Lisette-Anne Geen categorie Korte Video BWJK webinar Nieuwe Maan

Korte Video BWJK webinar Nieuwe Maan

Klik op read more om de video te zien.

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

De feeëngids alles wat je altijd over feeën wilde weten

Gisteren, na het plaatsen van The encyclopedia of Spirits kreeg ik van verschillende kanten de vraag of het er ook in het Nederlands is. Nee, helaas niet. Vandaag een alternatief voor dit boek. Ik begin meteen met te zeggen, dat dit boek alleen nog maar tweedehands te verkrijgen is en

Spiritualiteit is: praktisch en logisch

Spiritualiteit. Een beladen woord voor diegenen die niet de moeite nemen om zich er in te verdiepen. Gisterenavond had ik mijn tweewekelijkse Toastmasteravond en ik was Improvisatieleider. Ik stelde een aantal vragen en noemde toen het woord “spiritueler”. Meteen zag ik een van de Toastmasters in elkaar krimpen. “Oh jee,