Lisette-Anne Geen categorie Betreed de Magische Leeuwenpoort op 8 augustus 2023: Een Poort naar Verhoogde Energie en Bewustzijn

Betreed de Magische Leeuwenpoort op 8 augustus 2023: Een Poort naar Verhoogde Energie en Bewustzijn

Ontwaak je Innerlijke Wijsheid: De Kracht van de Leeuwenpoort

Vandaag, 8 augustus 2023, is er een bijzonder kosmisch fenomeen: de “Leeuwenpoort”. Deze gebeurtenis, die jaarlijks plaatsvindt, heeft een diepgaande invloed op onze energie en bewustzijn.

Wat is de Leeuwenpoort?

De Leeuwenpoort is een astrologisch en energetisch fenomeen dat elk jaar plaatsvindt tussen 26 juli en 12 augustus. Het piekt op 8 augustus, wanneer de zon in het sterrenbeeld Leeuw staat. De naam “Leeuwenpoort” verwijst naar de Leeuw, het teken waar de zon in deze periode in staat. In deze periode staat de zon  recht voor de ster Sirius, ook wel de “Hondsster” genoemd. Sirius is de helderste ster aan onze nachtelijke hemel en staat symbool voor spirituele wijsheid en verhoogd bewustzijn. De lichtkracht van Sirius is nog sterker dan die van de zon.

Wat maakt de Leeuwenpoort bijzonder?

De Leeuwenpoort wordt beschouwd als een energetische poort die de aarde en de spirituele rijken verbindt. Het opent een kans voor verhoogde spirituele groei, bewustzijnsuitbreiding en diepe transformatie. Er komt lichtinformatie en nieuwe inspiratie via deze poort naar onze aarde. Deze periode wordt vaak gezien als een tijd van ontwaken, waarin we ons potentieel kunnen herkennen en onze levensrichting kunnen herzien. We kunnen een inwijding ontvangen en ons energetisch hart kan geactiveerd worden. We kunnen meer kracht ervaren.

Hoe weten we dat er een poort is?

Astrologen en spirituele gemeenschappen over de hele wereld observeren de beweging van de zon, de maan en de sterren om astrologische gebeurtenissen zoals de Leeuwenpoort te voorspellen. Deze voorspellingen zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis en tradities die de verbinding tussen kosmische gebeurtenissen en menselijke ervaring erkennen.

Wat doet de Leeuwenpoort energetisch met ons?

Tijdens de Leeuwenpoort ervaren velen een toename van kosmische energie die onze chakra’s activeert en ons bewustzijn verruimt. Deze energie kan ons helpen om diepere lagen van onszelf te verkennen, belemmerende patronen los te laten en spirituele inzichten te ontvangen. Het kan ook leiden tot een gevoel van verhoogde intuïtie, creativiteit en innerlijke rust. Je krijgt een upgrade in je spirituele frequenties, een kans om je bewustzijn op een natuurlijke manier te verruimen.

Hoe kunnen we de energie van de Leeuwenpoort het beste inzetten?

1. **Zelfreflectie:** Gebruik deze tijd om naar binnen te keren en jezelf diepgaand te onderzoeken. Wat zijn je doelen, verlangens en belemmeringen? Wat mag je loslaten om te groeien? Stel jezelf diepgaande vragen.

2. **Meditatie:** Meditatie kan je helpen om de kosmische energie van de Leeuwenpoort te integreren. Focus op je ademhaling en visualiseer hoe je jezelf verbindt met hogere niveaus van bewustzijn.

3. **Intenties stellen:** Stel duidelijke intenties voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Schrijf ze op en visualiseer hoe je ze manifesteert. Richt je enkel en alleen op wat je wél wilt.

4. **Zelfbewustzijn ontwikkelen:** Neem de tijd om jezelf te leren kennen en bewust te worden van je gedachten, gevoelens en gedragingen. Erken waar je misschien emoties onderdrukt of jezelf afsnijdt van je ware gevoelens.

5. **Ga naar buiten:** Breng tijd door in de natuur om je te verbinden met de aarde en de kosmos. Loop op blote voeten. Tuinier. Ga lekker in het zonnetje zitten en lees een boek.

6. **Zelfzorg:** Zorg goed voor jezelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Geef jezelf ruimte om te rusten en te herstellen. De energetische verschuivingen kunnen vermoeiend zijn. Je kunt tijdelijk slecht(er) slapen, moe zijn, emotioneel zijn, dus luister naar je lichaam.

De Leeuwenpoort biedt een unieke gelegenheid om diep te duiken in ons innerlijke zelf en de verbinding met het universum te versterken. Door bewust de energie van deze periode te omarmen, kunnen we onze spirituele groei en zelfbewustzijn naar nieuwe hoogten tillen.

Wil je de energie van de Leeuwenpoort aan de lijve ondervinden? Dat kan! Er staat een opname met healing voor je klaar. Het is de opname van de Leeuwenpoort van 8 augustus 2021, toen was het ook nog eens nieuwe maan. Een heel krachtige energetische video waarbij de energie van de Nieuwe Maan, De Zon, Sirius, Godin Sekhmet, de Sfinx bij elkaar komen en een energetische en spirituele doorbraak gaven. De energie zorgt voor aanpassing in het DNA (op een goede manier). De energie brengt vruchtbaarheid, overvloed en nieuwe mogelijkheden tot groei. Voor enkel vandaag kun je de video boeken voor slechts € 5, vanavond na 12 uur gaat het weer naar de reguliere prijs van € 22. Doe er je voordeel mee.

#Leeuwenpoort2023 #SpiritueleGroei #KosmischeEnergie #Bewustzijnsverruiming #InnerlijkeTransformatie #SpiritueleAcademie #PraktischeSpiritualiteit

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

HeksenwondeHeksenwonde

Op zaterdag 28 oktober 2023 vond de workshop Samhain & Heksenwonde plaats. Deze hele workshop is opgenomen en bestaat uit diverse audio opnames, te weten: Audio 1: 45:31 minuten, Audio 2: