Aartsengel Rafaël 5 november 2020

 22,00

Een  webinar van ongeveer- een uur over en met Aartsengel Rafaël om een diep te healen, los te laten en weer lekker in je vel te komen te zitten ( of nóg lekkerder in je vel natuurlijk).

Voor  JOU wanneer je op een veilige manier, een heerlijke healing wilt ontvangen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Categorie:

Beschrijving

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. De replay staat voor je klaar in de online omgeving. Ik wens je veel healingsplezier.

Hieronder een aantal reacties:
“Tranen met tuiten”  “Heel mooi, veel kou gevoeld. Hoop gebeurd”

“Ik heb genoten van het ganse webinar, mijn darmen hebben flink gerommeld maar op het einde kreeg ik het heel aangenaam warm en de energie stroomde enorm. Dankjewel voor deze mooie healing!!”

“Dat was weer een heerlijk ouderwetse sessie. en ja, ik heb het gered helemaal te voltooien.”

“Veel los gemaakt en mijn benen zijn terug lekker warm”

“Ik vroeg healing voor mijn nek, schouders en bladen (zat spanning op) en zo’n tien minuten voordat de healing begon, was Rafaël al bezig. Echt heerlijk en ik voelde de spanning van me af glijden.”

“Jemig wat bijzonder ” “Gaapte gelijk met je mee ” “ontzettend mooi en helend”  “dank je wel ??”

“Dank je wel voor deze krachtige healingsessie”

“Maandag gevallen op gezicht , borst en schouders. rechter kop veel pijn in en die voelt nu veel beter. Nu ook lekker warme voeten die normaal koud zijn. Dank je wel!”

“Heerlijke healing!! ❤️?❤️?”

“Ik zoog jouw woorden in. Het was voor mij een magische avond”

“wauwwww! super krachtig en liefdevol! Dank je wel! ik voel de energie goed doorstromen via mijn voeten naar beneden echt een verlichting ze tintelen helemaal. super healing mooie boodschappen ontvangen?????”

Een Webinar van –ongeveer- een uur over en met Aartsengel Rafaël om een diep te healen, los te laten en weer lekker in je vel komen te zitten (of nóg lekkerder in je vel natuurlijk).

Voor  JOU wanneer je op een veilige manier, een heerlijke healing wilt ontvangen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Aartsengel Rafaël: “In deze tijd van onzekerheid is er behoefte aan healing, geruststelling, licht en liefde en dat breng ik”. Einde discussie..

Dus  aldus: en Webinar met AARTSENGEL RAFAËL.

Een heerlijk moment voor jezelf. Ik tune in op de energie van Rafaël en werk met hem samen om jou de best spot on, zinderende, transformerende healing te geven die maar mogelijk is. Alles zolang het is voor jou hoogste healing en hoogste goed. En ALTIJD dít of iets dat nog BETER is!

Velen gingen jou al voor in mijn healing online en offline en je bent bij mij in veilige handen. Ik doe dit “werk” al jaren en houdt, ook al is het online, een oogje op je en zorg dat jij gladjes door de healing komt.

Wil jij de energie van Aartsengel Rafaël ervaren?

Wil jij meer informatie over Aartsengel Rafaël ontvangen?

Wil jij op een lowbudget manier kennis met mij maken?

Wil jij, omdat je me al kent en eerder aan webinars hebt meegedaan, wéér een knallend webinar meemaken?

Wil jij je na afloop gelouterd, ontspannen en rustig voelen? Alsof er een last van je schouders is gevallen?

SCHRIJF JE DAN NU IN

Zoals ik zei: het webinar is toegevoegd aan de ledenomgeving achter mijn website, dus je kunt zoveel als je wilt het webinar herhalen (en keer op keer de healing ervaren).

DOE MEE. BOEK NU.

En ja, de healing werkt ook altijd, óók wanneer je dit webinar in het jaar 2080 bekijkt.