Je bent het Waard!

 77,00

In deze serie gaan we aan de slag met Godinnen Isis, Sekhmet en Bastet en Godin Hathor. Alles om je eigenwaarde en je zelfliefde aan te wakkeren en te bestendigen.

Categorie:

Beschrijving

In deze serie gaan we aan de slag met Godinnen Isis, Sekhmet en Bastet en Godin Hathor. Alles om je eigenwaarde en je zelfliefde aan te wakkeren en te bestendigen.

Isis is een Egyptische Hoge-Priesteres en een Godin. Moeder van het Universum. Ze is tegelijkertijd heel moederlijk en zakelijk, super vrouwelijk en heel erg sterk en krachtig. Ze staat voor alle beste aspecten van het vrouw zijn: Liefde, Loyaliteit, Bescherming, Moederschap en Seksualiteit.

Isis word ook wel de vrouwelijke kant van de natuur genoemd: ze verandert zich in dit of dat en kan allerlei vormen aannemen. Koningin Isis omvat: Hekate, Bellona, Juno, Prosperine, de Graanmoeder, Aphrodite, Artemis, Minerva, Diana.   Ze geeft hoop en geeft hulp bij verdriet en ook bij het verlies van een geliefde. Het is tijd om bemoederd te worden. Het is tijd dat er voor jou gezorgd wordt.

Bastet

Bastet is de Egyptische kattengodin. Het is een hele zachtaardige en beschermende Godin. Ze wordt geassocieerd met de maan en is een vruchtbaarheidsgodin. Bastet staat voor geluk, vruchtbaarheid, zwangerschap, geboorte en liefde. Ze staat voor eeuwig leven en is een speelse Godin. Je roept haar aan als je wat lichter en speelser dient te worden. Bastet neemt je mee naar vorige levens om eventuele heksenvervolgingen op te lossen en te healen.

Sekhmet

Sekhmet is een Egyptische Zon Godin. Ze is een strijder. Ze is vrij van angst. Ze is sterk en krachtig. Je roept haar aan voor kracht, moed en bescherming. Ze beschermt, haast ten koste van alles, de zwakkeren, de natuur, het universum, de wereld. Ze wil de wereld zuiveren van het kwaad. Haar aanroepen is het erkennen van je donkere kant, je donkere emoties om er moed en kracht uit te putten en zo sterk te worden. In de healing gaan we onze boosheid voelen, erkennen, omzetten en oplossen. We stoppen met klagen en met slachtoffer zijn.  We trekken nieuwe kansen en mogelijkheden aan. We creëren overvloed en trekken nieuwe relaties aan die ons weer verder helpen op ons pad. Het gaat erom om sterk te zijn. Je bent sterker dan dat je bent. En je absolute vertrouwen in je eigen kracht, zorgt ervoor dat het allemaal goed komt. Dit webinar maakt je emotioneel, mentaal en zelfs fysiek sterker.

Ze staat voor vruchtbaarheid en de vrouwelijke seksualiteit. Ze is ook de Godin van schoonheid. Ze werkte nauw samen met Godin Isis. Ze wordt aangeroepen voor hulp met liefdesperikelen en voor overvloed. Hathor brengt geluk en romantiek. Ze helpt met alle aspecten van zwanger worden, baren en het opvoeden van kinderen.

Sta jezelf toe om te ontvangen. Wanneer je ontvangt, neemt je intuïtie, energie en je mogelijkheden om aan anderen te geven toe. Ontvangen en ontvankelijkheid hoort bij de vrouwelijke energie. Ze helpt met het loslaten van schuldgevoelens en het ontwikkelen van je helderheden. Ze zorgt ervoor dat je meer in je vrouwelijke kracht gaat staan.