Lisette-Anne Geen categorie Geef je kristallen een boost met de helende energie van de volle maan.

Geef je kristallen een boost met de helende energie van de volle maan.

De maan heeft een krachtige invloed op de aarde en alles wat erop leeft. Vooral tijdens de volle maan wordt deze energie versterkt en kunnen we gebruikmaken van haar helende krachten. Een van de manieren waarop we deze energie kunnen benutten, is door onze kristallen en edelstenen op te laden bij volle maan.

Vandaag, maandag 3 juli 2023 is het om 13:39 uur Volle Maan. Zorg dat je je op te laden kristallen buiten hebt liggen.

1. Waarom kristallen opladen bij volle maan?
Kristallen hebben een eigen natuurlijke energie. Ze ondersteunen ons met deze energie. Wanneer we veel energie van de kristallen vragen, kunnen ze uitgeput raken. Opladen is dan nodig. Door ze bij volle maan op te laden, maak je gebruik van de intense maanenergie om hun trillingen te versterken. Dit verhoogt niet alleen de energie van de kristallen, maar helpt ook om eventuele negatieve energie te reinigen en te transformeren.

2. Voorbereiding:
Het best mogelijke voordat je begint met het opladen van je kristallen, is het eerst reinigen van de kristallen. Ik geef toe dat ik dit niet altijd eerst doe. Dit kan door ze onder stromend water te houden, ze in zeezout te leggen of ze te reinigen met behulp van rook van heilige kruiden zoals salie of palo santo. Let op! Niet iedere kristal kan tegen water! Sommige poreuze kristallen lossen op in water, weet dus goed welke kristal wel en welke niet tegen water kan!

3. Plaatsing van de kristallen:
Kies een veilige plek buiten waar de maan rechtstreeks op de kristallen kan schijnen. Achter glas werkt niet, de stralen moeten de kristal direct aanraken. Plaats de kristallen zo, dat ze de maanlichtenergie volledig kunnen absorberen. Je kunt ze bijvoorbeeld op een zachte doek leggen of in een mandje.

4. Intentie en visualisatie:
Voordat je de kristallen blootstelt aan het maanlicht, is het nuttig om een intentie te zetten voor het oplaadproces. Dit geeft een extra dimensie aan het proces. Bovendien geef je daarmee aandacht aan deze kristalspirits, je zegt als het ware: “Dank je wel dat je mij ondersteunt in mijn spirituele ontwikkeling en mijn huis voorziet van goede energie”. Visualiseer tijdens het oplaadproces hoe het maanlicht de kristallen doordringt en ze vult met krachtige energie.

5. Na het opladen:
Laat de kristallen gedurende de hele nacht, in de dit geval dag, in het maanlicht staan en haal ze de volgende ochtend naar binnen. Bedank de maan voor haar helende energie en toon je dankbaarheid voor de versterkte energie van je kristallen. Je kunt de opgeladen kristallen nu gebruiken voor meditatie, healing, manifestatie of andere spirituele praktijken.

Conclusie:
Het opladen van kristallen bij volle maan is een prachtige manier om de energie van je edelstenen te versterken en ze te zuiveren van negatieve energie. Door gebruik te maken van de intense energie van de maan, geef je jouw kristallen een krachtige boost en creëer je een diepere verbinding met hun helende eigenschappen.

Probeer het zelf uit en ervaar de magie van het opladen van kristallen bij volle maan!

p.s. meer weten over deze specifieke Volle Maan? Krijg toegang tot de video voor slechts € 1,21. Neem een proefabonnement op de Spirituele Academie en bekijk de Volle Maan video:

#Kristallen #Edelstenen #VolleMaan #Energie #Spiritualiteit

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS