Laat los Laat los Laat los

 77,00

Een bliksemprogramma van 8 dagen, werkend met de afnemende maan, om maximaal los te laten in een korte tijd. Voor iedereen die wel klaar is met de huidige situatie en los wil laten maar wel wat hulp kan gebruiken. In 8 dagen (net op tijd klaar voor de kerstvakantie) opschonen wat opgeschoond mag en kan worden.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dit programma staat compleet klaar in de online lesomgeving. Na het boeken kun je er meteen bij en mee aan de slag 24/7.

Een bliksemprogramma van 8 dagen, werkend met de afnemende maan, om maximaal los te laten in een korte tijd. Voor iedereen die wel klaar is met de huidige situatie en los wil laten maar wel wat hulp kan gebruiken. In 8 dagen opschonen wat opgeschoond mag en kan worden.

Wanneer je mij al een tijdje volgt, weet je dat opschonen, verwijderen, loslaten van alles en iedereen minder dan ……. 100% mijn stokpaardje is.

Van nature hou ik graag alles vast en ben ik een echte verzamelaarster. Ik ben blij met veel dingen en wanneer ik ze heb, dan houdt ik ze ook graag. Een minimalist is niet iets wat je mij zou kunnen noemen. Daarentegen ben ik gék op LOSLATEN. Hoe tegenstrijdig klinkt dat?!

Ja, ik weet het, heel tegenstrijdig. En tóch is het zo. Ik vind het heerlijk om alles en iedereen (energetisch) minder goed dan 100% los te laten

Je hebt het me vast al eerder horen zeggen: “Wil je iets nieuws in je leven, dan zul je ruimte moeten maken”. Simpel gezegd: als ik op de plaats van deze laptop waarop ik dit type een kast wil zetten, zal ik eerst de laptop en tafel moeten verwijderen die momenteel op deze plek staan.

Zo is het ook voor ruimte maken in je gedachten, gevoelens en je emoties.

Kortom:
1) Als je iets anders wilt, zul je iets moeten veranderen
2) Als je iets nieuws wilt, zul je iets ouds moeten verwijderen

Loslaten is soms een uitdaging, zeker wanneer het iets of iemand is waar je gevoelens voor hebt, warme én koude gevoelens.

Denk maar eens aan het loslaten van, naar wat je dacht, de liefde van je leven.

Maar ook: loslaten van wat die ex van jou heeft “aangedaan”.

Loslaten van boze en wrokkige gedachten.
Loslaten van oude patronen.
Loslaten van oud zeer, pijn en verdriet.

Loslaten van klein zijn.
Loslaten van slachtoffer zijn.
Loslaten van schaamte en schuldgevoel.

Loslaten Loslaten Loslaten.

Het lucht op.
Het maakt licht.
Het geeft ruimte
Het geeft nieuwe kansen en mogelijkheden
Het ruimt op
Het zorgt ervoor dat je uit de kramp komt

Een bliksemprogramma van 8 dagen. Met elke dag een healing en waar nodig een opdracht. Je zult natuurlijk wel zelf iets mogen doen ;-).

We pakken meteen de energie van de afnemende maan mee, dus dat is uitgespaarde energie, daar liften we gewoon op mee, hoeven we niets extra’s voor te doen.

Heb je nog wat los te laten?
Wil je je kleine ik groter laten worden?
Wil je best wel iets doen maar moet het klein, krachtig en kort zijn?

Dan is dit voor jou: 8 dagen Loslaten Loslaten Loslaten

Vanzelfsprekend mag je geheel je eigen tempo volgen. Het gaat om jouw eigen interne proces, ik lever alleen de mogelijkheden.

Voor slechts € 77,00 is dit programma van jou. Dat is echt een koopje wanneer je weet wat je er voor krijgt en wat het je oplevert:
Rust
Ruimte
Leegte
Vrijheid
Lucht

Wil je dat ik intune op jouw specifieke -loslaat- situatie door middel van een korte reading via ingesproken whatsappbericht, dan betaal je
€ 105

Voor dit programma live ging, heb ik mogen/moeten loslaten alsof mijn leven ervan afhing.
Mijn auto totalloss en de relatie met mijn lief verbreken, waren toch wel de 2 grootste loslaters.

Heftige zaken en ook zeker verdrietig maar hierdoor kwamen er weer andere mooie dingen in mijn leven.

Het gaf ruimte en nieuwe mogelijkheden.

Ik weet wat het is om met elke vezel in je lichaam te willen vasthouden aan iets of iemand waarvan je zielsveel houdt.
Ik weet wat het is om met man en macht manieren proberen te vinden om de situatie zó te buigen dat het wél kan blijven zoals het is.
Ik weet wat het is om bang en onzeker te zijn over de toekomst, omdat je wel weet wat je nu hebt, maar niet weet wat je gaat krijgen.

Ik snap het. Ik begrijp het.

En TOCH gaat mijn voorkeur ernaar uit om alles minder goed dan….. 100% los te laten.

Ik gun jou de muizenissen uit je hoofd. De kramp uit je hart. De hernieuwde energie door je lijf en leden.

Lift 8 dagen mee op de energie van de afnemende maan en zorg dat je alles opgeschoond hebt, wat je wilde opschonen maar nog niet gedaan had.

Samen doen we het. Stap voor stap. Elke dag een korte healing en/of opdracht(je). Ik ga je echt niet lopen vermoeien met grote klussen. Gewoon, klein, kort, krachtig, duidelijk en makkelijk uitvoerbaar. Ik doe in alles met je mee.

Klik HIER wanneer je ook een whatsappreading wilt

Andere suggesties…