Lisette-Anne Geen categorie Een stralend open hart is goud waard

Een stralend open hart is goud waard

Heel je hart van kwetsuren en pijn.

In mijn leven heb ik serieuze hartpijn ervaren. Het was een pijnlijke situatie toen mijn vriend op het werk, recht voor mijn bureau, de relatie beëindigde. De grond leek onder mijn voeten weg te zakken en ik voelde me in een diep gat vallen. Het was de grootste liefde die ik tot dan toe had gekend. Het deed echt verschrikkelijk veel pijn. Ik heb twee echtscheidingen meegemaakt, samengewoond en zelfs een vriend gehad die plotseling de relatie verbrak en me vroeg om te verhuizen. Geloof me, ik heb alle vormen van hartzeer meegemaakt. Maar keer op keer weigerde ik om een gebroken hart mijn lot te laten bepalen. Telkens opnieuw besloot ik BEWUST om mijn hart open te houden, ongeacht de pijn die ik voelde. Mijn hart zou dan wel bloeden, maar open zou het blijven.

Een open, stralend hart is van essentieel belang om voluit te kunnen schitteren in het leven. Het stelt je in staat om diep adem te halen in je ziel. Hart en ziel functioneren het beste wanneer ze in liefdevolle verbinding met elkaar zijn. Daarom nodig ik je uit voor een hartretraite die je hart na 13 dagen geheeld, open en schitterend zal maken. Het programma heeft reeds plaatsgevonden en staat voor je klaar in de online lesomgeving.

Deze retraite is speciaal ontworpen voor gepassioneerde mensen die hartzeer hebben ervaren en weer vol vertrouwen naar de toekomst willen kijken met een open hart. Gedurende deze 13 dagen gaan we moeiteloos mee in de flow van het leven om ons hartzeer op te lossen en ons hart weer op natuurlijke wijze zacht, mooi en open te maken.

Het is een zalig gevoel om je hart te helen en te ervaren hoe de littekens zachter worden en de scherpe randjes slijten. Na een periode van liefdesverdriet en pijn, zul je weer in staat zijn om het licht toe te laten en nog beter, het licht vanuit je hart naar buiten te laten stralen. Je zult je fantastisch voelen na afloop van deze retraite, diepgaand getransformeerd tot in je hart. Je zult pijn en verdriet achter je laten en weer openstaan voor licht en liefde. Samen werken we aan een warm hart dat sterk en krachtig aanvoelt, en dat ook daadwerkelijk is!

Jij zult weer schitteren en stralen, en dat maakt jou tot het prachtige mens dat je bent. Deze hartretraite is bedoeld voor mensen die al een flink stuk van hun hartzeer en liefdesverdriet hebben opgeruimd, maar nog een laatste zetje nodig hebben om hun hart volledig open en stralend te maken. Het is belangrijk dat je bereid bent om met de flow mee te gaan, om het werk te doen en om te stralen en te schitteren.

Als je klaar bent met je verdriet, als je het verleden achter je wilt laten en als je er helemaal klaar voor bent om je volledig over te geven aan het hier en nu en aan je stralende toekomst, dan is dit de retraite voor jou. Voel nu hoe je hart aanvoelt en voel hoe je hart zal aanvoelen na deze 13 dagen. Kun je het verschil al voelen?

Je hart, jouw open, stralende hart, is van onschatbare waarde. Wanneer jouw hart weer goed voelt, weer open is, weer schittert en straalt, zul je je zo rijk voelen als een koningin. Meld je nu aan en voel meteen het verschil. Van mijn hart naar jouw hart: ik zie je graag in een stralend, open hart.

Dit programma is beschikbaar in een online lesomgeving, dus na het boeken kun je meteen aan de slag, 24/7. Je krijgt al toegang tot de Spirituele Academie voor €1,21, met een proefabonnement.

Reviews:

“Tot nu toe is het al heel waardevol geweest. Ik zal hier de komende tijd mee doorgaan.”

“Wat ik tot nu toe heb gedaan, heeft me echt geraakt. Ik dacht dat ik het wel goed deed, maar het blijkt toch anders te zijn. Ik vind het erg waardevol wat je voor ons hebt gedaan. Dank je wel. Ik weet dat ik hier nog een tijdje mee vooruit kan, heerlijk en helend tegelijk.”

“De slot healing van 44 minuten en 4 seconden = 444 = Duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je. Je hebt een zeer sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde. Je hebt niets te vrezen – alles is goed.”

Neem nu een proefabonnement op de Academie en krijg direct toegang tot dit en vele andere programmas:

#Hartretraite #Heling #StralendHart #Liefdesverdriet #TransformeerJeHart #HartzeerAchterJeLaten #LichtEnLiefde #Flow #OpenJeHart #SchitterenEnStralen

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS