Drie Koningen Webinar

Donderdag 6 januari, is het Drie Koningen. Ik was bezet deze dag, maar de afspraak is komen te vervallen, dus heb ik een vrije avond om samen met jou Drie Koningen online te vieren!

Wie kent de 3 Koningen niet? Melchior. Balthasar. Caspar.

Wist je dat elk van deze Koningen een -spirituele- betekenis hebben?

Deze 3 wijzen uit het Oosten, brengen, naast hun giften, wijze lessen en inzichten. Wil je deze inzichten onder ogen zien? Wil jij je bewustzijn op dit niveau uitbreiden?

De maan staat in Vissen, en dit brengt zo een eigen energie mee.

Zoals je inmiddels van mij gewend ben, begin ik het webinar met informatie om vervolgens door te stromen naar een healing/meditatie.

Drie Koningen Webinar

Het webinar zal plaatsvinden om een vroeger tijdstip dan normaal, 19:00 uur in plaats van 20:00 uur.

Vandaag (woensdag 5 januari) kun je het webinar boeken met korting. Er is een minimum bedrag van € 15. Vanaf morgen (donderdag de 6e) zal het de reguliere prijs zijn van € 23. Dus als je je voordeel wilt pakken, dan boek je op woensdag.

Datum: donderdag 6 januari 2022

Tijd: 19:00 uur

Waar: online

Investering: woensdag een minimum van € 15, vanaf donderdag € 23

Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, je kunt alvast je pyama aantrekken, kun je daarna zo in bed rollen of nog even lekker op de bank loungen.

Doe je mee? Er gaat een heerlijke -koninklijke- energie neergezet worden, dat voel ik nu al.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst (achter mijn website) dus je kunt het dan altijd herhalen.

Drie Koningen Webinar

LET Op! 1 Het start deze keer om 19:00 uur (i.p.v. 20 uur)

LET OP 2! Woensdag kun je nog boeken met korting, vanaf donderdag reguliere prijs

LET Op 3!: Ik sluit de de boekingsmogelijkheid op donderdag om 17:00!! uur zodat ik de laatste inschrijvingen nog kan verwerken en rustig naar het webinar kan toewerken.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Spiritualiteit is: hand in eigen boezem steken

Spiritualiteit is: hand in eigen boezem steken. Dóórgaan waar een ander zou stoppen. Je weerstand onder ogen zien en tóch aanpakken. Wat ik vaak zie in mijn praktijk, is dat men “tot hier en niet verder” gaat. Zolang spiritualiteit wierookstokjes, mellow muziek en een beetje af en toe zazen is,

Lentefeest

Lentefeest! Met Aartsengel Rafaël

Een online feestje met de Engel van de lente: Aartsengel Rafaël. Voor iedereen die wel wat positieve energie, healing en gezelligheid kan gebruiken, overgoten met een Engelensausje. Vrijdag 20 maart 2020 begon de lente om 04:51, dat was voor mij íets te vroeg om les te geven. Dus gaf ik