Liefde met een hing Volle Maan webinar

Hoe heel is jouw hart?
Hoe zou het voelen om je hart te helen van de opgedane kwetsuren?
De scheurtjes te dichten?
Pijn te laten wegvloeien?
Hoeveel hou jij van jezelf?

Kun jij, met je hand op je hart, zeggen dat jezelf je eigen grootste liefde bent?

Maandag 14 februari is het Valentijn.
Voor de een, een leuke romantische dag, voor de ander een verdrietige dag omdat er leegte is.

Om deze dag super positief, warm, liefdevol af te ronden, geef ik in de avond een Liefde Webinar met een hint van de Volle Maan energie.

Woensdag 16 februari is het om 17:56 uur Volle Maan.

De tijd om rituelen uit te voeren met maanenergie is:
1) op de dag zelf
2) de 3 dagen vóór de Volle Maan
3) de 3 dagen na de Volle Maan

Dit keer gaan we voor liefde voor onszelf, het helen van ons hart, het afbreken van eventuele muurtjes rondom ons hart en het openstellen voor een nieuwe (of huidige) liefdespartner.

Maandagavond 14 februari om 19:30 uur, tot 20:30/21:00 uur.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.

Het is online, dus je kunt vanuit je eigen huis kijken en meedoen.

SCHRIJF JE IN

Tot een dag van te voren, is dit een Betaal Wat Je Kunt Webinar, met een minimum van € 13,13.  Vanaf de dag zelf is het de normale prijs van € 23,23.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst achter mijn website dus je kunt het dan altijd herhalen.

Doe mee, geef je nu op, bepaal zelf je prijs, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Datum: maandag 14 februari 2022

Tijd: 19:30-20:30

Waar: online via WebinarGeek

Investering: € 13,13 minimum, max is er niet maar uiteindelijke prijs wordt € 23,23

Boek hier: Liefde met een hint Volle Maan webinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Audio opname (4,5 uur!) Godinnenworkshop nu te boeken!

Deze hele mooie workshop vond plaats op zaterdag 5 december 2020. Van de informatie en de healingen/meditaties is een audioopname gemaakt van ruim 4,5 uur! Je krijgt dus alle informatie en alle healingen en meditaties van alle Godinnen in een geluidsopname. Het lijkt op een webinar, maar dan in audio.

De Godin die van knoflook houdt

Wist je dat wanneer je knoflook eet, Godin Hekate eert? Godin Hekate brengt wijsheid vanuit andere dimensies naar aarde. Zij is de Koningin van de nacht, de maan en magie, een krachtige tovenares. Ze staat voor het donkere en de afnemende maan. Zij kan je helpen om wijsheid uit diepe

Hogere Stappen tot Transformatie

Deze workshop, doorgekregen en ontwikkeld door Steven Thayer, de grondlegger van het IET® systeem, is een fantastische aanvulling op de andere IET® workshops (Basic, Intermediate, Advanced, Healing Angels, de 7 stappen tot Transformatie). Je hebt géén IET® ervaring nodig overigens. Je hoeft dus niet een van de andere workshops gevolgd te hebben