Engelen Healing Avond 16 juli 2020

 20,00

Een avond van 1,5 uur met een Engelen Healing. Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. Voor jou wanneer je wat te healen hebt en dat in een veilige omgeving wilt doen met een groep gelijkgestemden door middel van engelen healing.

Beschrijving

Het webinar heeft inmiddels plaats gevonden en aan deze zaken is gewerkt:

– onzekerheid

– faalangst

– chronische vermoeidheid

– verlatingsangst

– hsp, last van hard geluid en licht en teveel prikkels

– spreekangst vooral in groepen, angst om waarheid te zeggen

– mensen op afstand houden

– gevoel moeilijk uitten en vind het lastig om erover te praten

– last van somberheid

– moeite met knopen doorhakken, altijd overal over twijfelen

– teveel in hoofd zitten

– controle willen hebben over alles

– haaruitval

– moeilijk kunnen ontspannen

– s´nachts vaak wakker worden

– onveilig voelen

– moeite met loslaten

– contact met dochter/kinderen

Onderrug / stuitje
Lymfeklieren (voeten)
Geestelijk stabiel / in balans blijven
Aura en Chakra’s reinigen en opschonen (blijft fijn en ondersteunend)
Verder alles wat gehealed mag worden

vaccinatieschade

– schildklier problemen

– burn-out

– moeite met concentreren/ snel afgeleid zijn

– telefoon/internet verslaving

– altijd maar doorgaan, weinig rust nemen voor mezelf, niet naar mijn lichaam luisteren

– veel op mezelf willen zijn

– Rechtervoet

– Monnikskap spier rechts schouder nek

– Dat ik morgens direct opsta.

– Wil graag rust in mijn hoofd

– Ontvangen van liefde innerlijke rust

–  kaken recht boven net een kies verwijderd

Een avond van 1,5 uur met een Engelen Healing. Breng je wensen in en laat de engelen de healing voor jou inzetten. Voor jou wanneer je wat te healen hebt en dat in een veilige omgeving wilt doen met een groep gelijkgestemden door middel van engelen healing.

Engelen zijn de meest fantastische helpers. Ik werk al –bewust- met engelen sinds 2007. Aartsengelen Rafaël en Michaël zijn geweldige genezers. Ze helpen ons bij het healen van allerlei zaken, lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel karmisch. Geen verzoek is hun te gek. Alles kan ingebracht worden.

Ik geef al jaren healing webinars en nu is het tijd om dit live, in persoon te geven. En ik heb als locatie het Brinkhuis te Laren gekozen omdat de energie hier geweldig is.

Bij binnenkomst krijg je een papiertje, hierop schrijf je je healingswensen. Je hoeft je naam er niet op te zetten. Leg je papiertje op de tafel vooraan, zodat ik de verzoeken kan lezen en samen met de engelen de healing kan starten.

Ik begin met te vertellen wie ik ben en hoe het werkt. Dan zet ik muziek op. Sluiten we de ogen en ik laat gebeuren wat er mag gebeuren. De healingen volgen elkaar in hoog tempo op. Ik zit gewoon waar ik zit en jij zit gewoon waar jij zit. Ik raak je niet aan. We zitten in dezelfde ruimte en iedereen doet mee met elkaars healing.

De reacties online zijn altijd geweldig en de resultaten transformerend. Pijn neemt af. Tranen worden geplengd. Emoties omgezet.

Dit is voor jou wanneer je een heerlijke avond voor je zelf wilt. In een fijne en veilige omgeving. Om aan jezelf te werken en je zelfgenezend vermogen met behulp van engelen energie.

Wanneer je sceptisch bent, geen zin of ambitie hebt om hand in eigen boezem te steken, om te healen of genezen, of niets met engelen hebt, kun je beter thuisblijven.

Het is heerlijk om engelen energie te ervaren. Om, en door je heen te laten stromen. Het voelt warm en liefdevol. Als je dit nog nooit eerder ervaren hebt, dan is dit een geweldige veilige manier om in contact te komen met engelen energie. Ben je al bekend met engelen en energie, dan weet je hoe fijn het is om in meditatie een healing te ondergaan met hun energie en geraakt te worden door hun wijsheid.

Ik heb meerdere malen in mijn leven ontmoetingen met engelen gehad. De engel van de dood gezien. De engel van het leven mogen zien. Van een wisse dood gered door 2 engelen bij een bijna fataal auto ongeluk.

Engelen zijn onderdeel van mijn dagelijkse leven. Ik kan mijn leven zonder deze mooie lichthelpers niet meer voorstellen. Wanneer je engelen in je leven toelaat sta je open voor wonderen en het verrijkt je leven enorm.

Boek nu. Grijp deze kans met beide handen aan. Zorg dat je er bij bent.

 

 

Andere suggesties…