Liefde met een hing Volle Maan webinar

Hoe heel is jouw hart?
Hoe zou het voelen om je hart te helen van de opgedane kwetsuren?
De scheurtjes te dichten?
Pijn te laten wegvloeien?
Hoeveel hou jij van jezelf?

Kun jij, met je hand op je hart, zeggen dat jezelf je eigen grootste liefde bent?

Maandag 14 februari is het Valentijn.
Voor de een, een leuke romantische dag, voor de ander een verdrietige dag omdat er leegte is.

Om deze dag super positief, warm, liefdevol af te ronden, geef ik in de avond een Liefde Webinar met een hint van de Volle Maan energie.

Woensdag 16 februari is het om 17:56 uur Volle Maan.

De tijd om rituelen uit te voeren met maanenergie is:
1) op de dag zelf
2) de 3 dagen vóór de Volle Maan
3) de 3 dagen na de Volle Maan

Dit keer gaan we voor liefde voor onszelf, het helen van ons hart, het afbreken van eventuele muurtjes rondom ons hart en het openstellen voor een nieuwe (of huidige) liefdespartner.

Maandagavond 14 februari om 19:30 uur, tot 20:30/21:00 uur.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.

Het is online, dus je kunt vanuit je eigen huis kijken en meedoen.

SCHRIJF JE IN

Tot een dag van te voren, is dit een Betaal Wat Je Kunt Webinar, met een minimum van € 13,13.  Vanaf de dag zelf is het de normale prijs van € 23,23.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst achter mijn website dus je kunt het dan altijd herhalen.

Doe mee, geef je nu op, bepaal zelf je prijs, en lift mee met de energie van alle anderen die mee doen. Je ziet en hoort ze niet, maar samen met de anderen tillen we onszelf op naar een hogere frequentie, activeren ons zelfgenezend vermogen en voelen ons na afloop licht, luchtig, gesteund en gesterkt.

Datum: maandag 14 februari 2022

Tijd: 19:30-20:30

Waar: online via WebinarGeek

Investering: € 13,13 minimum, max is er niet maar uiteindelijke prijs wordt € 23,23

Boek hier: Liefde met een hint Volle Maan webinar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Spiritualiteit is: stoppen met zelfkritiek en starten met zelfliefde

Graag deel ik een aantal spirituele/engelen tips om goed beslagen ten ijs te komen. Zeg altijd wat je wilt en nooit wat je niet wilt – In engelentaal vallen ontkenningen weg. Dus wanneer je zegt ik wil geen geldzorgen meer, valt het woord  ‘geen’ weg en zeg je: “Ik wil

Het Groot Elfenboek

Na een Engelstalig boek, een Nederlands maar zeer duur boek over Elfen, nu dit boek: Het Groot Elfenboek van Janet Bord & Rae Beth. Nederlands en betaalbaar. Dit boek is uitsluitend nog tweedehands te verkrijgen. Maar, dit maakt het zéker niet minder mooi! Het Klein Volk, zoals spirits uit “de

Online plek bijgekomen! Godinnenworkshop 5 december

Let op! Dit is de light variant van deze workshop: https://lisetteanne.com/winkel/ontmoet-jouw-persoonlijk-godin/ <<< Deze PERSOONLIJKE workshop is UITVERKOCHT, dus alleen de eerste 7 deelnemers krijgen een eigen gechannelde boodschap van een eigen Godin. Deze workshop is voor de rest hetzelfde, je hoort en ziet hetzelfde, zelfde dag, zelfde workshop, zelfde healingen en