Volle Maan Webinar 20 september 2021

Wow, wat een webinar…… Ik heb deze in mijn eentje opgenomen (zonder live kijkers) omdat ik op de avond zelf andere dingen te doen heb en geen live webinar kan geven.

Het is op 21 september in de nacht om 01:56 uur Volle Maan, dat is sowieso een ietwat onhandig tijdstip voor een live webinar.

Dit is een transformerend webinar. Het is een emotioneel webinar. Wat heel hard lachen, tot heel hard huilen. Het is een energie gutsend webinar. Het is een in hitte uitbrekend webinar. Het is een in het zweten uitbreken webinar. Het is een expanderend webinar. Het is een loslaten , zaaien en voorbereiden op de winter webinar.

Ongetwijfeld is het marketingtechnisch beter wanneer ik er meer woorden aan besteed, aan de beschrijving, maar het is zoals het is. Ik wil graag mijn klanten stimuleren om te VOELEN of iets bij ze past, in plaats van met logica te BEDENKEN.

Kortom: VOEL jij dat dit jouw leven kan helpen transformeren, ga jij mee in de nieuwe energie, boek dan dit webinar. Zo simpel is het. DIKKE kus.

Oh, en je krijgt kort de kans om met korting te boeken, daarna wordt het de normale prijs van € 22. Doe er je voordeel mee.  Hou van je.

Volle Maan Webinar 20 september 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Online plek bijgekomen! Godinnenworkshop 5 december

Let op! Dit is de light variant van deze workshop: https://lisetteanne.com/winkel/ontmoet-jouw-persoonlijk-godin/ <<< Deze PERSOONLIJKE workshop is UITVERKOCHT, dus alleen de eerste 7 deelnemers krijgen een eigen gechannelde boodschap van een eigen Godin. Deze workshop is voor de rest hetzelfde, je hoort en ziet hetzelfde, zelfde dag, zelfde workshop, zelfde healingen en

Iedere week een BWJK webinar

Vanaf deze week zal ik iedere week een Betaal Wat Je Kunt Webinar geven (in hoeverre dit mogelijk is). De data staan alvast op mijn agenda. Het onderwerp weet ik pas wanneer ik de download daarvoor krijg. Hierdoor is het aantal dagen om te boeken BEPERKT. Soms wellicht maar een