Lisette-Anne Geen categorie Blijf toegang houden tot je replays

Blijf toegang houden tot je replays

Wanneer je bij mij iets boekt waarvan een opname gemaakt is, kun je deze geluid of beeldopname terugvinden in de online lesomgeving op mijn website. Dit is een afgeschermd gedeelte waarin jij alle door jouw geboekte webinars en lessen terug kunt vinden.

Ik heb een belofte gedaan dat je altijd toegang zult blijven houden tot deze replays. Ik wil me graag aan deze belofte houden. Ik heb daar nu echter -tijdelijk?- hulp bij nodig. Een website, met online lesomgeving in de lucht houden kost geld. De video’s plaatsen op een platform (Vimeo) kost geld. Audio opnames plaatsen op een platform (Soundcloud) kost geld.

Je zou mij, en jezelf en andere gebruikers, een groot plezier doen wanneer je een kleine bijdrage (minimaal € 1,21, maximaal mag je zelf bepalen) kunt missen om alles in de lucht te houden en toegankelijk te houden. Niet iedereen kan dit en wil dit en dat is helemaal prima. Het is ook niet verplicht, het is een hulpvraag. Als je iets kunt doneren zodat een ieder bij zijn/haar replays kan blijven komen is dat super!

En, er is zoveel méér mogelijk met mijn website. Wat denk je van een afgesloten forum? Waar je geheel veilig met spiritueel gelijkgestemden kan “kletsen”. Je hebt dan geen Facebookaccount -meer- nodig. Dit wil ik graag ontwikkelen, en mijn klanten (jou) gratis aanbieden maar, je snapt het al…… ook dit kost geld.

Toen Covid vorig jaar begon klapte mijn Praktijk in. Klanten bleven weg. Webinars werden niet meer geboekt. Ik moest reeds betaalde workshops terugbetalen. Al snel was mijn buffer weg. Ik ben ik en ik doe wat ik moet doen (mijn moeder zou zeggen: de tering naar de nering zetten). Ik heb toen baby- en kinder reanimatie en ehbo gedaan (en later ook volwassenen reanimatie), me ingeschreven als kinderoppas bij de Kamer van Koophandel en ben toen in volle vaart gaan oppassen. We zijn nu een jaar verder. Die buffer heb ik tot op heden nog niet ingelopen en de kosten om mijn website in de lucht te houden (met name de online lesomgeving) beginnen op me te drukken. Vandaar deze oproep.

Na mijn “klap” van een tijd geleden, waarna ik ben begonnen me te bezinnen op hoe ik verder wil gaan, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik veel te delen heb. Om te blijven delen moeten mijn website en de online lesomgeving in de lucht blijven. Daarom deze hulpvraag. Kun jij iets missen? Wil jij bij je replays blijven kunnen en gun je dat ook een ander? Maak dan vandaag een donatie. Dank je wel!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS