Lisette-Anne Geen categorie Blijf toegang houden tot je replays

Blijf toegang houden tot je replays

Wanneer je bij mij iets boekt waarvan een opname gemaakt is, kun je deze geluid of beeldopname terugvinden in de online lesomgeving op mijn website. Dit is een afgeschermd gedeelte waarin jij alle door jouw geboekte webinars en lessen terug kunt vinden.

Ik heb een belofte gedaan dat je altijd toegang zult blijven houden tot deze replays. Ik wil me graag aan deze belofte houden. Ik heb daar nu echter -tijdelijk?- hulp bij nodig. Een website, met online lesomgeving in de lucht houden kost geld. De video’s plaatsen op een platform (Vimeo) kost geld. Audio opnames plaatsen op een platform (Soundcloud) kost geld.

Je zou mij, en jezelf en andere gebruikers, een groot plezier doen wanneer je een kleine bijdrage (minimaal € 1,21, maximaal mag je zelf bepalen) kunt missen om alles in de lucht te houden en toegankelijk te houden. Niet iedereen kan dit en wil dit en dat is helemaal prima. Het is ook niet verplicht, het is een hulpvraag. Als je iets kunt doneren zodat een ieder bij zijn/haar replays kan blijven komen is dat super!

En, er is zoveel méér mogelijk met mijn website. Wat denk je van een afgesloten forum? Waar je geheel veilig met spiritueel gelijkgestemden kan “kletsen”. Je hebt dan geen Facebookaccount -meer- nodig. Dit wil ik graag ontwikkelen, en mijn klanten (jou) gratis aanbieden maar, je snapt het al…… ook dit kost geld.

Toen Covid vorig jaar begon klapte mijn Praktijk in. Klanten bleven weg. Webinars werden niet meer geboekt. Ik moest reeds betaalde workshops terugbetalen. Al snel was mijn buffer weg. Ik ben ik en ik doe wat ik moet doen (mijn moeder zou zeggen: de tering naar de nering zetten). Ik heb toen baby- en kinder reanimatie en ehbo gedaan (en later ook volwassenen reanimatie), me ingeschreven als kinderoppas bij de Kamer van Koophandel en ben toen in volle vaart gaan oppassen. We zijn nu een jaar verder. Die buffer heb ik tot op heden nog niet ingelopen en de kosten om mijn website in de lucht te houden (met name de online lesomgeving) beginnen op me te drukken. Vandaar deze oproep.

Na mijn “klap” van een tijd geleden, waarna ik ben begonnen me te bezinnen op hoe ik verder wil gaan, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik veel te delen heb. Om te blijven delen moeten mijn website en de online lesomgeving in de lucht blijven. Daarom deze hulpvraag. Kun jij iets missen? Wil jij bij je replays blijven kunnen en gun je dat ook een ander? Maak dan vandaag een donatie. Dank je wel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Afnemende maan

We zitten momenteel in de fase van de afnemende maan. De maan oogt steeds kleiner. In de twee weken tussen Volle Maan en Nieuwe Maan is de energie naar binnen gericht in plaats van naar buiten toe. Het gaat nu om de innerlijke processen, de zielenroerselen en loslaten wat er

Overvloed is: wat jij ervan maakt

Overvloed, het schijnt een beladen dingetje te zijn, aan sommige reacties op mijn Facebookpagina te zien. En toch is het heel simpel: overvloed is overvloed niets meer, niets minder. Mensen maken er een ding van (zoals met vele ander zaken). Gisteren was de kick-off van het nieuwe programma Overvloed en

Volle Wolfsmaan Webinar 18 januari 2022

In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 januari is het om 00:48 uur Volle Maan. Is dat tijdstip voor mij een uitdaging om dan een webinar te geven, dus het Volle Maan webinar zal plaatsvinden op dinsdagavond 18 januari. Dit is de eerste Volle Maan van 2022. Een