Lisette-Anne Geen categorie Als je niets verandert, verandert er niets

Als je niets verandert, verandert er niets

Als je niets verandert, verandert er niets.

14 dagen waarin je op een liefdevolle manier een schop onder je derrière krijgt, je innerlijke twijfelknop omgezet wordt naar “gewoon doen”, je angst aan de kant gezet wordt, je weerstand de laan wordt uitgestuurd zodat je goede voornemens dit jaar nu wél eens worden uitgevoerd. Voor jou wanneer je al weer gestopt bent, voordat je goed en wel op gang bent gekomen.

Het nieuwe jaar is nu een maand oud en vele voornemens zijn inmiddels gesneuveld. Je wilde stoppen met roken? En je bent toch doorgegaan. Je wilde gezonder gaan eten? En je hebt inmiddels al gesnoept. Je was van plan iedere dag te sporten? En je hebt het al een aantal keer overgeslagen “omdat je nu een geen tijd had, en het komt morgen wel”.

‘Als je niets verandert, verandert er niets’ en ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg’. Twee rake uitspraken van Tony Robbins. Om iets nieuws / iets anders in je leven te krijgen, zul je iets anders moeten doen. Vaak verwachten mensen een verbetering in hun levenssituatie terwijl ze op de oude voet door blijven gaan. Ze mopperen dan: “Dit wil ik niet. Ik wil het anders. Mijn leven is altijd hetzelfde. Het heeft toch geen zin. Ik heb toch geen geluk. Dat lukt alleen andere mensen”. Wat ze zich waarschijnlijk niet realiseren, is dat klagen en vervolgens hetzelfde blijven doen, gewoonweg niet helpt. Ten eerste helpt klagen niet; daarmee bevestigen ze hun huidige situatie en maken deze alleen maar sterker. Ten tweede blijven ze dezelfde acties uitvoeren, maar verwachten ondertussen wel een ander resultaat en dat werkt gewoon niet. Als je iets anders wilt, dan zul je iets anders moeten doen.

Het ‘probleem’ met iets anders doen, is dat het andere buiten de comfort zone ligt. Het is dus niet iets wat het ego (want dat wil de status quo behouden) uit zichzelf zal doen. Het ego wil behouden wat er reeds is en houdt niet van verandering. Omdat bij veel mensen het ego sterk ontwikkeld is, kan het een uitdaging zijn om iets te veranderen. Het kan dus wel, maar het vergt bewustzijn en het bewust aanbrengen van een verandering. Een verandering zorgt voor beweging, beweging zorgt voor verandering. Wat nu als je niet zelf in beweging kunt komen?

Dan doe je mee met deze 14 dagen!

Simpel.

14 dagen jij en ik, om al je excuses de nek om te draaien (oh oh, dat klinkt heftig….). Om er voor te zorgen dat je nu eens DOORZET waar je normaal gesproken stopt.

Ik heb alle excuses al gehoord, gezien en waarschijnlijk op enig moment in mijn leven, zelf uitgesproken. Geen menselijk excuus is mij vreemd. Ik heb echter een modus ontwikkeld waarbij ik, na enig wondlikken, de boel oppak en DOORGA. Opgeven is voor opgevers. Doorgaan is voor doorzetters.

Dit is voor jou wanneer je dit jaar nu eens WEL je goede voornemens wilt uitvoeren.

Wanneer je het al opgegeven hebt, je als een geslagen hond in een hoekje gekropen bent, geen greintje moed hebt om door te pakken, dan is dit niets voor jou……. Of wellicht JUIST WEL?! Wie weet, wonderen bestaan. Misschien denk je nu eindelijk eens “ik heb alles al geprobeerd, God zegene de greep, niet geschoten altijd mis”. Prima, je bent van harte welkom om mee te doen.

We beginnen woensdag 5 februari en we sluiten gezamenlijk af op woensdag 19 februari. 14 dagen jij en ik in een besloten FB groep met alles wat je nodig hebt om:

 • Je weerstand los te laten
 • Te veranderen
 • Door te zetten
 • Je visie voor 2020 te bepalen
 • Te kiezen voor een winnaarsmentaliteit in plaats van een slachtoffermentaliteit
 • Te leren geloven zodat het resultaat vanzelf volgt
 • Op koers te blijven en te doen wat je moet doen
 • Los te laten wat in je weg staat
 • Je beperkende overtuigingen te vernietigen
 • Te werken aan je moed en je zelfvertrouwen
 • Zoveel discipline te krijgen dat je dit jaar wél in je voornemens slaagt

Voel je dat je er alleen voor staat? Dat niemand je doel begrijpt? Merk je dat je wel wilt, maar je met gemak terugvalt in oude patronen? Weet je dat je met steun meer bereikt? Denk je dat het nu tijd is om te doen wat je wilt doen?

DAN IS DIT JOUW KANS

14 dagen, voluit, geen excuses, maar gewoon DOEN en GAAN.

Boek je vóór zondagavond 2 februari dan ontvang je een korting van € 30.

De eerste 3 personen die boeken krijgen via Whatsapp of fb messenger een persoonlijk ingesproken bericht waarbij ik kijk naar eventuele blokkades zodat je nóg beter beslagen ten ijs komt.

Ook ik neem mij dingen voor. En in de loop van de jaren ben ik steeds beter geworden om uit te voeren wat ik me voorneem. Soms is dat door een harde les van buiten af (denk: auto ongeluk of val van paard, waardoor ik wel rust moest nemen) soms is het een loslaten van en een besluit van dit is hoe ik het nu doe.

Geloof me, het geeft rust. Doen wat je jezelf beloofd geeft een enorm goed gevoel. Mijn eerste spirituele lerares zei: “Het ergste verraad, is zelfverraad”. En dat is ook zo. Je zelf beloven dat je nu stopt met roken en het niet doen is jezelf en je gezondheid verraden.  

Als je niets verandert, verandert er niets.

14 dagen waarin je op een liefdevolle manier een schop onder je derrière krijgt, je innerlijke twijfelknop omgezet wordt naar “gewoon doen”, je angst aan de kant gezet wordt, je weerstand de laan wordt uitgestuurd zodat je goede voornemens dit jaar nu wél eens worden uitgevoerd. Voor jou wanneer je al weer gestopt bent, voordat je goed en wel op gang bent gekomen.

De tijd is NU. Niet morgen maar NU. Als ik 1 ding geleerd hebt van hoe mijn leven verloopt, is er IS ALLEEN NU. Van uitstel komt afstel. Uitstellen is jezelf niet serieus nemen en het belang van anderen vóór je eigen belang stellen. ‘

Hoe zou het zijn om dit jaar nu eens WEL voor jezelf te kiezen?

https://lisetteanne.com/winkel/als-je-niets-verandert-verandert-er-niets/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS