Lisette-Anne Geen categorie Nieuw! Ruim 2020 op! Hybride workshop 20 dec

Nieuw! Ruim 2020 op! Hybride workshop 20 dec

Wie had 12 maanden geleden gedacht dat 2020 zo’n bewogen jaar zou worden? Ik niet! Ik zag met heel veel vertrouwen 2020 tegemoet. Het zou een bijzonder en interessant jaar worden, hoe waar is dit? Alleen op een totaal andere manier.

Ruim 2020 op! Is een hybride workshop met 6 live plekjes en tig online plekjes. Voor jou wanneer ook jij wel klaar bent met 2020 en het heel goed af wilt sluiten. Alles van 2020 in 2020 wilt laten en fris en fruitig, vol goede moed en met ideeën richting 2021 wilt gaan.

Persoonlijk ben ik wel klaar met 2020. Het heeft me veel duidelijkheid gebracht en dingen zeer scherp gesteld, maar, ik ben klaar om het goed los te laten en me voor te bereiden op 2021!

Een aantal weken geleden dacht ik: Waarom ruimen we 2020 niet op?! (ja ja, ik weet het niet….) Wat zou het heerlijk zijn om, met behulp van rituelen, meditaties, healingen, het oude los te laten en ons voor te bereiden om het komende jaar?

En dat op 20 december, ik vond het een mooie datum. Echt scherp tegen de kerstvakantie aan, zodat we daarna meteen in de ruststand kunnen gaan (oké, niet iedereen, sommigen moeten juist heel veel werken, maar je snapt wat ik bedoel).

Een hybride workshop met live én online plek. De eerste 3 live plekken zijn al vergeven.

In een dag pakken we onze minder gewenste 2020 energie aan, halen de overbodige lading eraf en brengen onze emoties in balans.

We kijken waar we nog energieophopingen en blokkades hebben voor wat betreft het turbulente 2020 en neutraliseren ook dit.

In de loop van de dag richten we ons op onze 2021 wensen, die gaat we uitzetten en neerzetten.

En…. Het is maandag 21 december Yule! Een van mijn meest favoriete jaarfeesten. De langste nacht en de kortste dag. De dag dat we de terugkeer van het licht vieren. Dus, mezelf kennende, zal ook hier aandacht aan besteedt worden. Een Yule feest in het klein. Hoe mooi is dat?!

Ben jij, net als ik, wel klaar met 2020 en wil je het energetisch opruimen? Daarnaast het licht vieren? En daarnaast weer, je wensen voor 2021 positief neerzetten?

Dan is deze dag voor jou. Bij mij hier thuis, in Hilversum. Of heerlijk online vanuit je eigen veilige en vertrouwde omgeving. Het is beide mogelijk.

Zondag 20 december 2020 van 10:00 tot ongeveer 18:00 uur. Met mijn kerstboom in beeld, heerlijke energie, veel lol en plezier en, ongetwijfeld, her en der een emotionele traan.

Er zijn, ten tijde van dit schrijven, nog 3 live plekken en nog tig online plekken.

Jouw investering (naast 20 december van 10 tot 18 uur meedoen) bedraagt € 111, dit is inclusief BTW.

Ik help je graag om energetisch in balans te komen. Om het oude los te laten en je te richten op het positieve nieuwe. 2020 heeft me veel inzichten gegeven en er was ook zeer veel goeds, maar het hele jaar was er wel een zwaardere mondiale energie dan normaal. Daar ben ik wel klaar mee. Op naar licht en luchtig!

Doe mee, live of online, werkt beide even goed. Is alleen afhankelijk van jouw voorkeur en de nog openstaande mogelijkheden.

Zolang er hier nog plek is, ben je van harte welkom en anders zie ik je graag online, werkt net zo goed en de reistijd is veel korter 😉

Zondag 20 december
10:00-18:00 uur
€ 111
Hybride: live of online

Geef je nu op. Je bent van harte welkom om samen met mij en spiritueel gelijkgestemden 2020 op te ruimen.

Mail me nadat je je opgegeven hebt, of je live of online mee wilt doen (dan hou ik hier het aantal beschikbare live plekken in de gaten).

1 thoughts on “Nieuw! Ruim 2020 op! Hybride workshop 20 dec”

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS