Lisette-Anne Geen categorie Mudra’s – gezondheid in onze handen

Mudra’s – gezondheid in onze handen

Als er 1 boek is wat je nu in deze tijden in je boekenkast hebt willen staan, dan is het dit boek: Mudra’s – gezondheid in onze handen van Kim da Silva.

Super HANDig. Als het goed is heb je handen en die kun je inzetten om je zelf te healen.

Mudra’s zijn vingerhoudingen om energetische, lichamelijke en mentale klachten in balans te brengen.

Dit boek is heel praktisch. Er staan 75 mudra’s in met beschrijving en duidelijke foto’s. Een kind kan de was doen.

Wat denk je van de mudra “Immuunsysteem”? Of de mudra “Ademhaling”? In slechts een paar minuten werk jij zelf actief aan jouw weerstand en aan jouw gezondheid.

Je hoeft er de deur niet voor uit, dus Klik snel HIER om het boek aan te schaffen en neem je gezondheid in eigen handen!

2 thoughts on “Mudra’s – gezondheid in onze handen”

  1. beste, sorry dat ik jou dit moet doorgeven. er klopt wel iets niet. jij zegt dat het boek 7,99 kost, druk hier om te bestellen en ik kom op bol.com uit waar de boek 33,.. kost. is wel een groot verschil hè.

    mvg.
    sonja

    1. Beste Sonja, Dank voor het doorgeven. Boekprijzen zijn aan verandering onderhevig. Ten tijde dat ik het bericht plaatste (een aantal jaar geleden) was de prijs accuraat. Om dit probleem van een niet meer kloppende prijsstelling te voorkomen heb ik de prijs verwijderd. Weer wat geleerd. Dank je wel dat je het ter sprake bracht! Fijne dag en hartelijke groet, Lisette-Anne

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS