Overvloed is: wat jij ervan maakt

Overvloed, het schijnt een beladen dingetje te zijn, aan sommige reacties op mijn Facebookpagina te zien.

En toch is het heel simpel: overvloed is overvloed niets meer, niets minder. Mensen maken er een ding van (zoals met vele ander zaken).

Gisteren was de kick-off van het nieuwe programma Overvloed en ruim een uur hebben we een groot aantal zaken doorgenomen.

Graag deel  ik 5 van de 12 punten en tips die ik gisteren deelde in de groep, zodat ook jij er je voordeel mee kunt doen.

  1. Geld is net als je date, het voelt zich aangetrokken tot iemand die open, vriendelijk, verwelkomend, aantrekkelijk en gezellig is. Denk eens aan de partner die je hebt of wilt aantrekken.

Voelt je partner zich tot je aangetrokken wanneer je loopt te zeuren, klagen, je vastklampt aan hem/haar, je bang bent dat hij/zij je verlaat, je wanhopig op zoek bent naar liefde en aandacht?

Of, is je partner meer tot je aangetrokken wanneer je op eigen benen staat, je ontvankelijk bent, lief, vriendelijk, aantrekkelijk bent, je hem/haar los en vrij laat en hem verwelkomd?

Zo ook met geld, geld stroomt liever naar dankbaarheid en liefde dan wanhoop en angst.

  • Je hebt in je leven gekregen wat je hebt gekregen doordat je bent wie en hoe je bent. Wil je meer of iets anders in je leven, dan zal je iets anders moeten doen of iemand anders moeten zijn. Met hetzelfde trek je hetzelfde aan. Dus: verander je energie en verander je leven en je trekt andere zaken aan.
  • Toon dankbaarheid voor wat je al hebt. Je hebt ogen en zicht, want je kunt dit lezen. Je hebt een mobiel/laptop/ipad waarop je dit kunt lezen. Je hebt de tijd om dit te lezen. Wees dankbaar voor wat je al HEBT. Maak dagelijks een lijst met minstens 10 dingen waarvoor je dankbaar bent.
  • Wees ENTHOUSIAST. Trek je energie omhoog en wees enthousiast als een puppy die aandacht krijgt. Geld ziet graag enthousiasme. Denk weer aan die partner. Ziet hij/zij je liever enthousiast of als een stuk chagrijn?
  • Blijf/wees positief. Ga niet bij de pakken neerzitten. Blijf je richten op de goede zaken, zie het glas half vol in plaats van half leeg. Beter nog: wees BLIJ dat je een glas HEBT. Als het moeilijk is om positief te blijven, zet een leuk muziekje op (doe bijvoorbeeld K3 het is Feest, of de kabouterdans van Kabouter Plop, je wordt er gegarandeerd vrolijker door). Doe wat je moet doen om positief te blijven.

Overvloed is wat jij ervan maakt. Een dingetje, of iets wat vanzelfsprekend is en natuurlijk aan voelt.

Wil je 21 dagen meedoen? Helemaal op gaan in overvloed en enthousiasme? Dat kan! Klik op deze link voor meer informatie en je op te geven: https://www.lisetteanne.com/nl/cursussen/overvloed-overvloed-overvloed.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Om te groeien, moet je snoeien

Snoeien, iets wat er bij hoort wanneer je bomen en struiken in je tuin hebt. Niet mijn meest favoriet bezigheid. Niet zozeer de activiteit zelf (ook al kan dat best zwaar zijn, boven het hoofd met een takenknipper aan de gang). Maar meer het emotionele aspect. Emotioneel? Ja zeker! Wat

Spiritualiteit is: luisteren naar je Engelen

Luister altijd naar je engelen (slash) je intuïtie. Een aantal jaar geleden was ik in Londen voor de Hay House I can do it conferentie. Ik was al laat en ik moest mijn hotel uitrennen. Halverwege de trap hoorde ik een stem die tegen mij zei: “Ga terug naar je

Volle Wolfsmaan Webinar 18 januari 2022

In de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 januari is het om 00:48 uur Volle Maan. Is dat tijdstip voor mij een uitdaging om dan een webinar te geven, dus het Volle Maan webinar zal plaatsvinden op dinsdagavond 18 januari. Dit is de eerste Volle Maan van 2022. Een