Bij mij kun je terecht voor:

Spirituele Check

Iedere maand reserveer ik tijd om korte gesprekken (20 minuten) te voeren met gedreven, enthousiaste vrouwen die spiritueel willen groeien en daarbij praktische hulp willen.

Wil jij je praktisch spiritueel ontwikkelen maar zie jij door de bomen het boos niet meer? En wil je een check hebben waar je staat op je spirituele pad en wat jouw volgende stap is?


Boek dan hier een Spirituele Check. Laat mij je helpen. Komen we even samen online, drinken een kopje thee en onderzoeken we samen wat er allemaal mogelijk is voor jou. Je krijgt een eerlijk advies.

Passievol & Bewust VIP Groep

Ben jij klaar om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen? Verlang je naar een plek waar je praktische en toepasbare spiritualiteit vindt die direct impact heeft op jouw dagelijks leven? Dan is de Passievol & Bewust VIP groep dé plek waar je wilt zijn.

 

Ik begrijp dat spiritualiteit voor velen een vaag begrip lijkt.

Maar met meer dan 20 jaar ervaring en mijn natuurlijke gave om meer te zien en te voelen dan de gemiddelde persoon, maak ik spiritualiteit toegankelijk en praktisch voor jou. Geen zweverig gedoe met paarse gewaden en urenlang mediteren met wierook.

 

Mijn motto is simpel: "Wat heb je aan spiritualiteit als je het niet praktisch kunt toepassen?"

 

Online Consult

Verlangens

Of je nu verlangt naar balans in je leven, innerlijke rust en ontspanning, zelfontdekking en persoonlijke groei, spirituele ontwikkeling, verbetering van je gezondheid en welzijn, zelfzorg en zelfliefde, omgaan met verandering, verbondenheid met anderen, praktische tools en technieken, of het vinden van zingeving en betekenis, dit consult is er speciaal voor jou.

Herken je dit?

Je voelt dat je vastzit, je wilt vooruit maar weet niet hoe, je verlangt naar meer in het leven, je hebt vragen maar ontvangt niet de juiste antwoorden, je wilt voor jezelf kiezen en je wilt dat je dromen eindelijk uitkomen, je wilt spiritualiteit op een natuurlijke en praktische manier integreren in je leven. Dit is precies waar ik je kan helpen.

Onder Lisette-Anne's Vleugels

Laat dit jouw jaar van spirituele bloei en persoonlijke transformatie zijn.

Boek nu jouw eigen Traject “Onder Lisette-Anne’s Vleugels" en maak gebruik van deze unieke kans om jezelf te transformeren en te groeien naar jouw volledige potentieel. 

Ik neem jou dan de komende 6 maanden onder mijn spirituele hoede,  zodat jij heel snel en praktisch spiritueel groeit.

Staat hierboven niet bij wat je zoekt?
Ik doe nog veeeeeeeeeeeel meer.
Klik dan op onderstaande knop