Lisette-Anne Geen categorie Volle Maan Webinar 20 september 2021

Volle Maan Webinar 20 september 2021

Wow, wat een webinar…… Ik heb deze in mijn eentje opgenomen (zonder live kijkers) omdat ik op de avond zelf andere dingen te doen heb en geen live webinar kan geven.

Het is op 21 september in de nacht om 01:56 uur Volle Maan, dat is sowieso een ietwat onhandig tijdstip voor een live webinar.

Dit is een transformerend webinar. Het is een emotioneel webinar. Wat heel hard lachen, tot heel hard huilen. Het is een energie gutsend webinar. Het is een in hitte uitbrekend webinar. Het is een in het zweten uitbreken webinar. Het is een expanderend webinar. Het is een loslaten , zaaien en voorbereiden op de winter webinar.

Ongetwijfeld is het marketingtechnisch beter wanneer ik er meer woorden aan besteed, aan de beschrijving, maar het is zoals het is. Ik wil graag mijn klanten stimuleren om te VOELEN of iets bij ze past, in plaats van met logica te BEDENKEN.

Kortom: VOEL jij dat dit jouw leven kan helpen transformeren, ga jij mee in de nieuwe energie, boek dan dit webinar. Zo simpel is het. DIKKE kus.

Oh, en je krijgt kort de kans om met korting te boeken, daarna wordt het de normale prijs van € 22. Doe er je voordeel mee.  Hou van je.

Volle Maan Webinar 20 september 2021

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Het Signalenboek

Het Signalenboek 1 – Christiane Beerlandt

Dit is zo’n leuk boek van Christiane. Ik moet altijd erg lachen wanneer ik weer iets heb en ik kan het vinden in 1 van haar signalenboeken. Alles heeft namelijk een reden. Er is een reden voor een muis een huis (gehad!). Er is een reden voor een auto ongeluk

Spiritualiteit is: baas zijn over je eigen leven

Alles en iedereen heeft een bepaalde frequentie. Of het nu een parasiet, schimmel of bacterie is, of een dier of een mens, alles en iedereen heeft een eigen specifieke frequentie. Een ziek mens heeft een andere frequentie dan een gezond mens. Net zoals een ziek orgaan een andere frequentie heeft

Voel je ze ook? De veranderingen?

Voel je ook een veranderende energie de laatste tijd? Er hangt een “Je ne sais quoi” in de lucht. Voor mij een gevalletje “kip-ei”. Is het er omdat ik het zie, en dus aandacht aan geef? Of, is het er, en dus zie ik het?​​ Wanneer je, net als ik,