slachtofferrol stapt en hand in eigen boezem steekt. Bij mij staat spiritueel groeien in een veilige omgeving, met de nodige privacy voorop. Ik vind dat de wereld er mooier uit zou zien wanneer het bewustzijn van de mensheid stijgt. We zijn allemaal een onderdeel van het grote geheel. Gaat het met mij goed, dan sijpelt dat door naar alle andere mensen. Ik vind het een plicht, om een zo’n goed mogelijk leven te leiden en te doen waarom ik op aarde ben gekomen. 

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat 

  • Ik mijn dagen niet doorbreng door in paars gekleed met 10 geurkaarsen om me heen op een matje lig te zazen. Ik lig wel regelmatig op een mat, maar dit is omdat ik gék ben op pilates en dit de beste vorm van lichaamsonderhoud ooit vindt.
  • Ik vaak mijn consulten en webinars geeuwend, snotterend en tranend doorbreng. Niet omdat ik moe of verveeld ben of verkouden of verdrietig, maar om de spanning bij mijn klanten af te voeren. Niet al mijn klanten kunnen dit zelf in het begin, dus voer ik af. Zo ben ik nu eenmaal; verzorgend tot en met.
  • Ik een fervent tuinierster ben en helemaal bijtrek in mijn volkstuin. Ik gék ben op het verbouwen van mijn eigen groenten en fruit en ik uren in de keuken kan staan om in te maken, pickelen en te verwerken. 
  • Ik mijn eigen kruidenelixers destilleer
  • Ik gék ben op Kombucha en Waterkefir

p.s. Suerte, de tuttebel, heeft nog jaren gelukkig geleefd, totdat ze zélf besloot er mee te stoppen. Binnen 3 dagen was ze vertrokken. Maar, dat is een verhaal voor een andere keer………..

Nóg meer over mijn weten? Dat kan op zo veel verschillende manier:

Meer over mij weten? Dat kan op zo veel manieren:
a) Mijn spirituele CV (gedeeltelijk)
b) FB Pagina
c) FB Persoonlijke pagina
d) FB Besloten Groep Passievol & Bewust
d) Youtube
e) Vimeo
f) Soundcloud
g) LinkedIn
h) Instagram

Kreeg de vraag of ik ook huisreinigingen doe, energetisch en spiritueel natuurlijk, het stond  niet op mijn website.

Voorheen had ik wél alles (althans het meeste) van wat ik doe/kan op mijn website staan. Echter, na naar talloze coaches geluisterd te hebben dat ik “wel erg veel doe” en “het keuzeaanbod bij jou is zo groot dan de mogelijke klant keuzestress krijgt en daardoor niets boekt”’. En “het is beter wanneer je je maar op één aanbod richt”, heb ik mijn aanbod, mijn kunnen en mijn mogelijkheden drastisch aangepast op mijn website.

Ik vertrouw erop dat men vraagt of ik iets kan/doe.

Maar, misschien is dat wel helemaal niet zo.

Weet jij dat ik:

Kinesiologe ben? En daardoor alles kan spiertesten, wat bij je past, hoeveel, etc.? #kinesioloog

Weet jij dat ik:

Animal Communicator ben? Ik daarvoor de volledige opleiding heb gevolgd? Ik readingen doe/kan doen over jouw (huis)dier? Bijvoorbeeld, wanneer je hond dominant is? Je kat niet op de bak gaat maar ergens anders in huis? #dierentolk #animalcommunicator

Weet jij dat ik:

Schüssler Celzoutherapeute ben? En ik aan de hand van een gezichtsdiagnose jou kan vertellen welke mineralentekorten jij hebt? En hoe het er met jouw gezondheid voor staat? #schüsslercelzouten

Weet jij dat ik:

Lomi Lomi en Lomi Illi Ilii massagetherapeute ben? En dat ik jaren geleden de ene na de andere massageklant bij mij op tafel had? En dat ik die opleiding bij de beste van de beste heb gedaan, in Hawaii zelf? (bied ik niet aan momenteel). #lomilomi #lomiillililli #massagetherapeute

Weet jij dat ik:

Een healer ben? Testen, healen en jou in balans brengen kan ik als de beste. Er is niks fijners als iemand zich weer heerlijk laten voelen. En dat daar van alles en nog wat onder valt? Huisreinigen, entiteiten verwijderen, chakra’s in balans brengen, karma helpen oplossen, zorgen dat je weer in balans bent. Maar ook zaken zoals een huis voorbereiden op dat het in de verkoop gaat. De energie van de huidige eigenaar neutraliseren zodat een potentiële koper meer geneigd is om jouw huis te kopen. Energetische geschillen in een werksituatie. The sky is the limit. Jij kunt echt met al je healingswensen bij mij terecht! Echt, vraag het gewoon, heb alles al meegemaakt, gehoord, gezien en gedaan. Ik kijk nergens meer van op.  #healer #huisreiniging #entiteitenverwijderen #huisverkopen

Weet jij dat ik:

Een reader ben? En dat ik whatsappreadingen aanbied? Dat die readingen snel en efficiënt zijn? Dat ik een enorm enthousiasme antwoord geef op jouw prangende vraag? En dat je werkelijk ALLE soorten vragen aan me kunt stellen? Relatie? Werk? Verhuizen? Karma? Vorige levens? Ook hier: echt alles is me al een keer gevraagd. Stel je vraag gerust. Alles blijft veilig bij mij. En ik krijg/geef alleen door wat je dient te horen op dat moment. #reader #reading #engelenreading #whatsappreading

Weet jij dat ik:

Een praktisch spiritueel coach ben? En dat je bij mij ook een coachingstraject kunt starten? Waarbij ik je spirituele en persoonlijke ontwikkeling gedurende een langere periode ondersteun? #coach #spritueleontwikkeling #persoonlijkeontwikkeling #coaching

Weet jij dat ik:

Een Reiki master ben? En al jaren les geef in Usui Reiki?

Weet jij dat ik:

Een Spirituele Academie heb? Met honderden en honderden opnames. Alles op spiritueel gebied zodat jij je kunt ontwikkelen en kunt groeien. Je bewustzijn kunt verhogen en je frequentie kan laten uitbreiden. #spiritueleacademie

Weet jij dat ik:

De certificering tot Praktisch Engelen Werker® (ja! mét trademark!) aanbied. #praktischengelenwerker®

En, zo kan ik nog wel even doorgaan. En staat dit alles op mijn website, dat dan weer wel, maar op een verborgen pagina, waarvan ik je de link stuur bij interesse. Waarom alleen dan? Zie het begin: De keuzestress die het bij mensen oplevert wanneer ze zien waaruit ze allemaal kunnen kiezen. Ik ben een en en persoon, niet een of of persoon. Dus vraag, vraag, vraag gerust.

Mijn spirituele pad begon ik 2000. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel in 2007. Ik heb sinds die tijd heel heel heel veel gedaan, consulten, healingen, readingen, les gegeven. Ik kan heel veel op spiritueel en energetisch gebied. Staat het niet specifiek op mijn website? Vraag het dan gerust.

Dikke knuffel van mij, en, mocht je jezelf op spiritueel en persoonlijk gebied willen ontwikkelen: I am your woman!

Lisette-Anne