Overvloed is: wat jij ervan maakt

Overvloed, het schijnt een beladen dingetje te zijn, aan sommige reacties op mijn Facebookpagina te zien.

En toch is het heel simpel: overvloed is overvloed niets meer, niets minder. Mensen maken er een ding van (zoals met vele ander zaken).

Gisteren was de kick-off van het nieuwe programma Overvloed en ruim een uur hebben we een groot aantal zaken doorgenomen.

Graag deel  ik 5 van de 12 punten en tips die ik gisteren deelde in de groep, zodat ook jij er je voordeel mee kunt doen.

  1. Geld is net als je date, het voelt zich aangetrokken tot iemand die open, vriendelijk, verwelkomend, aantrekkelijk en gezellig is. Denk eens aan de partner die je hebt of wilt aantrekken.

Voelt je partner zich tot je aangetrokken wanneer je loopt te zeuren, klagen, je vastklampt aan hem/haar, je bang bent dat hij/zij je verlaat, je wanhopig op zoek bent naar liefde en aandacht?

Of, is je partner meer tot je aangetrokken wanneer je op eigen benen staat, je ontvankelijk bent, lief, vriendelijk, aantrekkelijk bent, je hem/haar los en vrij laat en hem verwelkomd?

Zo ook met geld, geld stroomt liever naar dankbaarheid en liefde dan wanhoop en angst.

  • Je hebt in je leven gekregen wat je hebt gekregen doordat je bent wie en hoe je bent. Wil je meer of iets anders in je leven, dan zal je iets anders moeten doen of iemand anders moeten zijn. Met hetzelfde trek je hetzelfde aan. Dus: verander je energie en verander je leven en je trekt andere zaken aan.
  • Toon dankbaarheid voor wat je al hebt. Je hebt ogen en zicht, want je kunt dit lezen. Je hebt een mobiel/laptop/ipad waarop je dit kunt lezen. Je hebt de tijd om dit te lezen. Wees dankbaar voor wat je al HEBT. Maak dagelijks een lijst met minstens 10 dingen waarvoor je dankbaar bent.
  • Wees ENTHOUSIAST. Trek je energie omhoog en wees enthousiast als een puppy die aandacht krijgt. Geld ziet graag enthousiasme. Denk weer aan die partner. Ziet hij/zij je liever enthousiast of als een stuk chagrijn?
  • Blijf/wees positief. Ga niet bij de pakken neerzitten. Blijf je richten op de goede zaken, zie het glas half vol in plaats van half leeg. Beter nog: wees BLIJ dat je een glas HEBT. Als het moeilijk is om positief te blijven, zet een leuk muziekje op (doe bijvoorbeeld K3 het is Feest, of de kabouterdans van Kabouter Plop, je wordt er gegarandeerd vrolijker door). Doe wat je moet doen om positief te blijven.

Overvloed is wat jij ervan maakt. Een dingetje, of iets wat vanzelfsprekend is en natuurlijk aan voelt.

Wil je 21 dagen meedoen? Helemaal op gaan in overvloed en enthousiasme? Dat kan! Klik op deze link voor meer informatie en je op te geven: https://www.lisetteanne.com/nl/cursussen/overvloed-overvloed-overvloed.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Spiritualteit is: je richten op wat GOED voelt

Je voelt je rot en doordat je je rot voelt, voel je je nog vervelender. En omdat je je richt op het feit dat je je zo vervelend voelt, voel je je nog vervelender. En doordat je je vervelend voelt, voelt alles wat je doet en overkomt vervelend. Herkenbaar? We

Engel van Gratie

De Engel van Gratie

De Engel van Gratie brengt ons het geschenk van Goddelijke hulp door middel van de Wet van Gratie.Roep deze lieve Engel aan om oude vastgeroeste patronen, overtuigingen of emotionele zaken los te laten, welke jouw ontwikkeling in de weg staan. Op het moment dat je de lessen leert van de

James Redfield Boeken

Gisteren plaatste ik een berichtje over de Celestijnse Belofte van James Redfield. Na het eerste boek, zijn er meerdere boeken van hem verschenen. Ik heb ze allemaal gelezen, en ze staan allemaal hier in m’n boekenkast, Het eerste boek vond ik, persoonlijk, het beste maar de rest mag er ook