Engelen Healing Avond 13 mei 2020

 20,00

Een avond van met Engelen Healing. Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. Voor jou wanneer je wat te healen hebt en je dat vanuit je eigen veilige omgeving wilt doen  door middel van engelen healing.

Beschrijving

Deze avond heeft reeds plaatsgevonden en de video staat klaar, je kunt de healing meteen volgen.

Dit kwam er aan bod:

– onzekerheid

– faalangst

– chronische vermoeidheid

– verlatingsangst

– hsp, last van hard geluid en licht, teveel prikkels

– spreekangst vooral in groepen, angst om waarheid te zeggen

– mensen op afstand houden

– gevoel moeilijk uitten en lastig om erover te praten

– last van somberheid

– moeite met knopen doorhakken, altijd overal over twijfelen

– teveel in hoofd zitten

– controle willen hebben over alles

– haaruitval

– moeilijk kunnen ontspannen

–  vaak wakker in de nacht

– onveilig voelen

– moeite met loslaten

– contact met dochter/kinderen

– Vullingen in kiezen

– Ontstoken tandvlees

– Darmen, geïrriteerd

– hoofd

– spieren ontspannen

– afvallen

– betere stem

– ruimer ademen

– lijnen, touwen, koorden verbeteren

– relaties verbeteren

– gouden koorden trekken

– en nog veel meer

Een avond van met Engelen Healing. Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. Voor jou wanneer je wat te healen hebt en je dat vanuit je eigen veilige omgeving wilt doen  door middel van engelen healing.

Engelen zijn de meest fantastische helpers. Ik werk al –bewust- met engelen sinds 2007. Aartsengelen Rafaël en Michaël zijn geweldige genezers. Ze helpen ons bij het healen van allerlei zaken, lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel karmisch. Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden.

Dit is nu een online webinar geworden, in plaats van een live bijeenkomst.

Voor aanvang (bij het boeken van deze avond) mail je me je lijstje waaraan je wilt werken.

Ik begin met te vertellen wie ik ben en hoe het werkt. Dan zet ik muziek op. Sluiten we de ogen en ik laat gebeuren wat er mag gebeuren. De healingen volgen elkaar in hoog tempo op.

De reacties online zijn altijd geweldig en de resultaten transformerend. Pijn neemt af. Tranen worden geplengd. Emoties omgezet.

Dit is voor jou wanneer je een heerlijke avond voor je zelf wilt. Gewoon vanuit je eigen veilige omgeving. Om aan jezelf te werken en je zelfgenezend vermogen met behulp van engelen energie.

Het webinar start om 20:00 uur, tot uiterlijk 21:30 uur. Breng je eigen thee.

Het is heerlijk om engelen energie te ervaren. Om, en door je heen te laten stromen. Het voelt warm en liefdevol. Als je dit nog nooit eerder ervaren hebt, dan is dit een geweldige veilige manier om in contact te komen met engelen energie. Ben je al bekend met engelen en energie, dan weet je hoe fijn het is om in meditatie een healing te ondergaan met hun energie en geraakt te worden door hun wijsheid.

Ik heb meerdere malen in mijn leven ontmoetingen met engelen gehad. De engel van de dood gezien. De engel van het leven mogen zien. Van een wisse dood gered door 2 engelen bij een bijna fataal auto ongeluk.

Engelen zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. Ik kan mijn leven zonder deze mooie lichthelpers niet meer voorstellen. Wanneer je engelen in je leven toelaat sta je open voor wonderen en het verrijkt je leven enorm.

Boek nu. Grijp deze kans met beide handen aan. Zorg dat je er bij bent.

Andere suggesties…