Drie Koningen Webinar

Donderdag 6 januari, is het Drie Koningen. Ik was bezet deze dag, maar de afspraak is komen te vervallen, dus heb ik een vrije avond om samen met jou Drie Koningen online te vieren!

Wie kent de 3 Koningen niet? Melchior. Balthasar. Caspar.

Wist je dat elk van deze Koningen een -spirituele- betekenis hebben?

Deze 3 wijzen uit het Oosten, brengen, naast hun giften, wijze lessen en inzichten. Wil je deze inzichten onder ogen zien? Wil jij je bewustzijn op dit niveau uitbreiden?

De maan staat in Vissen, en dit brengt zo een eigen energie mee.

Zoals je inmiddels van mij gewend ben, begin ik het webinar met informatie om vervolgens door te stromen naar een healing/meditatie.

Drie Koningen Webinar

Het webinar zal plaatsvinden om een vroeger tijdstip dan normaal, 19:00 uur in plaats van 20:00 uur.

Vandaag (woensdag 5 januari) kun je het webinar boeken met korting. Er is een minimum bedrag van € 15. Vanaf morgen (donderdag de 6e) zal het de reguliere prijs zijn van € 23. Dus als je je voordeel wilt pakken, dan boek je op woensdag.

Datum: donderdag 6 januari 2022

Tijd: 19:00 uur

Waar: online

Investering: woensdag een minimum van € 15, vanaf donderdag € 23

Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, je kunt alvast je pyama aantrekken, kun je daarna zo in bed rollen of nog even lekker op de bank loungen.

Doe je mee? Er gaat een heerlijke -koninklijke- energie neergezet worden, dat voel ik nu al.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst (achter mijn website) dus je kunt het dan altijd herhalen.

Drie Koningen Webinar

LET Op! 1 Het start deze keer om 19:00 uur (i.p.v. 20 uur)

LET OP 2! Woensdag kun je nog boeken met korting, vanaf donderdag reguliere prijs

LET Op 3!: Ik sluit de de boekingsmogelijkheid op donderdag om 17:00!! uur zodat ik de laatste inschrijvingen nog kan verwerken en rustig naar het webinar kan toewerken.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Volg mij op Telegram

Mocht jouw mening, net als de mijne, enigszins afwijken van wat er gangbaar te vinden is in de media, wordt dan lid van mijn Telegramkanaal. Weer eens een andere kant van mij. Ook leuk. https://t.me/Lisette_Anne_passievol_en_bewust

Spiritualiteit is: naar je engelen luisteren

Ik had die ochtend kunnen verongelukken maar noch ik, noch mijn auto had een schrammetje. Luisteren naar je engelen is zo belangrijk. Ik gebruikte altijd waterproof mascara maar die ochtend had ik normale mascara gebruikt. Ik zat niet al te best in mijn vel. Mijn relatie was over. Ik was

Aannames are killing

Aannames leiden tot misverstanden Aannames leiden tot verdriet Aannames leiden tot drama Aannames leiden tot pijn Aannames leiden tot lijden Aannames leiden tot emotioneel gif Aannames leiden tot de val van relaties Aannames leiden tot het geloven van dingen die onwaar zijn Aannames leiden tot falen Aannames leiden tot ondergang