Lisette-Anne Geen categorie Hoe je je kunt Uitlijnen met de Bron en Innerlijk Welzijn kunt Koesteren

Hoe je je kunt Uitlijnen met de Bron en Innerlijk Welzijn kunt Koesteren

Volgens Abraham Hicks bestaat de wereld uit twee soorten mensen: zij die in uitlijning zijn met de Bron en zij die dat niet zijn. Vaak hebben we de neiging om mensen in verschillende hokjes te plaatsen, zoals religie, carrière, relaties, opleiding, enzovoort. Maar Abraham benadrukt dat de Bron alleen maar twee soorten mensen ziet: degenen die in uitlijning zijn en degenen die dat niet zijn. Over het concept van uitlijnen heb ik al vaak gesproken en zelfs een compleet webinar aan gewijd.

Maar waarom is het zo belangrijk om je uit te lijnen met Bron (of God, het Universum, het Al, zoals jij het ook wilt noemen)? Wanneer je je uitlijnt met de Bron, ben je verbonden met het Hoogste en leef je vanuit het Hoogste. Je gaat voorbij aan je ego, aan dat stemmetje dat je vertelt hoe je dingen moet doen of wat wel of niet mag. De Bron waardeert jou zoals je bent. De Bron ziet jou in je allerhoogste staat van zijn. De Bron ziet al jouw kansen en mogelijkheden. De Bron is onpartijdig, rechtvaardig en gelijk voor iedereen. De Bron is er om jou te laten zijn wie je werkelijk bent. De Bron is Liefde. De Bron is Licht. De Bron IS.

Wanneer jij uitgelijnd bent met de Bron, ervaar je de flow van het leven.
Wanneer jij uitgelijnd bent met de Bron, respecteer je de waarde van ieder ander. Wanneer jij uitgelijnd bent met de Bron, bekijk je alles vanuit het hoogst mogelijke perspectief voor jou.
Wanneer jij uitgelijnd bent met de Bron, sta je in je kracht.
Wanneer jij uitgelijnd bent met de Bron, kun je elke storm, elke orkaan doorstaan zonder gekrenkt te worden.
Wanneer jij uitgelijnd bent met de Bron, weet je waarom je hier op aarde bent. Wanneer jij uitgelijnd bent met de Bron, sta je zelfverzekerd in het leven.

De Bron is jouw steun en toeverlaat.

Maar hoe weet je nu of je uitgelijnd bent met de Bron of niet?

Simpel: let op hoe je je voelt en of je met de stroom meegaat. Voel je je goed en stroomt alles soepel? Dan ben je uitgelijnd. Voel je je ellendig en lijkt alles tegen te zitten? Dan ben je niet uitgelijnd.

Dus, hoe lijn je je uit met de Bron? Door je goed te voelen.

Hulp nodig met het uitlijnen. In de Spirituele Academie heb ik daar verschillende opnames over. Voor slechts €1,21 (proefabonnement) heb jij onbeperkt toegang tot deze en alle andere video’s. Doe er je voordeel mee.

Spiritualiteit is zowel ZIJN als DOEN.

SpiritualiteitMetBron #InnerlijkeWelzijn #AfstemmenOpHetHoogste #LevenInFlow #KrachtEnZelfvertrouwen #VerbondenMetDeBron #OntdekJeLevensdoel #SpiritueleWijsheid #GelukEnHarmonie #LevenMetVreugde #SpiritueleAcademie

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS