Nieuwe Maan Webinar 28 juli 2002

Het is vakantietijd en dat is te merken! Ook met deze Nieuwe Maan. Misschien komt het omdat ik zelf meer ontspannen ben en in vakantiemodus maar deze Maan was/is voor mij vrolijker, opgewekter en ontspannener dan normaal.

Het is op donderdag 28 juli 2022 0m 19:55 uur Nieuwe Maan.

Ik heb de videos’s (ja twee: een informatievideo en een healing/meditatievideo) iets eerder alleen opgenomen en de energie was heerlijk. De tranen hebben over mijn wangen gestroomd, er werd veel healing verzet.

Ik stelde een groot aantal vragen voorafgaand aan de healing om er voor te zorgen dat er ruimte was om de antwoorden omhoog te laten borrelen tijdens de healing.
Vragen als:
Wat zou je anders willen?
Wat zegt je hart?
Hoe staat het met het vuur in je hart?
Waar slaat het vlammetje in je hart naar uit?
Welke verandering is nodig maar durf je nog niet volmondig ja op te zeggen?
In welke levensfase zit je? Past deze nog bij je?

En nog heel veel vragen meer.

We deden de hartvlam healing, wow wat was dat mooi.

Ik deelde en sprak ettelijke malen een magische liefdes/aantrekkingswens uit.

Het was een loslaten en een manifesteren healing.

Ik nam een kleine video vooraf voor je op:
https://vimeo.com/733614456

Omdat de tijden al zo duur zijn, heb ik besloten om van dit webinar weer een (semi) Betaal Wat Je Kunt Webinar van te maken (BWJK). Er is een minimumbedrag, maar daarboven mag je zelf bepalen voor welk bedrag je dit webinar boekt.

De BWJK prijs is ALLEEN vandaag, donderdag 28 juli 2022, te boeken op deze manier, vrijdag gaat het naar de definitieve prijs. Boek dus NU en pak je voordeel.

klik hier om te boeken: https://lisetteanne.com/winkel/nieuwe-maan-webinar-28-juli-2022/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Leidend Licht

Leidend Licht

Een leidend lichtend programma voor vrouwen die voelen dat ze meer in hun mars hebben en hun licht groter en sterker willen maken. In deze tijden is er behoefte aan sterke, duidelijke vrouwen die blijven staan en hun licht blijven schijnen en verder verspreiden dan ooit tevoren. Vrouwen die vanuit

Miracle Morning – Hal Elrod

Ik ben lid van Toastmasters en iedere 14 dagen zijn er interessante speeches. Enige maanden geleden gaf 1 van onze leden een speech over een boek waardoor ik meteen mijn oren spitste. In 7 minuten maakte hij me zó enthousiast dat ik diezelfde avond het boek besteld heb. Ik had

Spiritualiteit is: kiezen voor wat goed voelt

Ik ben, net zoals veel anderen, opgevoed met: “Eerst zien en dan geloven” en nu blijkt het dus andersom te zijn; EERST geloven en dán zien. Een hele omschakeling in mijn denken, dat kan ik je wel vertellen. Doen alsof iets is terwijl het nog niet zo is. Een cursist