fbpx

Van: ten dode opgeschreven naar: gezond en wel

In 2000 had ik een hond, Suerte, die ten dode was opgeschreven. Ik was bij de dierenarts en deze wilde Suerte ter plekke laten inslapen.

Ik wilde Suerte niet laten inslapen, ze was nog maar zo jong (net 2 jaar) en nam haar mee naar huis. Om mezelf te troosten zette ik een kop thee en sloeg het plaatselijke krantje open. Mijn oog viel meteen op een artikel over een vrouw die cursussen gaf in iets waar ik ooit vaag iets over gehoord had (Reiki). Omdat ik niets te verliezen had belde ik haar op. Ik vertelde haar mijn verhaal en vroeg haar of de cursus iets voor mijn zou zijn om er mijn hond mee te behandelen. Ze gaf aan dat die cursus pas over een paar maanden was en dat ik beter met Suerte voor een consult komen. Hierop zei ik dat Suerte echt heel ziek was. Haar hele huid was open en ze droop van het bloed en het wondvocht. De vrouw gaf aan dat ze een plavuizen vloer had en dat alles schoongemaakt kon worden….

Dus ik ging. Suerte was zo ziek. Ze kon niet eens op haar eigen pootjes staan, laat staan lopen. Ik moest haar dragen en in de auto tillen. Bij de vrouw (Rietje) aangekomen, legde ik Suerte voor haar voeten op de grond. Het enige wat ik zag dat Rietje deed was haar handen boven Suerte houden. Suerte reageerde, ze ging op haar beentjes staan. Ze begon te bewegen van voren naar achteren, van links naar rechts, alsof ze wat Rietje dan ook deed naar de juiste plek wilde geleiden. De hele tijd had Rietje haar handen stil en hield ze haar handen boven Suerte. De oortjes van Suerte kwamen omhoog (die hadden eerst helemaal slap gehangen), haar staartje ging omhoog, haar ogen begonnen te stralen. Ze moest geeuwen, draaide zich om en liep naar de deur. Ze draaide haar hoofdje naar me als wilde ze zeggen: ”Ik ben klaar, kom, we gaan”. Ik was helemaal verbouwereerd. Ik vroeg niks, ik zei niks, Ik betaalde Rietje en liep met Suerte naar de auto. Suerte sprong zelf achterin de auto en in totale verbazing reed ik naar mijn ouders toe. Daar aangekomen sprong Suerte uit de auto, deed zelf de achterdeur open. Trippelde naar binnen en ging in het midden van de huiskamer zitten. Mijn vader, moeder en ik zaten erbij en keken ernaar, het was een wonder.

Omdat ik vond dat Suerte en de gezondheid van Suerte mijn verantwoordelijkheid was wilde ik ook leren wat Rietje deed. Omdat het bijna mijn verjaardag was kreeg ik van mijn moeder een workshop bij Rietje cadeau, om te kijken of ik het wel écht leuk vond. Ik volgde de workshop en ik was verkócht.

Dit was voor mij het begin van een 3 jaar lange opleiding tot Reiki Master. Een liefde die tot op heden is gebleven. Voor mij staat Reiki op nummer 1. Ik heb mijn handen altijd bij me, de energie is er altijd. Reiki is voor altijd, de beste basis die je je maar kunt wensen.

Ik geef regelmatig Reiki workshops. Klik HIER voor de huidige workshopdata.

In 2 dagen leg jij DE basis voor je hele spirituele ontwikkeling en je zelfgenezend vermogen. Na dit weekend voel je je geweldig trots op je stromende handen: jij kunt helpen healen!

Dit is voor jou wanneer je als ouder/verzorger je kind een extra steuntje in de rug wilt geven. Niet alleen die pleister op die kapotte knie plakken, maar de wond daadwerkelijk wilt helpen genezen. Niet alleen je huilende kind aanhoren dat haar zoveelste vriendje het heeft uitgemaakt, maar echt liefdevolle helende energie kunnen geven.

Dit is voor jou wanneer je huisdieren hebt en van mening bent dat jij mede verantwoordelijk bent voor hun welzijn. Mijn hond Tara wilde elke avond na haar eten mijn handen op haar buik hebben. Dat zette de vertering -denk ik- beter in gang en daarna viel ze als een blok in slaap tot de volgende ochtend.

