Lisette-Anne Geen categorie Les 1 – Zelfverlossing en Zelfkennis

Les 1 – Zelfverlossing en Zelfkennis

Stap in de Wereld van Zelfontdekking

Welkom bij Les 1  van de 7-delige serie over zelfverlossing en zelfkennis. Ben jij klaar om dieper te duiken in de essentie van wie je werkelijk bent?

Wat kun je in deze eerste les verwachten?

  1. Introductie van het concept zelfverlossing en zelfkennis. Ontdek hoe deze concepten jouw leven kunnen transformeren, hoe ze verweven zijn en waarom ze van cruciaal belang zijn voor jouw welzijn.
  2. De stappen tot zelfverlossing die voortkomen uit inzicht, ervaring en het verwerken van emoties. Leer hoe zelfverlossing voortkomt uit het begrijpen van jezelf, het experimenteren met nieuwe perspectieven en het omarmen van emoties.
  3. Verkennen van het belang van zelfkennis, met de focus op kennis van het hart. Waarom is het hart belangrijk bij zelfverlossing en zelfkennis? Verken waarom het hart de sleutel is tot het begrijpen van wie je echt bent, en hoe dit je leidt naar bewuste keuzes en diepe vervulling.
  4. Wat is Gnosis? Inzicht via Ervaring en Emoties. Ontdek het krachtige begrip van gnosis – zelfkennis die voortkomt uit ervaring en het verwerken van emoties.

Deze les bestaat uit 2 video’s: een informatieve video van 54 minuten en 13 seconden, en een healingvideo van 28 minuten en 1 seconde. Alles staat klaar in de online lesomgeving.

Waarom deze serie?

Zelfverlossing en zelfkennis zijn geen louter filosofische termen – ze zijn poorten naar een vervullend, authentiek leven. Deze eerste les geeft je de sleutels tot het begrijpen van de diepere lagen van jezelf.

Schrijf je nu in voor Les 1 en ontdek hoe je innerlijke obstakels kunt overwinnen, emotionele wonden kunt helen en jezelf kunt omarmen met liefde en acceptatie.

#Zelfverlossing #Zelfkennis #InnerlijkeReis #PersoonlijkeGroei

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS