Bij mij kun je terecht voor:

Spirituele Academie

Ben jij klaar om jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen? Verlang je naar een plek waar je praktische en toepasbare spiritualiteit vindt die direct impact heeft op jouw dagelijks leven? Dan is de Spirituele Academie dé plek waar je wilt zijn. 

 

Stap nu in de wereld van de Spirituele Academie met meer dan 500 waardevolle video's, audio's en pdf's die je direct kunt gebruiken. Alles is beschikbaar en klaar om ontdekt, ervaren en omarmd te worden. Elke maand krijg je toegang tot nieuw leer- en lesmateriaal.

Online Consult Healing - Reading

Diepgaand en transformerend consult, maar dan op een comfortabele online manier. Ik bied je nu de mogelijkheid om een consult bij mij te boeken in de vorm van een krachtige online sessie via Zoom. Tijdens dit consult kun je een combinatie van healing en reading ervaren, volledig afgestemd op jouw behoeften.

Reading via Whatsapp

Duik in de mystieke wereld van de Whatsapp Reading!

 

Verlang je naar diepere inzichten, helderheid en begeleiding op je levenspad? Dan is de Whatsapp Reading precies wat je nodig hebt! Geen gedoe met afspraken of reistijd, maar gewoon comfortabel in je eigen vertrouwde omgeving.

 

Een Whatsapp Reading is de ideale manier om snel en gemakkelijk inzichten te ontvangen. Er is geen direct persoonlijk contact  maar je ontvangt het antwoord op jouw vraag via whatsapp spraakbericht.

Dierentolk consult -op afstand

Heb je je ooit afgevraagd wat er omgaat in het hoofd van je geliefde huisdier? Waarom miauwt je kat op vreemde momenten? Waarom gedraagt je hond zich plotseling anders? Waarom je kat ergens in huis plast in plaats van op de bak? De antwoorden liggen binnen handbereik, bij een consult - Dierentolk op Afstand.

Losse Opnames

Klaar om je spiritueel te ontwikkelen met behulp van e-learning? Dit is jouw kans!

Er staan momenteel meer dan 500 opnames voor je klaar in de online lesomgeving. Je kunt per onderwerp zoeken en boeken.

Het enige wat je nodig hebt is een eigen account, waarmee je 24/7 toegang hebt tot al het lesmateriaal dat je hebt geboekt. Snel, gemakkelijk en altijd beschikbaar, in jouw eigen online omgeving, helemaal op maat voor jou. Je kunt op je eigen tempo de lessen volgen, wanneer het jou uitkomt.

Overigens, je kunt de opnames vanzelfsprekend los aanschaffen, maar ben je lid van de Spirituele Academie, dan heb je toegang tot ALLE opnames. 

Programma's

Bij een programma doorloop je een aantal dagen, tot een aantal weken een lesprogramma.

 

Er zijn verschillende lesprogramma's. Ieder mete een eigen unieke insteek. Om je vleugels uit te slaan, om los te laten, om overvloed aan te trekken.

 

Neem een kijkje, er zit vast iets voor je bij. 

 

Overigens: je kunt een programma los boeken, maar, heb je een abonnement op de Spirituele Academie, dan heb je toegang tot ALLE programma's.

Workshop Opnames

Een aantal jaar bedacht ik me ineens dat er van al die jaren live les geven, ik nooit iets opgenomen heb.

 

Daarom ben ik op enig moment mijn workshops, in zoverre de workshop dit toeliet, de workshops gaan opnemen. Op deze pagina kun je de opnames vinden.

 

Overigens, je kunt de opnames vanzelfsprekend los aanschaffen, maar ben je lid van de Spirituele Academie, dan heb je toegang tot ALLE opnames.