Dit is voor jou wanneer je hand in eigen boezem steekt en zelf aan het in standhouden van je eigen gezondheid wilt werken.

Dit is voor jou wanneer dit de zoveelste keer is dat je iets over Reiki leest en denkt: “misschien moet ik er toch eens iets mee gaan doen”.

Dit is voor jou wanneer je voor jezelf kiest, voor je gezondheid kiest, voor je welzijn kiest.

Dit weekend kun je aan je voorbij laten gaan wanneer je meekomt met een vriendin die wild enthousiast is en terwijl jij er eigenlijk helemaal geen zin in hebt.

Dit weekend kun je ook aan je voorbij laten gaan wanneer het idee om aan jezelf te moeten werken, hand in eigen boezem te steken en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid, je je wenkbrauwen doet optrekken en denkt dat je wel wat beters te doen hebt.

Dit weekend kun je tevens skippen wanneer je niet van plan bent om voor jezelf te kiezen en open te staan voor helende energie.

Wanneer je eenmaal ervaart wat je handen doen na de eerste Reiki inwijding, dan wil je meer, dan kijk je uit naar de 2e, 3e en 4e inwijding. Je VOELT en ERVAART dan wat de energie met je doet. Je krijgt het warm, je voelt de energie door je lichaam stromen. Je voel de verbazing wanneer je deze energie uit je handen kan laten stromen en IN iemand anders. Hoe deze persoon er dan weer op reageert. Je ziet meteen RESULTAAT.

Chakra’s, weet je dat je die kunt beetpakken? Dat je die kunt VOELEN? Echt, er gaat een wereld voor je open! Tijdens dit weekend onderga je een transformatie. Reiki is een geschenk waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Voor de eenmalige investering van € 300 heb jij altijd healende handen.

Reiki legt een hele goede basis voor je verdere spirituele ontwikkeling. Je hebt je handen altijd bij je dus je bent hands on paraat om je handen in te zetten wanneer en waar nodig. Wat denk je van mens of dier in nood?

Je kunt je handen “aan” zetten en ze gewoon laten stromen. De energie komt aan bij diegene die het op dat moment nodig heeft.

Kinderen die over de rooie zijn en die door een simpele handoplegging kalm en rustig worden.
Een kat of hond bij de dierenarts op tafel die je gerust kunt stellen en energie kunt geven.
De mogelijkheden zijn talloos.

Ik zeg altijd: Reiki eindigt daar waar jouw fantasie ophoudt.

Meld je aan voor Reiki 1, kom naar het weekend, ontvang de 4 inwijdingen, ervaar wat het met je handen doet. Je zult het heerlijk vinden. Je zult je afvragen waarom je dit niet eerder gedaan hebt.

Met Reiki 1 neem jij het heft in eigen handen en daarmee de verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn.

Goed voor jezelf zorgen is een van de meest waardevolle dingen die je kunt doen.

Ik kijk er naar uit om je te laten ervaren wat Reiki is en waarom het zo geweldig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

People of the great journey – O.R. Melling

Lees je graag? En lees je makkelijk Engels? Dan is onderstaand boek echt geweldig! Ben jij net zoals ik en kun je VOELEN wanneer een boek KLOPT of wanneer een schrijver klopt voor jou? Dat had ik met het boek People of the Great Journey van O.R. Melling. Ik kwam het

Spiritualiteit is: een uitgelijnd besluit nemen

Beslissingen zijn beslissingen, ze zijn gemaakt met de voor dat moment voorradige informatie, emoties en gevoelens. Achteraf zeggen: “Dat had ik anders moeten doen” heeft weinig tot geen zin. Zoals we zeggen: “Gedane zaken nemen geen keer”.  Jezelf voor de kop slaan en streng zijn voor jezelf en mopperen op

Gemak is belangrijker dan je leven

Gemak is belangrijker dan je leven Echt? Is gemak écht belangrijker dan je leven? Is gemak belangrijk dan je gezondheid? Zo lijkt het wel wanneer ik kijk naar hoe sommige mensen leven.Eerst alles doen wat “God” verboden heeft. Het lichaam verruïneren en dan klagen dat ze ziek zijn. Ik begrijp