Lisette-Anne Geen categorie Vier de Magie van Lughnasadh en Volle Maan in Waterman

Vier de Magie van Lughnasadh en Volle Maan in Waterman

Dinsdag 1 augustus 2023 is een bijzondere dag, want het markeert niet alleen het moment van Lughnasadh, maar ook de krachtige energie van de Volle Maan in het teken Waterman, die om 20:32 uur haar schitterende licht laat schijnen.

Wat is Lughnasadh?

Lughnasadh, ook bekend als Lammas, is een oude Keltische viering die symbool staat voor de eerste oogst en de overvloedige zegeningen van Moeder Aarde. Het is een tijd om dankbaarheid te tonen voor de vruchten van het land en om stil te staan bij onze persoonlijke groei. De naam is afgeleid van de Keltische god Lugh, die geassocieerd wordt met de zon en de groei van gewassen.

Volle Maan in het teken van Waterman

Waterman is een teken van vernieuwing, vrijheid en originaliteit. Het moedigt ons aan om onze grenzen te verleggen, onszelf te bevrijden van beperkingen en nieuwe wegen te verkennen. De Volle Maan in Waterman versterkt deze energie, waardoor het een uitgelezen moment is om ons ware zelf te omarmen en onze dromen na te jagen.

Waarom is juist de combinatie Lughnasadh en Volle Maan in Waterman zo fijn?

De samenwerking van Lughnasadh en de Volle Maan in Waterman creëert een magisch moment van transformatie en groei. Het nodigt ons uit om onze dankbaarheid te uiten, onze persoonlijke oogst te erkennen en onze dromen met moed en vastberadenheid na te streven. Deze krachtige energieën versterken elkaar en helpen ons op weg naar positieve veranderingen in ons leven.

Hoe integreer ik (de energie van) Lughnasadh en Volle Maan toe in mijn leven?

1. Zelfreflectie en Dankbaarheid: Neem even de tijd voor zelfreflectie en erkenning van de zegeningen in je leven. Wat heb je bereikt en waar ben je dankbaar voor?

2. Loslaten en Vernieuwen: Gebruik de energie van de Volle Maan om datgene wat je niet langer dient los te laten en ruimte te maken voor vernieuwing.

3.Zelfexpressie en Authenticiteit: Laat je ware zelf zien en omarm je eigen authenticiteit. Laat je niet tegenhouden door de meningen van anderen.

4. Intenties en Visualisatie: Stel intenties voor wat je wilt bereiken en visualiseer je ideale toekomst alsof het al werkelijkheid is.

5. Spiritueel: Mediteer, maak een dankbaarheidsaltaar, of voer een ritueel uit om de kracht van Lughnasad en de Volle Maan te versterken.

6. Delen: Deel dit magische moment met anderen en creëer een gevoel van verbinding en saamhorigheid.

Ben je nieuwsgierig naar hoe je deze betekenis in je eigen leven kunt integreren?

Wil je meer informatie over deze bijzonder dag?
Heb je de behoefte aan een heerlijke healing waarin we jouw wensen en visie bestendigen en beklijven? Boek dan nu de video opname (nou ja, opname, het zijn 2 video’s. (46 min 14 dec info en 44 min 9 sec de healing video).

Klik hier voor alléén deze twee video’s: LUGHNASADH. Je betaald dan €33

OF

Neem een proefabonnement op de Spirituele Academie voor slechts €1,21. Aan jou de keuze.

Omarm de heerlijke energie van Lughnasadh en de Volle Maan in Waterman.

Mis deze kans niet om jezelf open te stellen voor overvloed en vernieuwing. Samen creëren we een betoverend moment van groei en transformatie!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS