Lisette-Anne Geen categorie Conditioneringen

Conditioneringen

 Wat zijn conditioneringen?

Kort gezegd is een conditionering alles wat een mens niet werkelijk is.
De mens is werkelijk een vonkje van Bron en licht en liefde. Alles wat anders is dan die vonk, licht en liefde is een conditionering.

Is dat erg? Nee en ja.

Nee, omdat dat ons mens maakt. We zijn hier op aarde om te leren, om lessen te leren, om karma op te lossen, om te groeien, ons bewustzijn te verhogen onze hartenergie sterker te maken.

Conditioneringen blokkeren ons in onze groei en zijn daarmee meteen de uitdagingen en lessen waardoor we kunnen groeien. Wanneer we de uitdagingen niet aangaan en de conditioneringen blijven ons blokkeren, dan ja, we hebben last van onze conditioneringen.

De mens is een afspiegeling van Bron, gehuld in een lichaam van cellen om hier op aarde te leren mens te zijn. Dat geeft een en al conditionering. Alles wat we zijn behalve die Vonkbron is een conditionering. Ons fysieke lichaam, emotionele, mentale en spiritueel karmische lichaam. Ons ego. Ons denken. Onze emoties.

In een ideale wereld, in een ideaal leven zouden we onze conditioneringen herinneren, begrijpen en oplossen vanaf het moment van ons reïncarnatie hier op aarde.
We zouden onze lagere frequenties ontstijgen en het pad van ascentie (verlichting) afleggen.

Zoals ik zei; het lichaam is ook een conditionering. Dus we kunnen pas 100% conditionering vrij zijn wanneer we uitsluitend die Vonk zijn. Als mens 100% conditioneringsvrij zijn is dus per definitie onmogelijk. Wat wél mogelijk is, is om onze energie en onze lichamen op te schonen. Onze gedachten te zuiveren. Onze frequentie te verhogen. Ons bewustzijn uit te breiden.

Zoals ik in de live (Spirituele Parasieten) aangaf kan het donker alleen bestaan bij de gratie van onze lagere frequenties. Het kan alleen bestaan dankzij onze onwetendheid en lager bewustzijn. Zodra we ja zeggen tegen steeds meer licht en liefde, tegen een steeds hogere frequentie (BOVIS waarde), tegen een steeds hoger bewustzijn, raakt het donker zijn grip op ons kwijt en daarmee raken we onze conditioneringen kwijt.

In het Engelen Healing Webinar van donderdagavond 9 juni 2022 pakken we onze conditioneringen aan, kiezen we bewust voor meer licht en liefde, verhogen we onze frequentie en breiden ons bewustzijn uit. Voor het nu maar zeker ook voor de “dingen”  die in de nabije toekomst uitgezet worden door het donker. Een gewaarschuwd mens is een bewust mens.

Doe mee, grijp je kans om te groeien.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS