Lisette-Anne Lisette-Anne

Lisette-Anne

Lang geleden was er eens …….

een vrouw die, na in het buitenland te hebben gewoond, terugkwam naar Nederland. Haar huwelijk was over en de echtscheiding ingezet. Ze kwam terug in Nederland met 2 honden en 2 katten. Ze had geen geld, geen werk, geen huisvesting. Ze trok bij haar ouders in.

Hond Suerte werd ziek. Zó ziek dat de dierenarts haar wilde laten inslapen. De vrouw, ontroostbaar, wilde dit niet en nam haar hond mee naar huis. Thuisgekomen zette ze een kopje thee en sloeg de krant open. Daar stond een bericht over een therapie waar ze ooit iets over had gehoord. Ze besloot meteen de therapeute te bellen. Deze zei dat de vrouw direct op consult kon komen. “Maar Suerte is echt heel ziek. Haar hele huid is open en ze drupt bloed”. De therapeute gaf aan dat ze een plavuizen vloer had en dat alles schoongemaakt kon worden…. 

Suerte kon niet eens op haar eigen pootjes staan, laat staan lopen. Ze moest gedragen worden. Bij de therapeute aangekomen legde de vrouw, Suerte op de grond, voor de voeten van de therapeute (Rietje). Rietje hield haar handen boven Suerte. Suerte reageerde. Ze stond op. Ze begon te bewegen. Haar oortjes kwamen omhoog. Haar staartje ging omhoog. Haar ogen begonnen te stralen. Ze geeuwde, draaide zich om en liep naar de deur. De vrouw rekende verbouwereerd af. Suerte huppelde naar de auto en sprong zelf achterin.  

Hand in eigen boezem steken en zelf verantwoordelijkheid nemen 

Je zult inmiddels begrepen hebben dat ik die vrouw was. Suerte was mijn verantwoordelijkheid. Ik wilde leren wat Rietje deed (Reiki). Ik kreeg van mijn moeder bij Rietje een workshop cadeau en ik was verkocht. Na deze eerste workshop heb ik drie jaar lang alle Reiki en Kinesiologie workshops bij Rietje gevolgd. Hierna kwamen er via “toevalligheden” engelen op mijn pad. Ik volgde o.a. de Integrated Energy Therapy® opleiding van Stevan Thayer en de ATP® en AATP® opleiding van Doreen Virtue, Phd in Los Angeles en Hawaii. Na meerdere spirituele opleidingen en nog een aantal dwalingen op liefdesgebied ben ik terecht gekomen ….. 

Waar ik nu ben 

Ik leef nu in het mooie Gooi, in Hilversum om precies te zijn. Een van mijn doelen hier op aarde is: vrouwen helpen bewust te worden van hun spirituele gaven. Ik pas mijn spirituele verworvenheden dagelijks toe. Engelen, Godinnen, Opgestegen Meesters en Natuurspirits zijn een praktisch onderdeel van mijn leven. Ik neem de verantwoordelijkheid voor waar ik nu ben. Ik weet dat mijn gedachten mijn werkelijkheid creëren. 

Mijn eigenaardigheden 

Ik ben over de top leergierig. Heb de wereld over gereisd om het beste van de besten te leren. Ik heb geen honderden maar duizenden boeken gelezen. Ik ben als het ware een spirituele Wikipedia op het gebied van Engelen, Godinnen, Opgestegen Meesters en Natuurwezens. Ik zorg ervoor dat mijn klanten de voor hun relevante informatie klip en klaar krijgen. Ik gebruik hiervoor mijn sterk ontwikkelde heldere vermogens. Ik ben praktisch, duidelijk, recht door zee, met de nodige dosis humor en zelfreflectie. Type “als je het antwoord niet wilt horen, moet je de vraag niet stellen”. Met excuses en smoesjes van mijn klant, om niet het werk te hoeven verzetten, maak ik korte metten. 

Mijn specifieke visie op mijn werk  

Ik ga met respect om met mens, dier en moeder natuur. Mijn grootste liefde is mijn volkstuin. Tuinierend ben ik in mijn element. Ik word blij wanneer mijn klant voor haarzelf kiest, uit de slachtofferrol stapt en hand in eigen boezem steekt. Bij mij staat spiritueel groeien in een veilige omgeving, met de nodige privacy voorop. Ik vind dat de wereld er mooier uit zou zien wanneer het bewustzijn van de mensheid stijgt. We zijn allemaal een onderdeel van het grote geheel. Gaat het met mij goed, dan sijpelt dat door naar alle andere mensen. Ik vind het een plicht, om een zo’n goed mogelijk leven te leiden en te doen waarom ik op aarde ben gekomen. 

Als je mij zou kennen, dan zou je weten dat 

  • Ik mijn dagen niet doorbreng door in paars gekleed met 10 geurkaarsen om me heen op een matje lig te zazen. Ik lig wel regelmatig op een mat, maar dit is omdat ik gék ben op pilates en dit de beste vorm van lichaamsonderhoud ooit vindt.
  • Ik vaak mijn consulten en webinars geeuwend, snotterend en tranend doorbreng. Niet omdat ik moe of verveeld ben of verkouden of verdrietig, maar om de spanning bij mijn klanten af te voeren. Niet al mijn klanten kunnen dit zelf in het begin, dus voer ik af. Zo ben ik nu eenmaal; verzorgend tot en met.
  • Ik een fervent tuinierster ben en helemaal bijtrek in mijn volkstuin. Ik gék ben op het verbouwen van mijn eigen groenten en fruit en ik uren in de keuken kan staan om in te maken, pickelen en te verwerken. 

p.s. Suerte, de tuttebel, heeft nog jaren gelukkig geleefd, totdat ze zélf besloot er mee te stoppen. Binnen 3 dagen was ze vertrokken. Maar, dat is een verhaal voor een andere keer………..

Nóg meer over mijn weten? Dat kan op zo veel verschillende manier:

Meer over mij weten? Dat kan op zo veel manieren:
a) Mijn spirituele CV (gedeeltelijk)
b) FB Pagina
c) FB Persoonlijke pagina
d) Whatsapp verzendlijst, als eerste op de hoogte van nieuwtjes,
e) Youtube
f) Vimeo
g) Soundcloud
h) LinkedIn
i) Instagram