Volle Maan Webinar 6 mei 2020

 21,21

Donderdagmiddag 7 mei 2020 is het om 12:46 uur Volle Maan. Het lukt me niet om op dat tijdstip een webinar te geven,  dus we doen dat webinar de avond daarvoor, op woensdag 6 mei. Na dit webinar ben je uitgelijnd met de energie van de maan en voel jij je een stuk energieker.

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Donderdagmiddag 7 mei 2020 was het om 12:46 uur Volle Maan. Ik heb de avond daarvoor, 6 mei, het webinar gegeven. Het was de tweede en laatste supermaan van 2020 en weer heel bijzonder.

Normaal gesproken werken met Aartsengel Haniël bij een Volle maan webinar, niet deze keer. Deze keer was daar als eerste Godin Cordelia, we kregen een diadeem/kroon, werd er aan onze voeten gewerkt en onze aarding, tegelijkertijd aan ons licht. Was daar de zilveren maan draak, die ook zijn steentje bijdroeg. En tot slot was daar Feeën Koningin Aine, met haar “leap of faith”.

Hier wat reacties na afloop:

“Heerlijk zeg! ik had een Saffier op mijn diadeem”

“Veel tranen. Maar weer heel fijn”

“Vond het heel speciaal”

“Wat bijzonder…de steen op m’n kroon was bergkristal met turkoois.  De rode loper ging heel snel uit met aan de zijkant fonteinen waar goud uit kwam. Aan het eind was liefde en licht. Bij die monniken, leken de apostelen wel, kwam de naam Petrus door, deed ook zijn kap af. Michael was er wel meteen bij….zo bijzonder

“Jeetje wat is dit snel gegaan , om gevlogen”

Na dit webinar ben je uitgelijnd met de energie van de maan en voel jij je een stuk energieker.

Dit is voor jou wanneer:
– jij bewust bent van de energie van de maan
– je VOELT dat de energie wat met je doet
– je een uurtje voor jezelf wilt hebben
– je wel wat energie kunt gebruiken
– je je vrouwelijke kant een boost wilt geven
– je open staat voor transformatie en healing
– je je zacht, rond en open wilt voelen

De maan is heeft invloed op ons vrouwen. Denk maar aan onze cyclus. Vrouwen die compleet uitgelijnd zijn met de cyclus van de maan menstrueren rond de Nieuwe Maan en ovuleren rond de Volle Maan. Het is mogelijk om onze cyclus beetje bij beetje af te stemmen op de maancyclus. Je gaat dan mee in een natuurlijk ritme en dat is fijn voor je lichaam en je energiehuishouding.

Ik hou van de maan (ook van de zon, maar dat staat hier los van). Ik voel dat mijn lichaam reageert op de stand van de maan. 2 weken (tijdens een wassende maan, de tijd tussen Nieuwe Maan en Volle Maan) ben ik super energiek en actief. Ben ik op de buitenwereld gericht en kan ik vaak bergen verzetten. 2 weken (tijdens afnemende maan, de tijd tussen Volle Maan en Nieuwe Maan) ben ik wat meer mellow, meer naar binnen gericht. Richt ik me meer op interne processen.

Sinds ik geleerd heb om met de maan MEE te gaan in plaats van TEGEN de maan in, heb ik meer rust gekregen. Mijn lichaam heeft een betere energiehuishouding. Ik vecht minder en accepteer dat er een actieve en een rustige periode is. Maanenergie is echt iets waar ik helemaal blij van wordt omdat ik ervaar dat het werkt om er rekening mee te houden.

Dit is voor jou wanneer jij VOELT dat:
– de maan wat met je doet.
– Aartsengel Haniël een boodschap voor je heeft
– je door een veranderingsproces gaat

Dit is NIET voor jou wanneer:
– je denkt dat de maan jou niets te bieden heeft
– je de tijd niet neemt om een uurtje aan jezelf te werken
– je geen affiniteit hebt met energie, healing en transformatie

Woensdagavond 6 april om 20:00 uur tot ongeveer 20:45 uur. Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, helemaal in je eigen element, met je kat (of hond) op schoot.

Doe mee, het zal je ZO goed doen!

En voor de investering hoef je het echt niet te laten: € 21,21.

Dit is een schijntje voor wat je er voor krijgt: een transformerende en healende ervaring.

Ik voel de liefde voor de maan in mijn hart. Deze liefde, mijn passie voor de maan en haar energie wil ik graag met je delen. Wanneer je eenmaal op deze manier de maan hebt ervaren, weet ik gewoon dat je leven zal veranderen. Je raakt bewust van de kracht van de maan en je wilt haar meer en meer onderdeel laten zijn van je dagelijkse leven.

SCHRIJF je dus NU in. Een uur voor jezelf. Daarna heb je nog een hele avond. Een uur om jezelf onder te dompelen in het mysterie en de magie van de Volle Maan.

Datum: woensdag 6 april 2020
Tijd: 20:00/20:45 uur
Waar: online webinar

Investering: € 21,21

Andere suggesties…