Volle Wolfsmaan Webinar 18 januari 2022

In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 januari is het om 00:48 uur Volle Maan. Is dat tijdstip voor mij een uitdaging om dan een webinar te geven, dus het Volle Maan webinar zal plaatsvinden op dinsdagavond 18 januari.

Dit is de eerste Volle Maan van 2022. Een maan in het gevoelige teken waterteken kreeft. Dit is een emotionele maan, een goede maan om je emoties en ware gevoelens onder ogen te zien, ook die gevoelens die je diep begraven hebt. Deze maan is tevens de Wolfsmaan. Als je in de afgelopen jaren al een keer meegedaan hebt met een Wolfsmaan webinar, weet je hoe bijzonder en heerlijk deze energie is. Graag nodig ik jou uit om (weer?) mee te doen.

Tot en met zondag 16 januari kun je boeken met KORTING. Het is een semi BWJK (Betaal Wat Je Kunt) webinar. Er is dit keer wél een basisbedrag van € 15. Een maximum is er niet, je kunt dus vanaf €15 boeken. Vanaf maandag 17 januari betaal je het reguliere bedrag van € 23.

Dit is voor jou wanneer jij VOELT dat:

– de maan wat met je doet.

– Aartsengel Haniël (of wie er dan ook zal zijn) een boodschap voor je heeft

– je door een veranderingsproces gaat

Dit is NIET voor jou wanneer:

– je denkt dat de maan jou niets te bieden heeft

– je de tijd niet neemt om een uurtje aan jezelf te werken

– je geen affiniteit hebt met energie, healing en transformatie

Dinsdagavond 18 januari 19:00 uur

LET OP!1 Met korting te boeken tot en met zondag 16 januari. Vanaf de 17e reguliere prijs.

LET OP!2 We beginnen om 19:00 uur (i.p.v. 20 uur)

Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, helemaal in je eigen element.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst (achter mijn website) dus je kunt het dan altijd herhalen.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Doe mee, geef je nu op, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Alle informatie nog eens:

Datum: dinsdagavond 18 januari 2022 Volle Wolfsmaan webinar

Tijd: 19:00 tot 20: 00 uur

Investering: vanaf € 15 tot € (mag je zelf bepalen maar vanaf maandag betaal je de reguliere prijs van € 23)

Waar: online dus lekker vanuit je eigen omgeving

Replay?: Ja, die komt dinsdag (uiterlijk) in de online lesomgeving te staan (achter mijn website)

Link?: Ik schrijf je handmatig in, dus je krijgt de link zodra ik je ingeschreven heb, zo snel mogelijk nadat ik je boeking ontvangen heb. Hou je mail in de gaten, je krijgt mail van WebinarGeek/

Geef je op, doe mee, deel dit a.u.b. met zo veel mogelijk mensen. SAMEN verspreiden we licht en liefde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Juni Webinar Combi

Spiritualiteit is een spier die je kunt ontwikkelen. Het hoeft niet, maar je wordt er sterker en krachtiger door. Je werkt aan je uithoudingsvermogen. Iedere keer wanneer je meedoet aan een van mijn webinars raakt mijn energie jouw energie en wordt uitgenodigd om zich te vergroten en te versterken. Je zelfgenezend

Spiritualiteit is: openstaan voor overvloed

Om een visie, een denkbeeld daadwerkelijk te manifesteren, is energie nodig. Er is focus en gerichtheid nodig – en een sterke energie die uitstraalt ‘dit wil ik’ en dan vervolgens magnetisch werkt om datgene naar je toe te trekken wat je wenst. Neem het voorbeeld van mijn levensgrote wens om

Spiritualiteit is: stoppen met zelfkritiek en starten met zelfliefde

Graag deel ik een aantal spirituele/engelen tips om goed beslagen ten ijs te komen. Zeg altijd wat je wilt en nooit wat je niet wilt – In engelentaal vallen ontkenningen weg. Dus wanneer je zegt ik wil geen geldzorgen meer, valt het woord  ‘geen’ weg en zeg je: “Ik wil