fbpx

Spiritualiteit is: je frequentie verhogen

Alles en iedereen heeft een bepaalde frequentie. Of het nu een parasiet, schimmel of bacterie is, of een dier of een mens, alles en iedereen heeft een eigen specifieke frequentie.

Een ziek mens heeft een andere frequentie dan een gezond mens. Net zoals een ziek orgaan een andere frequentie heeft dan een gezond orgaan.
Hoe hoger de frequentie, hoe lichter de materie.
Hoe lager de frequentie, hoe dichter de materie. Een steen heeft ook een frequentie, alleen veel lager en dus is de steen compacter. Hoe hoger wij kunnen stijgen in onze frequentie, hoe lichter en luchtiger ons lichaam is. En hoe hoger onze frequentie is, hoe makkelijker we in staat zijn om andere energieën uit andere dimensies waar te nemen.

Een streven kan zijn om dusdanig aan het verhogen van de persoonlijke frequentie te werken, net zolang tot men zijn/haar eigen hoogste haalbare, natuurlijk frequentie bereikt. Wanneer je deze natuurlijke staat van zijn hebt bereikt is het makkelijker om je helderheid te bewaren, weerstanden los te laten en open te staan voor nieuwe mogelijkheden. Je ontwikkelt als het ware een nieuwe realiteit. Je hebt steeds minder impulsen van buitenaf nodig om gelukkig te zijn. Je eigen hoogste frequentie zorgt ervoor dat jij je gelukkig voelt.

Het is belangrijk om te weten dat positieve frequenties je gezond kunnen maken (biologisch voedsel, natuur, meditatie) en andere, negatieve of lage, frequenties je ziek kunnen maken (wifi, junkfood, negatieve gedachten). Wanneer je verkouden bent, is je trillingsniveau tijdelijk verlaagd. Verhoog jij je trillingsniveau weer, dan stopt je verkoudheid.

Je frequentie wordt mede bepaald door de gedachten die je denkt. Je bent wat je denkt. Deactiveer je negatieve gedachten en je frequentie gaat omhoog. Hetzelfde geldt voor de woorden die je spreekt. Je woorden bepalen je frequentie. Roddel, achterklap, zeuren, slachtoffertaal halen je frequentie naar beneden en daarmee dus je gezondheid. Stop met te praten over wat je niet meer wilt, en begin te praten over wat je wél wilt.

Het universum reageert niet op je woorden, maar op je frequentie, op wat je uitstraalt. Dus je kunt wel zeggen “ik ben gelukkig” maar als je frequentie uitstraalt dat je ongelukkig bent, dan brengt het universum je meer van datgene wat je al uitstraalt.

Dezelfde frequentie, trekt dezelfde frequentie aan. Met een lage frequentie kun je niet een hogere frequentie aantrekken. Dus wil jij zaken (liefde, geluk, plezier, vreugde, overvloed) aantrekken met een hoge frequentie, zul je eerst zelf die frequentie moeten HEBBEN. Het Universum brengt je dátgene wat jij in je vibratie uitzet. Wil je dat het Universum je wat anders brengt, dan zul je aan een andere frequentie moeten werken.

Denk altijd aan wat je wél wilt, en nooit aan wat je niet wilt. Focus je op het goed. Train jezelf om gefocust te blijven. Stop met afleiden, wees gericht. Werk met intentie. Schakel je aandacht voor het ongewenste uit. Hoe minder je denkt aan wat je niet wilt hoe meer tijd je hebt voor wat je wel wilt. Er is heel veel in je energiesysteem geactiveerd. Deactiveer wat je niet wilt door juist te activeren wat je wél wilt.

Laat los.
Laat gaan.

Hoe wil je je voelen?

Denk aan het best mogelijke gevoel en streef daarnaar. Zorg dat je je steeds beter gaat voelen. Zorg goed voor jezelf. Dit is dagelijks werk. Verhoog je frequentie. Wees de manager van je eigen frequentie. Wees bewust. Bepaal zélf hoe hoog je frequentie is en bepaal daarmee zélf hoe je leven verloopt. Jij bent de baas.

Om écht goede readingen te geven, is het van belang om een hoge frequentie te kunnen bereiken.

Op zaterdag 21 maart geef ik de eerste Engelen Kaarten Leggen workshop van dit jaar.

Leg jij graag kaarten?
Wil je het echt goed doen?
Wil jij leren hoe met kaarten om te gaan?
Wil jij verschillende kaartleggingen leren?
Wil jij persoonlijk door mij je derde oog geopend krijgen? (zoals Doreen Virtue bij mij deed)
Wil jij persoonlijk door mij je oor chakra’s geopend krijgen?

Dan is deze eendaagse gedegen workshop waarin je praktisch, no-nonsense echt goed kaarten leert leggen iets voor jou.

Wil jij van je hobby, je beroep maken. Wil jij écht goede boodschappen kunnen ontvangen en doorgeven aan je klanten? Doe dan mee op 21 maart in Hilversum.

Datum: zaterdag 21 maart 2020
Tijd: inloop vanaf 09:45 uur, start 10:00 tot 17:00 uur (pauze 13:00-14:00) inclusief heerlijke lunch

Deze dag is voor jou een AANVULLING wanneer je in een kleine setting met veel persoonlijke aandacht het beste uit jezelf wilt halen. Wanneer jij de best mogelijke engelenreader wilt worden. Wanneer jij de boodschappen die je aan je klant doorgeeft ook echt GEHOORD hebt (in plaats van uit het boekje hebt voorgelezen).

Klik hier om er alles over te lezen: https://lisetteanne.com/winkel/engelen-kaarten-leggen-21-maart-2020/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: ZIJN én DOEN

Wie hier is een doener? Een actienemer? IK! (Steekt vinger in de lucht). Ik ben zeer van het doen. Zo erg zelfs dat ik af en toe mezelf voorbij ren. Ik schrijf dit weg (lees: mijn excuus, lees: mijn smoes is) onder “Ja, maar alles is zo leuk. Het leven

People of the great journey – O.R. Melling

Lees je graag? En lees je makkelijk Engels? Dan is onderstaand boek echt geweldig! Ben jij net zoals ik en kun je VOELEN wanneer een boek KLOPT of wanneer een schrijver klopt voor jou? Dat had ik met het boek People of the Great Journey van O.R. Melling. Ik kwam het

De Geometrie van de Schepping – Drunvalo Melchizedek

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik vroeger heel slecht in wiskunde was. Zodra ik het vak kon laten vallen, heb ik het laten vallen. Ik snapte er werkelijk niets van. Zo rond 2004 kwam er een boek op mijn pad waarvan ik dacht: “Als de wiskunde vroeger zó