Lisette-Anne Geen categorie Volle Aardbei Super Maan: wat je moet weten

Volle Aardbei Super Maan: wat je moet weten

Het is Volle Maan op dinsdag 14 juni om 13:52 uur. De maan staat in het teken Boogschutter. Boogschutter is een vuurteken en wordt geregeerd door Jupiter.

Het is een maan om –eindelijk- zorgeloos te zijn. Het kan doorslaan in nonchalance en het niet letten op details, dus kijk een beetje uit. Het is wél een periode om volop te genieten van de goede dingen in het leven. Tijd om je vriendschappen aan te halen, samen te genieten en leuke dingen te doen. Het kan zijn dat je reiskriebels hebt.

Het voelt alsof we naar een piek gaan (en dat is ook zo: Litha). We zijn op weg naar de zomerzonnewende. Het punt waarop de langste dag is en de kortste nacht. De natuur bubbelt en bruist en alles groeit door. Als je een tuin hebt is het nu hard werken om de minder gewenste kruiden in toom te houden. Het is een explosie aan pracht, geur en kleur. Als het je lukt, laat deze energie dan toe, bubbel en laat je kleuren zien en straal.

Deze maan wordt ook wel Aardbeimaan genoemd. Het is aardbeientijd voor de junidragers (er zijn twee soorten aardbeiplanten, de junidragers en de doordragers). Het thema van deze maan is groei en samen, verbinden met anderen. Het is een vriendschappelijke maan. Deze maan nodigt ons uit te voelen wat bij ons past. Te voelen wat er in ons hart zit en om daar expressie aan te geven. Steeds weer terugkeren naar de/je kern. Er is veel gaande in de wereld en er is de neiging om te verzanden in zaken die “niet” van ons zijn, zaak dus om dit bij de ander te laten. Type “Schoenmaker hou je bij je leest”.

Het is ook zaak om te filteren. Er voor te zorgen dat alleen dát bij je binnenkomst wat je goed doet en wat …….. 100% bij je past. Helder zijn (OJHV) is hierbij key. Jezelf kennen en weten wat goed voor je is en wat je beter kunt laten. Weet: datgene waarmee jij je voedt, zo zal jij je ontwikkelen. Een plant heeft de juiste hoeveelheid licht, voeding, water nodig om optimaal te kunnen groeien. Dit is voor iedere plant anders, een tropische plant heeft het graag warm en vochtig, een cactus kan droogte aan. Kijk dus waarmee jij je moet voeden om optimaal te groeien en te floreren.

Deze maan, met de juiste voeding, maakt vrolijk, blij, reislustig en optimistisch. Je wilt nieuwe doelen nastreven en de ideeën stromen binnen. Passen deze ideeën bij je doel? Of is het weer iets wat je gaat doen terwijl je nog onafgemaakte zaken hebt liggen?

Stel je zelf de vraag:
MOET ik dit doen?
Moet IK dit doen?
Moet ik DIT doen?
Moet ik dit DOEN?

Blijf weg uit de bijzaken en richt je pijlen op de hoofdzaak. In het webinar van vanavond ga ik je helpen om de energie zó te richten dat je een beter zicht krijgt op de hoofdzaak. Ik zorg voor een veilige energetische omgeving waarin jij je optimaal spiritueel kan ontwikkelen. De maanenergie kanaliseer ik, vermeng ik met een zo hoog mogelijke frequentie en dat zorgt voor een bubbel van energie waarin jouw zelfhelend vermogen de kans krijgt om zichzelf te verheffen en –verder- geactiveerd te worden. We kijken naar wat me mogen –achter- laten en wat hoofd en bijzaken zijn. We zorgen ervoor dat je vol zelfvertrouwen de volgende stap zet op jouw – spirituele- pad.

Volle Maan Webinar <<<boek hier

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS