Spiritualiteit is: weten wanneer je hulp nodig hebt

Ik heb al eerder gesproken over mijn hondje Suerte. Zij was mijn ware spirituele master. Het is zij die mij op mijn spirituele pad heeft gebracht (lees hier hoe). En welk niveau ik ook bereikte, het was altijd onvoldoende voor haar en ze stimuleerde me altijd om verder te gaan. Ik was bijvoorbeeld al heel blij dat ik Usui Reiki I had, en, voor een tijdje, was dit ook goed genoeg voor haar. Maar, na een tijdje wilde ze niets meer met mijn level Reiki I te maken hebben. Ik mocht haar niet meer behandelen met Reiki I. Van mijn moeder bijvoorbeeld, accepteerde ze dit wel. Maar, elke keer wanneer ik mijn handen op haar legde om haar te behandelen, dan keek ik ze me minachtend aan alsof ze wilde zeggen “denk je nu echt dat dit goed genoeg is voor mij?”

Dus, zodra de 3 maanden wachttijd over waren (er dienen tenminste 3 maanden te zitten tussen Reiki I en Reiki II), ging ik door met level II. Level II bestaat ook uit 2 dagen les met het verschil dat er slechts 1 inwijding is op de tweede dag. Ik kwam thuis na de eerste lesdag en ging op mijn bank zitten. Suerte lag te slapen in haar mand aan de linkerkant van de bank, met haar rug naar mij toe. Ik opende mijn handen om haar op afstand in te stralen. Ineens werd Suerte wakker, opende haar ogen, tilde haar hoofdje op en draaide zich om, om naar mij te kijken. Als blikken konden doden had ik daar terplekke ter aarde gestort. Ze was furieus. Ze stond op van haar mand, stampvoette naar me toe en begon met haar kleine tandjes in mijn handpalmen te bijten. Ze beet eerst in mijn rechterhand en toen in mijn linkerhand. Toen wierp ze me een blik toe die zei: “Behandel me nooit meer met baby Reiki”. Ze draaide zich om en liep terug naar haar mand, ging liggen en viel weer in slaap.

Ik zat daar, keek naar mijn handen en vroeg me af wat er nu net gebeurt was. De volgende dag liet onze Reiki Master iedereen vertellen hoe het ons vergaan was. Toen het mijn beurt was vertelde ik wat Suerte gedaan had. Rietje (lerares) begon te lachen en spiertestte hoe geopend mijn handen waren voordat Suerte erin gebeten had en daarna. Bleek dat mijn handchakra’s vrijwel dicht zaten voor het bijten en geheel geopend waren na het bijten. Suerte had haar werk gedaan. Suerte is in mijn leven gekomen om mij het spirituele pad op te duwen en ze heeft daarin fantastisch werk gedaan. Dank je wel lieverd, ik hou van je en na al die jaren mis ik je nog steeds.

Soms heb je het gewoon nodig dat je een handje (hahaha) geholpen wordt. Denk je dat je al goed bezig bent. Weet je niet dat het ánders kan, nóg beter kan. Ben je eigenlijk al blij met hoe je het doet. En, dat is goed, tevreden zijn met wat is. Maar tevreden zijn met wat ís, is niet hetzelfde als het beste uit jezelf omhoog halen.

Wat nu als ik zeg, dat ik best geloof dat jij goed kaarten kan leggen, maar dat ik ook wéét dat je véél beter kunt. Dat je kunt leren de boodschappen van je engelen écht te horen?

Dat, nadat je bij mij een persoonlijke inwijding hebt gehad, je derde oog chakra én je oorchakra’s véél verder openstaan?

Dit, en nog veel meer, doe ik tijdens de Engelen Kaarten Leggen Workshop op 21 maart. Deze dag is voor jou een AANVULLING wanneer je in een kleine setting met veel persoonlijke aandacht het beste uit jezelf wilt halen. Wanneer jij de best mogelijke engelenreader wilt worden. Wanneer jij de boodschappen die je aan je klant doorgeeft ook echt GEHOORD hebt (in plaats van uit het boekje hebt voorgelezen).

Ik zie zoveel goed bedoelde readingen en adviezen voorbij komen. Mensen die écht hun hart op de goede plek hebben. Mensen die hun medemens willen helpen. Mensen die dienstbaar willen zijn. Mensen die het leuk vinden om readingen te geven voor familie en vrienden en vanuit naar readingen voor andere mensen zijn gegaan.

Wat ik daarbij zie is dat men niet precies weet hoe een engelenreading werkt. Wat er wel en wat er niet gezegd kan worden. Sommige mensen horen hun engelen niet eens, ze interpreteren ZELF de kaarten.

Een reading is NOOIT over je eigen interpretatie. Een reading is ENKEL en ALLEEN over wat je klant voor hun hoogste goed en hoogste healing dienen te horen, DOORGEVEN door hun engelen.

Mijn passie is om écht GOEDE readers op te leiden. Zodat er steeds minder KAF onder het KOREN komt. Er is behoefte aan begeleiding, aan boodschappen, maar WEL op een GOEDE, INTEGERE en VEILIGE manier. Daarom deze workshop.

Zaterdag 21 maart te Hilversum. Zorg dat je erbij bent. Boek hier je plekje: https://lisetteanne.com/winkel/engelen-kaarten-leggen-21-maart-2020/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Licht verspreiden

Spiritualiteit is: je richten op het Licht en dat helpen verspreiden

De dag dat ik erachter kwam dat ik een medium was/ben, was ik op een Tweede Wereld Oorlog begraafplaats. Een vriendin en ik hebben in het verleden spirituele uitstapjes gemaakt, soms van een dag, soms langer. Op een van deze uitstapjes kwamen we langs Margraten in Limburg bij de Nederlands

Hoe ik op mijn spirituele pad ben gekomen, deel 5

De ATP workshop van Doreen bevatte ook veel sketches, leuke manieren om ons dingen te leren op een vrolijke en ontspannen wijze. Er werden regelmatig kleine toneelstukjes opgevoerd. Eén daarvan was bijvoorbeeld om er achter te komen uit welke ‘realm’ we kwamen. Doreen had op dat moment de volgende types

Volle Maan Webinar zondagavond 29 november 19:00 uur Betaal Wat Je Kunt

Maandagochtend 30 november is het om 10:31 uur Volle Maan.  Het webinar op dat tijdstip geven is onhandig. Vandaar dat ik het webinar geef op zondagavond de 29e november om 19:00 uur. Ik weet dat ik bij bijna elk maanwebinar schrijf: “Dit is een bijzonder maan” maar ja, dat ís ook