Overvloed Overvloed Overvloed en dan nog een beetje

 166,00

Een programma van 33! dagen (je mag je eigen tempo volgen, dus sneller of langzamer gaan) en alles staat volledig klaar in de online lesomgeving.

Werk samen met mij om meer overvloed in je leven toe te laten. Ga van nooit genoeg, tekort en te weinig, naar: genoeg, veel en overvloedig.

Dit is niet iets wat ik ooit aan de grote klok heb gehangen maar ik heb tijden van diepe armoede gekend. Tijden waarin ik niet wist hoe ik mijn huur moest betalen en dus huurachterstand op liep.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Een programma van 33! dagen (je mag je eigen tempo volgen, dus sneller of langzamer gaan) en alles staat volledig klaar in de online lesomgeving.

Werk samen met mij om meer overvloed in je leven toe te laten. Ga van nooit genoeg, tekort en te weinig, naar: genoeg, veel en overvloedig.

Dit is niet iets wat ik ooit aan de grote klok heb gehangen maar ik heb tijden van diepe armoede gekend. Tijden waarin ik niet wist hoe ik mijn huur moest betalen en dus huurachterstand op liep.

De ene belastingaanslag na de andere kreeg en mij geweigerd werd om het in delen af te betalen.

Tijden waarin ik niet wist hoe ik de rekeningen moest betalen.
Tijden waarin ik geen geld had om boodschappen te doen.
Tijden waarin ik geen geld had om eten te kopen, laat staan waspoeder (van wilde kastanjes kun je zeepsop maken).
Tijden waarin ik in het bos en de natuur rondliep met een boekje “wat vindt ik in natuur en sloot” om te kijken of ik nog iets eetbaars kon vinden.

Dit is hoe ik jaren geleden met mijn eerste moestuin ben begonnen. Ik had zo’n honger en besloot dus maar in mijn eigen voedsel te gaan voorzien (die “tik” heb ik nu nog steeds: 370m2 volkstuin; wat me ook overkomt, ik moet en zal eten hebben. En dat heb ik nu, in overvloed).

Geloof me, ik heb alles meegemaakt: dreiging van deurwaarders, het niet meer zien zitten, de belastingdienst opbellen om te vragen of mijn belastingschulden overdraagbaar zijn aan mijn erfgenamen wanneer ik er niet meer zou zijn. Hierop gaf de belastingdame aan dat mijn schulden dan inderdaad over zouden gaan aan mijn erfgenamen. Ik barste in huilen uit en zei dat doodgaan dus ook geen optie was omdat mijn ouders dan hun enige kind kwijt zouden zijn én nog eens financiële schulden zouden hebben.

Ik heb alles meegemaakt. Ik WEET hoe het IS, hoe het VOELT en hoe ELLENDIG en in en in TRIEST en VERDRIETIG het is.

Daarom kom ik met al mijn expertise, inzichten, input, oplossingen, healingen, energie en ervaring samen met jou in dit nieuwe programma OVERVLOED OVERVLOED OVERVLOED en dan NOG een BEETJE.

In dit programma werken we, onder andere, aan:
Het verhaal wat je verteld
Je taalgebruik
De wet van het toelaten
Je emoties
Je energie
Je onbewuste en bewuste blokkades
Het vervangen van ongewenste overtuigingen
Het veranderen van je realiteit
Het bijstellen van je frequentie
Het je in de stroom van het leven laten komen
Dit zorgt ervoor dat er weer overvloed in je leven gaat komen. Of, wanneer je al overvloed hebt nóg meer overvloed in je leven gaat komen.
En ja, overvloed in de breedste zin van het woord.

Overvloed aan:
Geluk
Liefde
Gezelligheid
Plezier
Gezondheid
Passie
Vrijheid
Ruimte
Gemak

Wat jij verstaat onder OVERVLOED

Dit is voor jou wanneer:
Je er helemaal aan toe bent
Je niet niet mee kunt doen
Het helemaal jouw tijd is
Je er aan toe bent om te expanderen
Je er aan toe bent om je over te geven aan het leven
Je wilt leren hoe je aan je eigen overvloed kunt werken
Je wilt ervaren wat het is om je overvloedig te voelen
Je het werk wilt doen wat je moet doen
Je je overvloed blauwdruk wilt herdrukken

Voor diegenen die nu zeggen: “Ik heb genoeg, ik hoef niet meer”. Denk eens aan alle mensen en dieren in de wereld die met jouw overvloed, met jouw donaties gered kunnen worden? JIJ kunt wellicht genoeg hebben, maar je OVERVLOED kun je DELEN met diegenen die het NODIG hebben. Dus, als je het niet voor jezelf nodig hebt, vergroot dan tóch je overvloed zodat je het kunt DELEN of WEG KUNT GEVEN. Er is vast wel een goed doel te verzinnen (kinderen, patiënten met nare ziektes, dieren, natuur).
————-
Dit programma is dus NIET voor jou, wanneer je al genoeg overvloed hebt en je niet nóg meer overvloed wilt.
————–

Dit programma is volledig in flow en de informatie komt op allerlei mogelijke manieren naar je toe:  videos, audios, opdrachten,  alles kan en alles is mogelijk. WAT ik VOEL, HOE ik het voel, WANNEER ik het voel, komt de informatie naar je toe.

Het “enige” wat jij hoeft te doen is te ONTVANGEN en het te VERWERKEN en te INTEGREREN.

Dit is een NU of NOOIT programma. Ik geef dit programma slechts EENMAAL.

Ik vraag voor deze totaal transformerende ervaring het -nu nog, prijs gaat omhoog – lage bedrag van slechts € 166 inclusief BTW. Dit is echt een koopje. Als je de dit programma niet op waarde weet te schatten, dan kan ik er verder niets aan doen. Het is DIT of NIET.

Er zijn mensen die denken dat ze zichzelf uit de put kunnen trekken, dat ze geen hulp nodig hebben en dat ze zonder nóg meer overvloed kunnen.

De meeste mensen echter ervaren het als zeer prettig om geholpen te worden om uit de put te komen, van overleven naar leven te gaan en eindelijk eens een moment van rust kunnen ervaren in overvloed.

Wie voel jij dat je bent?

Ik weet hoe het is om helemaal aan de grond te zitten.
Ik weet óók hoe het is om een omzet van €120.000 per jaar te draaien.

Eenmaal raden waar ik de voorkeur aan geef?

Eenmaal raden wat ik jou gun?

Doe mee en verander je verhaal.

Herschrijf je verhaal en ga van overleven naar leven.

HET IS NU TIJD

Doe NU mee.