Lisette-Anne Geen categorie Conditioneringen

Conditioneringen

 Wat zijn conditioneringen?

Kort gezegd is een conditionering alles wat een mens niet werkelijk is.
De mens is werkelijk een vonkje van Bron en licht en liefde. Alles wat anders is dan die vonk, licht en liefde is een conditionering.

Is dat erg? Nee en ja.

Nee, omdat dat ons mens maakt. We zijn hier op aarde om te leren, om lessen te leren, om karma op te lossen, om te groeien, ons bewustzijn te verhogen onze hartenergie sterker te maken.

Conditioneringen blokkeren ons in onze groei en zijn daarmee meteen de uitdagingen en lessen waardoor we kunnen groeien. Wanneer we de uitdagingen niet aangaan en de conditioneringen blijven ons blokkeren, dan ja, we hebben last van onze conditioneringen.

De mens is een afspiegeling van Bron, gehuld in een lichaam van cellen om hier op aarde te leren mens te zijn. Dat geeft een en al conditionering. Alles wat we zijn behalve die Vonkbron is een conditionering. Ons fysieke lichaam, emotionele, mentale en spiritueel karmische lichaam. Ons ego. Ons denken. Onze emoties.

In een ideale wereld, in een ideaal leven zouden we onze conditioneringen herinneren, begrijpen en oplossen vanaf het moment van ons reïncarnatie hier op aarde.
We zouden onze lagere frequenties ontstijgen en het pad van ascentie (verlichting) afleggen.

Zoals ik zei; het lichaam is ook een conditionering. Dus we kunnen pas 100% conditionering vrij zijn wanneer we uitsluitend die Vonk zijn. Als mens 100% conditioneringsvrij zijn is dus per definitie onmogelijk. Wat wél mogelijk is, is om onze energie en onze lichamen op te schonen. Onze gedachten te zuiveren. Onze frequentie te verhogen. Ons bewustzijn uit te breiden.

Zoals ik in de live (Spirituele Parasieten) aangaf kan het donker alleen bestaan bij de gratie van onze lagere frequenties. Het kan alleen bestaan dankzij onze onwetendheid en lager bewustzijn. Zodra we ja zeggen tegen steeds meer licht en liefde, tegen een steeds hogere frequentie (BOVIS waarde), tegen een steeds hoger bewustzijn, raakt het donker zijn grip op ons kwijt en daarmee raken we onze conditioneringen kwijt.

In het Engelen Healing Webinar van donderdagavond 9 juni 2022 pakken we onze conditioneringen aan, kiezen we bewust voor meer licht en liefde, verhogen we onze frequentie en breiden ons bewustzijn uit. Voor het nu maar zeker ook voor de “dingen”  die in de nabije toekomst uitgezet worden door het donker. Een gewaarschuwd mens is een bewust mens.

Doe mee, grijp je kans om te groeien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualiteit is: voelen of het goed voelt en dan DOEN

Aan het einde van de film Annie uit 2014 zingt Annie het lied Opportunity, met hierin de teksten: “Opportunity is part luck, and so I’m putting on my best show” (kans is deels geluk en daarom zet ik mijn beste beentje voor) en “right here, right now, it’s time” (hier

Webinarserie L.I.C.H.T.

Licht Een webinarserie van 1 maandagavond en 4 dinsdagavonden, met iedere avond een ander thema maar met als rode draad het licht in ons versterken en bestendigen. Na 5 webinars voel jij je weer gesterkt in je licht, richt jij je op jouw/de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden en

Engelen Healing Avond: in één woord: GEWELDIG!

Gisterenavond gemist????? Woowwwwwww, zoooo jammer, het was GOEOEOEOEOEOEODDDDD Kijk maar wat er allemaal voorbij kwam:Overgeven aan de wil van de Goddelijke bronHealing voor besluiteloosheidHealing voor doelloosheidHealing voor meer uit leven halenVrij zijn en blijven van lichamelijke virussen in welke vorm dan ookZuivering van huis/appartementOpschoning van Aura en alle Chakra’sPositief van