Lisette-Anne Geen categorie Online plek bijgekomen! Godinnenworkshop 5 december

Online plek bijgekomen! Godinnenworkshop 5 december

Let op! Dit is de light variant van deze workshop: https://lisetteanne.com/winkel/ontmoet-jouw-persoonlijk-godin/ <<< Deze PERSOONLIJKE workshop is UITVERKOCHT, dus alleen de eerste 7 deelnemers krijgen een eigen gechannelde boodschap van een eigen Godin.

Deze workshop is voor de rest hetzelfde, je hoort en ziet hetzelfde, zelfde dag, zelfde workshop, zelfde healingen en meditaties, maar je krijgt GEEN eigen Godin en GEEN eigen gechannelde boodschap.  (ja, ik zeg geen, maar het moet duidelijk zijn voor je).

Een dag waarin voor de eerste 7 deelnemers (= dus al uitverkocht) een eigen Godin naar voren komt. Na deze dag weet jij hoe jij op een simpele manier contact kunt maken Godinnen, wie jouw persoonlijke Godin is (op dit moment) en heb je veel meer informatie over Godinnen in het algemeen en 7 Godinnen in het bijzonder.

Voor jou wanneer je je verbonden voelt met de vrouwelijke Godinnen energie en dit nóg sterker een deel van je leven wilt laten uitmaken.

Naast Engelen, Opgestegen Meesters en Natuurwezens, hou ik óók heel erg van Godinnen en van hun energie. De Godinnenenergie heeft (vooral als vrouw zijnde) iets magisch voor mij. De oprechtheid, eerlijk en recht door zee mentaliteit van de Godinnen spreekt mij aan en ik voel me verbonden met hun energie.

We kunnen veel leren van hun verhalen. Zij gingen ons voor en hebben, in vele gevallen, het leed voor ons geleden en het overstegen. Nu bieden ze ons de mogelijkheid om moeilijkheden te overstijgen en levenslessen sneller te leren. De Godinnen hebben allemaal hun eigen mentaliteit, karakter en eigenaardigheden. Zij zijn allemaal uniek. Wat zij echter gemeenschappelijk hebben, is hun liefde voor het leven en de bereidheid om ons te helpen sneller obstakels te overstijgen.

Op deze dag, zaterdag 5 december, ja ik weet het, de dag van Sinterklaas, maar dat is wat er beschikbaar kwam, was er in eerste instantie, plek voor slechts 7 deelnemers.  Dit omdat ik voor de eerste 7 deelnemers APART intune op WELKE GODIN er SPECIAAL is….. Dus 7 Godinnen voor 7 deelnemers. Iedereen doet mee met de Godinnen van alle deelnemers, maar de eerste 7 deelnemers (= dus VOL)  krijgen een eigen Godin.

Wanneer jij deze dag boekt, doe je gewoon heel de dag online mee, met alle 7 de Godinnen maar jij krijgt dus geen eigen Godin en geen eigen gechannelde boodschap. Dit is ook weerspiegeld in de investering. De eerste 7 deelnemers betaalden € 122. Jij betaald voor meedoen zónder eigen Godin € 87

Hoe mooi is dat?!

Deze workshop gaf ik al jaren geleden (2008 denk ik) en ik voel dat het nu weer mag en kan.

We gaan 7 keer meditatie in en uit met 7 verschillende Godinnen.

Voor jou wanneer je met Godinnen wilt werken

Voor jou wanneer je wilt weten welke Godin er voor jou is

Voor jou wanneer jij –meer- in jouw vrouwelijke kant/vrouwelijkheid wil stappen.

Voor jou wanneer je een dag je in heerlijke energieën wilt wentelen

Voor jou wanneer jij je gekoesterd wilt voelen

Je kunt deze dag overslaan wanneer je niks met Godinnen, healing, meditatie, licht, liefde en koestering hebt.

Zaterdag 5 december 2020

10:00 tot 18:00 uur

ONLINE

Dit gaat een gewéldige dag zijn, ik VOEL het in m’n alles. Ook voor mij is dit leuk, want ik mag 7 keer downloaden welke Godin voor wie doorkomt. 7 keer een unieke boodschap channelen. 7 keer iemand blij maken. Ik heb iets met het getal 7. Mijn buik kriebelt nu al en mijn hart maakt nu al een sprongetje.

Laatst kreeg ik van een lieve cursiste van mij een stukje tekst onder ogen over heksen…. Dat heksen VROUWEN zijn. Eeuwenlang zijn wij (ja, ik zeg even WIJ, maar als MAN zijnde mag je gerust meedoen met deze workshop, je bent van harte welkom, gráág zelfs) vrouwen onderdrukt, mishandeld, tekort gedaan. Vrouwzijn was iets van een minderwaardige kwaliteit.

Vandaag komt de vrouwelijkheid in al haar GLORIE terug. WIJ ZIJN ER en wij BLIJVEN. Met al onze chaos, wisselingen, liefde en licht.

DOE MEE op zaterdag 5 december, en leer meer over GODINNEN. Het zal je GOED doen.

Geef je nu op.

Het is tijd.

Datum: Zaterdag 5 december 2020

Tijd: 10:00-18:00 uur

Plaats: online

Investering: € 87

WIJ zien je de 5e december, tot dan!

Boek hier: https://lisetteanne.com/winkel/godinnen-workshop/

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS