Lisette-Anne Geen categorie Spiritualiteit is: alles doen om je GOED te voelen

Spiritualiteit is: alles doen om je GOED te voelen

Spiritualiteit is: Je GOED VOELEN

Waar het om draait in het leven is je steeds weer goed voelen. Ervaren hoe het is wanneer je minder goed in je vel zit, en dan weer iets doen (of iets laten 😉 ) waardoor je je beter gaat voelen en daarna weer gewoon goed gaat voelen.

Heb ik het hier al jaren over. Bij Abraham-Hicks komt dat keer op keer op keer terug.

Het haakt in waar ik het eerder over had (uitlijnen). Je voelt je naar, ellendig, miserabel, k**** wanneer je je connectie met de Bron (vul hier zelf je eigen woord in, Bron, God, Al, Universum etc.) hebt verloren. Je voelt je rot wanneer jij ergens anders je aandacht op richt dan dat Bron doet, je ziel doet. Wij mensen vinden het nodig om steeds weer opnieuw onze aandacht te richten op alle dingen die we niet leuk vinden. “Ik erger me aan jou, wanneer jij nou gewoon even normaal doet, voel ik me beter”. “Ik ben het oneens met die politieke stelling, als iedereen nou gewoon op mijn partij zou stemmen, dan voel ik me beter”. “Wanneer mijn man nu gewoon zijn sokken IN de wasmand gooit, in plaats van op de grond in de badkamer, dan voel ik me beter”.

Je GOED VOELEN is een KEUZE. Je GOED VOELEN hoort ONAFHANKELIJK te zijn van welke situatie of gebeurtenis of omstandigheid dan ooit.

Zolang jij (ik/wij) je humeur laat afhangen van wat een biljoen andere mensen in de wereld doen of laten, dan heb je daar een hele kluif aan en grote kans dat je de rest van je leven gebukt gaat onder een zware depressiviteit. 

JIJ alléén JIJ bepaald jouw humeur.

JIJ alléén JIJ bepaald hoe je je voelt.

JIJ alléén JIJ bepaald of je je GOED voelt of je ROT voelt.

JIJ alléén bepaald je levenspad, je plezier, je vreugde, je passie, je genot, je GOED VOELEN

En dan nog wat: je GOED VOELEN heeft niets maar dan ook NIETS te maken met of het WAAR is wat je voelt of niet….. even doordenken.

Uitleg: Wanneer jij in een sh*t situatie zit (hebben we allemaal wel eens ingezeten) dan hoef je je niet te blijven richten op wat IS. NEE! Juist niet! Richt je op wat je WEL wilt: je GOED VOELEN.

Maar, zeg je dan:”Het is niet zo, ik zit gewoon in de sh*t, dus hoe kan ik me dan goed voelen, ik voel me gewoon niet goed wat dit is gewoon zwaar k***** Ja, ik snap je. Maar door je te blijven op wat IS, blijf je waar je BENT en je wilt juist VOORUIT. Je wilt je GOED VOELEN, toch?

Dussss, DOE iets om je GOED te VOELEN. Denk aan iets wat je wél blij maakt. Het kan iets heel simpels zijn: je hebt ogen en je kunt zien want je leest dit. Je hebt een of ander apparaat waarop je dit leest (mobiel, ipad, laptop, of je gaat naar de bieb voor internet). De zon schijnt. Je hebt een dak boven je hoofd. Je hebt vandaag te eten. Je hebt al je vingers en je tenen. Etc. etc.

Dusss 2: wanneer jij maar steeds blijft BEVESTIGEN dat je in een rot situatie zit en wanneer je dat je EXCUUS laat zijn om je niet goed te voelen, dan blijft dit ook zo. Weet je nog wat ik in het begin zei? Dat alléén jij bepaald hoe jij je voelt…..

JIJ

NU

OP DIT MOMENT

KIEST ERVOOR OM JE TE VOELEN ZOALS JE JE **nu** VOELT….

Hoe voel jij je? Welke bui kies je? Welk humeur kies je? Welk GEVOEL kies je?

Hulp nodig om je nóg beter te voelen? Dit webinar is geweldig!

Je mag om hulp vragen.

Spiritualiteit is ZIJN én DOEN

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS