Heel Je Hart

Ik onderging vanochtend een massage en toen de therapeute bij mijn nek kwam en daar een pijnlijk punt aanraakte begonnen mijn ogen ineens over te lopen. Mijn onderlip begon te trillen en er kwam verdriet naar boven. Verdriet om wat was en niet meer is. Verdriet om wat had kunnen zijn en niet meer zal zijn. Verdriet vanuit onmacht.

En toen ik daar zo mijn ding lag te doen en mijn verdriet lag te verwerken, kreeg ik ineens heel duidelijk door dat er behoefte is om het HART TE HELEN.

Er zijn zoveel vrouwen die nog energetisch vast zitten aan hun ex. Vrouwen die onlangs een scheiding hebben meegemaakt. Vrouwen met liefdesverdriet en een pijnlijk hart. Vrouwen die alleen maar verlangen naar wat tederheid en zachtheid en liefde. Vrouwen die verlangen naar die arm om hun schouders, die bereidt zijn om hun pijn los te laten en weer zelf helemaal heel en compleet te worden.

In de afgelopen jaren heb ik honderden mooie webinars geven.

3 van die webinars heb ik geplaatst in de besloten FB groep HEEL JE HART.

Video 1: Heel je Hart:

Deze les bestaat uit: Healing met Aartsengel Michaël, Rafaël, Godin Bridget en God. Meditatie. Het heel maken van het hart. In de hartekracht gaan staan.

Deze webinar is voor jou wanneer je
– onlangs of in het verleden een “break-up/ scheiding” hebt meegemaakt
– je hartepijn of liefdesverdriet hebt (gehad)
– je nog energetisch vastzit aan je ex
– je je hart verloren hebt aan iets/iemand
– je het gevoel hebt dat je incompleet bent
– je verlangt naar een -nieuwe- liefde
– je steeds dezelfde soort partners (met dezelfde lessen) blijft aantrekken
– je -weer- wilt openstellen voor liefde

Video 2: Geluk -Liefde:
Deze module komt uit de Geluk serie. Er wordt gewerkt met Godin Aphrodite, Godin Guineverre en Moeder Maria

Video 3: Godin Aphrodite & Guineverre:
Liefdes webinar met Godin Aphrodite (passionele, sexuele, aantrekkelijke liefde) en Godin Guineverre (romantische, tweelingziel, eeuwigdurende liefde). Twee liefdes godinnen met elk hun eigen energie en specialiteit. Graag wil ik je het verschil laten ervaren tussen deze 2 geweldige vrouwen.

Zowel Aphrodite als Guineverre heeft een heel eigen verhaal, eigen energie en een specifieke taak. In dit webinar leg ik uit wie ze zijn en wat ze voor jou -kunnen- betekenen. We gaan aan de slag met healing en meditaties. Na afloop voel je je gesterkt op het gebied van de liefde en wie weet ….. trek jij -een nieuwe- liefde naar je toe.

Wanneer je voelt dat je hart trekt, dat je hart naar liefde en zachtheid en heelheid hunkert, dan is dit jouw FB groep. De video’s staan in de groep, je kunt net zolang in de groep blijven als je wilt en de video’s blijven herhalen.

ALLEEN VANDAAG (woensdag 4 december) krijg je toegang tot deze groep voor slechts € 66 in plaats van € 99. Dit zijn 3 webinars voor de prijs van 2.

DAARNAAST, wanneer je vandaag boekt, krijg je in de maand december GRATIS toegang tot mijn betaalde en besloten FB groep Passievol & Bewust LIGHT, dan heb je toegang tot de wekelijkse OTK video, je krijgt elke dag een kaartje of een #thema (deze maand #thepastisthepast > Hoe mooi om het verleden in deze maand los te laten!).

EN je krijgt toegang via de LIGHT groep tot het webinar Reïncarnatie (normaal gesproken ook € 33)

EN je hebt live toegang tot een nog nader te bepalen maan of healingswebinar

Kortom heel veel, voor heel weinig.

Alleen VANDAAG tot 23:59 uur.

Met een pijnlijk en vol zwaar hart blijven rondlopen heeft 0% zin. Het haalt je naar beneden, het zorgt ervoor dat je in het verleden blijft hangen, dat je maar niet vooruit gaat naar een mooie stralende toekomst.

Pak NU je kans en BOEK dit aanbod. Dit is het. Ik doe het aanbod (ik breng het paard naar water) jij beslist of je het aanbod aanneemt (ik kan het paard niet dwingen om te drinken). Hoeveel dorst (hoe pijnlijk is je hart) heb jij? Besluit jij te gaan drinken of droog je liever verder uit?

Aan jou de keuze.

Alleen VANDAAG tot 23:59 uur.

Ik hou genoeg van mezelf om voor mezelf te kiezen en mijn pijn en verdriet los te laten en mijn hart te helen, en jij?

Klik hier: https://lisetteanne.com/winkel/heel-je-hart/

Over video 2: “Wat een prachtige healing!! Ik deed deze vandaag als laatste. Tijdens de healing heel veel los gelaten, gegeeuwd, tranen van het geeuwen en koud. Helemaal op het einde ben ik beginnen stromen, nog nooit zo meegemaakt. Ik kreeg het ongelooflijk warm, het leek wel of ik in brand stond! En emoties die loskwamen met opnieuw tranen, maar nu van emotie. Ik zinder nog wat na! Genieten!!! Dankjewel kanjer voor zo’n mooie healing!”

“Hele mooie meditatie. ik had het in het begin verschrikkelijk koud, heb natuurlijk de hele tijd zitten geeuwen en de tranen stroomden al over mijn wangen voordat de meditatie begon ?. dankjewel ?”

Over video 3: “Wat een geweldig webinar ?. Was de laatste die ik nog moest doen. Ik had rozenthee ?tijdens het webinar. Tijdens de meditatie heeft de hele tijd in de boom in de tuin mijn vogeltje zo mooi gezongen. Elke ochtend zingt hetzelfde vogeltje in dezelfde boom, vandaar mijn vogeltje ??. ik moet er even van bijkomen allemaal ?”

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS