De Ongetemde Ziel

 139,00

Dit programma staat klaar in de online lesomgeving, na het boeken kun je er meteen bij en mee aan de slag, 24/7.

Een reis, een queeste van 13 dagen naar het diepste van het diepste van onze ziel. Een ontdekkingsreis waarin we onszelf gaan leren kennen. Onze zieleopdrachten opgraven en naar de oppervlakte brengen. Waarna we voluit gaan leven, in verbinding met onze ziel, sterk in onze schoenen staand en vooruit kijkend naar ons levenspad.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

“Dankjewel Lisette-Anne Volker de ongetemde Ziel nu afgerond, heerlijk om te doen, mijn gevoel zegt nu verder te gaan met Sla je vleugels uit.”

Dit programma staat klaar in de online lesomgeving, na het boeken kun je er meteen bij en mee aan de slag, 24/7.

Een reis, een queeste van 13 dagen naar het diepste van het diepste van onze ziel. Een ontdekkingsreis waarin we onszelf gaan leren kennen. Onze zieleopdrachten opgraven en naar de oppervlakte brengen. Waarna we voluit gaan leven, in verbinding met onze ziel, sterk in onze schoenen staand en vooruit kijkend naar ons levenspad.

Ik was bezig met een hartchanneling (een bonus voor een van de eerste 3 klanten van mijn programma Stralend Open Hart) en terwijl ik me op haar hart afstemde, versprak” ik me: “Wie ben jij wanneer je ongetemd bent vanuit je ziel? Ik zit nu ineens te denken: Ongetemd vanuit je ziel. Die ga ik opschrijven. Volgens mij ga ik daar een keer een programma geven. Dat klinkt heel goed, de ongetemde ziel. Ja, dit komt ineens in me op, daar ga ik een programma over geven. Er komt daar ineens heel veel informatie naar beneden. Anyhoo. Dan heb jij in ieder geval aan de geboorte gestaan van dit programma, wanneer dit een keer gaat komen…..”

En zo ontstaat dan ineens iets waarvan ik voel dat ik dit mag delen met je. De informatie kwam bij me binnen, stroomde door me heen en ging een plaatsje zoeken. Ik tutter daar dan een tijdje mee. Ik voel, ik ervaar wat dit mag doen, met mij en dan uiteindelijk ook met jou en ik voelde met heel mijn wezen….. Jaaaaaaa, dit is wat de wereld in mag. Dit is waar mensen zoals jij behoefte aan hebben.

13 dagen waarin we diep in onze ziel duiken. Opgraven wat opgegraven mag worden. Aanraken wat aangeraakt mag worden. Helen wat geheeld mag worden. Bestendigen wat bestendigd mag worden. In volle, absolute overgave. Om in vertrouwen, vreugde en EXTASE ons over te geven aan onze ziel en onze zielenopdracht.

Op zoek te gaan en te vinden: ongebreidelde zielen passie!

Achter ons te laten wat van een andere plek komt dan 100% ziel (en Bron).

Onze haren los te gooien. Onze muizenissen van ons af te schudden en weer voluit in verbinding zijn met onze ziel.

Terwijl ik dit schrijf voel ik in mij iets klikken. Alsof er eindelijk weer een puzzelstukje op zijn plaats valt. Een gevoel van stoppen met me aanpassen aan wat “MOET” maar me overgeven aan wat MAG. Er komt warmte vrij, voor mij een teken dat ik op de goede weg zijn. Wanneer ik het voel stromen, weet ik dat ik met de stroom mee ga. Daarom wil ik met dit nieuwe programma, wat vanuit mijn ziel komt, jouw ziel aanraken en jou uitnodigen om JEZELF TE WORDEN.

Heb jij altijd al “iets” met die ziel gehad maar wist je niet hoe je erbij moest komen?

Heb jij altijd al een gevoel gehad dat er meer moet zijn dan het leven wat je nu leidt?

Heb jij altijd al gedacht dat jij voorbestemd was voor méér en bovenal GROTER?

Heb jij altijd al LOS willen gaan?

Voluit willen gaan?

Onaangepast, volkomen en ongebreideld jezelf willen zijn?

Wow, wat denk je zelf? Ja, dit is dan JOUW zielenreis…..

Heb je echt totaal niets met bovenstaande, voel je niets bij het woord ziel of je bent al helemaal totaal absoluut jezelf, dan kun je deze reis, dit programma overslaan. Er komt vast een volgend iets wat jou wél aanspreekt.

Het is heerlijk om vanuit je ziel te gaan leven. Ja te zeggen tegen je ziel. Ja te zeggen tegen je ziel opdracht. Je over te geven aan je HOOGSTE PAD. Voluit te gaan, alle remmen los. Gas geven en scheuren over de snelweg van de ziel. Helemaal compleet absoluut totaal JEZELF zijn. Wars van moetens en aannames en invullingen. Gewoon VRIJ OPEN JEZELF zijn.

Je KLEINE zelf achter je laten en in je GROTE GROTERE GROOTSTE zelf te stappen.

Ongetemd galopperen op deze zielenreis, uniek voor jou. Jouw reis. Jouw Ziel. Jouw leven.

Voor € 139 heb jij volledige ondersteuning op een van de mooiste innerlijke reizen die je kunt maken.

Niet voluit leven vanuit je ziel is niet leven. Als en wanneer je eenmaal de levensstroom van de ziel volgt komt alles in een stroomversnelling. Je was gewend dat je leven op z’n gemakje voortkabbelde. Met een ongetemde ziel ga jij als een formule 1 wagen. Afremmen gaat niet meer. Natuurlijk, je kunt af en toe een pitstop maken, maar dan ga je weer vol gas. Je gaat eindelijk doen waarvoor je deze keer op aarde bent gekomen.

Ik heb jaren te klein geleefd. Geleefd volgens de regels. Niemand voor het hoofd stotend (althans proberend). Mijn best doen. Wel gas geven maar binnen wat “mag” (wat als iemand er iets van denkt?) En wat levert dat op? Dat ik nu pas, in mijn ogen later dan had gekund, mijn zieledoel aan het volgen ben. Gedane zaken nemen geen keer. Maar zo af en toe denk ik: dat had veel eerder gekund, veel eerder gemogen.

En dat wil ik bij jou helpen voorkomen: dat je jaren jezelf te klein houdt. Dat je nog jaren bezig bent met wat anderen wellicht wel of niet denken. Dat is ZO zonde. Maak die verbinding met je ziel. Breek los. Laat je ziel vrij. Leef met een ongetemde ziel: voluit in PASSIE en VERBINDING.

Je leven is NU. Leef het dan ook.

“Ik merk dat ik zeker gegroeid ben. Wanneer ik voel dat mijn level weer naar beneden glijdt, doe ik bewuster mijn best om mijn aandacht te richten op wat ik wel wil. Dat zit inmiddels wel aardig tussen mijn oren. Ik durf er inmiddels een 6je aan te geven.
Ik kan nog wat meer ‘winst’ halen in het consequenter te kiezen voor mezelf maar ook de balans voor aandacht voor mijn kids te houden. En stoppen met zorgen maken over hun.. erop vertrouwen dat..”

Andere suggesties…