Volle Maan Webinar 26 mei 2021 BWJK

 22,00

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden en de opname staat voor je klaar in je online lesomgeving. We werkten met chaos, met Godin Lillith, met de maanenergie. Een hele goede basis voor de Volle Maan Workshop op 10 juni 2021.

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden en de opname staat voor je klaar in je online lesomgeving. We werkten met chaos, met Godin Lillith, met de maanenergie. Een hele goede basis voor de Volle Maan Workshop op 10 juni 2021.

Hieronder de originele tekst:

Let OP! Dit BWJK webinar is tot 24 uur van te voren te boeken met korting, daarna wordt het de normale prijs van € 22. Zo krijgt een ieder ruim de gelegenheid om met korting te boeken en ik de mogelijkheid om in alle rust naar het webinar toe te werken in plaats van dat ik tot op de laatste minuut laatboekers aan het toevoegen ben. Wil je Betalen Wat Je Kunt, geef je dan tijdig op.

Om de zoveel tijd geef ik een BWJK webinar, hou dus of de agenda in de gaten, of geef je op voor de mailing via het boeken van iets wat gratis is. 

Het is er weer: Het BETAAL WAT JE KUNT Volle Maan webinar. Dinsdag 25 mei gaat het webinar naar de normale prijs van € 22

Heel vaak werk ik bij een Volle Maan webinar met Aartsengel Haniël. De afgelopen webinars waren steeds met een andere energie. Met wie ik in dit webinar ga werken, dan merken we vanzelf op woensdagavond. De energie bouwt op in de weken voorafgaand aan de volle maan en ik hoor op de dag zelf wel wie er tevoorschijn komt. Kunst is om te leren ontvangen wat op dat moment het juiste is.

Na dit webinar ben je uitgelijnd met de energie van de maan en voel jij je een stuk energieker.

Dit is voor jou wanneer:
– jij bewust bent van de energie van de maan
– je VOELT dat de energie wat met je doet
– je een uurtje voor jezelf wilt hebben
– je wel wat energie kunt gebruiken
– je je vrouwelijke kant een boost wilt geven
– je open staat voor transformatie en healing
– je je zacht, rond en open wilt voelen

De maan is heeft invloed op ons vrouwen (ook op mannen natuurlijk maar zij hebben geen maanstonde). Denk maar aan onze cyclus. Vrouwen die compleet uitgelijnd zijn met de cyclus van de maan menstrueren rond de Nieuwe Maan en ovuleren rond de Volle Maan. Het is mogelijk om onze cyclus beetje bij beetje af te stemmen op de maancyclus. Je gaat dan mee in een natuurlijk ritme en dat is fijn voor je lichaam en je energiehuishouding.

Ik hou van de maan (ook van de zon, maar dat staat hier los van). Ik voel dat mijn lichaam reageert op de stand van de maan. 2 weken (tijdens een wassende maan, de tijd tussen Nieuwe Maan en Volle Maan) ben ik super energiek en actief. Ben ik op de buitenwereld gericht en kan ik vaak bergen verzetten. 2 weken (tijdens afnemende maan, de tijd tussen Volle Maan en Nieuwe Maan) ben ik wat meer mellow, meer naar binnen gericht. Richt ik me meer op interne processen.

Sinds ik geleerd heb om met de maan MEE te gaan in plaats van TEGEN de maan in, heb ik meer rust gekregen. Mijn lichaam heeft een betere energiehuishouding. Ik vecht minder en accepteer dat er een actieve en een rustige periode is. Maanenergie is echt iets waar ik helemaal blij van wordt omdat ik ervaar dat het werkt om er rekening mee te houden.

Dit is voor jou wanneer jij VOELT dat:
– de maan wat met je doet.
– Aartsengel Haniël (of wie er dan ook zal zijn) een boodschap voor je heeft
– je door een veranderingsproces gaat

Dit is NIET voor jou wanneer:
– je denkt dat de maan jou niets te bieden heeft
– je de tijd niet neemt om een uurtje aan jezelf te werken
– je geen affiniteit hebt met energie, healing en transformatie

Woensdagavond 26 mei 20:00 uur

Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, helemaal in je eigen element, met je kat (of hond) op schoot.

Doe mee, het zal je ZO goed doen!

Dit is weer een Betaal Wat Je Kunt webinar.
Er is een minimaal bedrag van € 2,22, er dient een energie-uitwisseling te zijn, een maximaal bedrag is er niet.

Je tuned zelf in en bepaald zelf de prijs van deelname.

Een dag van te voren wordt de vaste prijs € 22.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst (achter mijn website) dus je kunt het dan altijd herhalen.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Doe mee, geef je nu op, bepaal zelf je prijs, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Andere suggesties…