Nieuwe Maan Webinar – vroegboekkorting

Op dinsdag 7 september 2021 is het om 02:53 Nieuwe Maan. Dit is voor een webinar een onhandig tijdstip dus het webinar zal plaatsvinden op maandagavond 6 september 2021

Het webinar begint om 20:00 uur en zal duren tot ongeveer 20:45 /21:00 uur. Het is online, dus je kunt vanuit je eigen huis kijken en meedoen.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.  Met wie we werken? Dat merk je op de avond zelf. Ik sta open voor het allerhoogste en ik laat me leiden in deze.

SCHRIJF JE IN: Nieuwe Maan webinar

Tot een week van te voren kun je gebruik maken van de vroegboekkorting.  Je betaald dan € 15,55 in plaats van € 22. Vanaf een week van te voren is het de normale prijs € 22. Te laat om goedkoper te boeken? Kijk dan in mijn agenda uit naar een volgend maan webinar of boek nu maar deze toch, het gaat echt gaaf worden. 

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst achter mijn website dus je kunt het dan altijd herhalen.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving, ik heb al een video voor je klaar staan, waar je meteen mee aan de slag kunt. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Wat: Nieuwe Maan webinar

Datum: maandag 6 september 2021

Tijd: 20:00-21:00

Locatie: online

Investering: €15,55 of € 22

Geef je op, doe mee: Nieuwe Maan Webinar

Ik kijk naar je uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

Puur Enthousiasme over 7 stappen tot Transformatie

Hier kun je lezen wat de workshop inhoudt: 7 stappen transformatieplan Hier kun je je opgeven voor vrijdag 31 oktober: VOLLE MAAN webinar

Spiritualiteit is: je frequentie verhogen

Het verhogen van je frequentie gaat gepaard met veranderingen. Soms ingrijpende veranderingen waar je niet op zit te wachten en je ego al helemaal niet. Je ego zal er altijd alles aan doen om de status quo te bewaren. Dit betekent concreet, dat wanneer jij een actie onderneemt waarbij je

Valley of the moon – Melanie Gideon

Wat was dit een warm, zacht, heerlijk boek om te lezen. Alleen verkrijgbaar in het Engels. Het leest zo heerlijk weg. De subtitel is: “How far would you go for the one you love?” De titel The valley of the moon, dekt de lading maar dan weet je nog niet