Nieuwe Maan Webinar – vroegboekkorting

Op dinsdag 7 september 2021 is het om 02:53 Nieuwe Maan. Dit is voor een webinar een onhandig tijdstip dus het webinar zal plaatsvinden op maandagavond 6 september 2021

Het webinar begint om 20:00 uur en zal duren tot ongeveer 20:45 /21:00 uur. Het is online, dus je kunt vanuit je eigen huis kijken en meedoen.

We healen, we mediteren, we genieten van de maanenergie en laten ons leiden, alles zolang het is voor ons hoogste healing en hoogste goed. We geven ons in liefde over aan de energie van de maan en voelen dat we hierdoor getransformeerd worden.  Met wie we werken? Dat merk je op de avond zelf. Ik sta open voor het allerhoogste en ik laat me leiden in deze.

SCHRIJF JE IN: Nieuwe Maan webinar

Tot een week van te voren kun je gebruik maken van de vroegboekkorting.  Je betaald dan € 15,55 in plaats van € 22. Vanaf een week van te voren is het de normale prijs € 22. Te laat om goedkoper te boeken? Kijk dan in mijn agenda uit naar een volgend maan webinar of boek nu maar deze toch, het gaat echt gaaf worden. 

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst achter mijn website dus je kunt het dan altijd herhalen.

Het is heerlijk om zo 1 keer in de maand de puntjes op de i te zetten, los te laten wat je los te laten hebt om zo weer ruimte te maken voor wat je wél in je leven wilt. Perfect passend in deze tijden van het grote loslaten.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving, ik heb al een video voor je klaar staan, waar je meteen mee aan de slag kunt. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Wat: Nieuwe Maan webinar

Datum: maandag 6 september 2021

Tijd: 20:00-21:00

Locatie: online

Investering: €15,55 of € 22

Geef je op, doe mee: Nieuwe Maan Webinar

Ik kijk naar je uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post

De terugkeer van Merlijn -Deepak Chopra

Zoals je weet, of niet, als je me nog niet kent, heb ik een webinarserie “Merlijn Magie“. Bij alles wat met Merlijn te maken heeft, denk ik: “wow, geweldig”. De energie van Merlijn, de kennis, kunde en het mysterie. Een tovenaar naar mijn hart. De Terugkeer Van Merlijn is zo’n

Spiritualiteit is: weten wanneer je hulp nodig hebt

Ik heb al eerder gesproken over mijn hondje Suerte. Zij was mijn ware spirituele master. Het is zij die mij op mijn spirituele pad heeft gebracht (lees hier hoe). En welk niveau ik ook bereikte, het was altijd onvoldoende voor haar en ze stimuleerde me altijd om verder te gaan.

Als je niets verandert, verandert er niets

Zo, we zijn aan een nieuw jaar begonnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Heb jij al bedacht wat je dit jaar anders wilt? Meer bewegen? Gezonder eten? Meer naar buiten? Minder Netlflixen? Wat je ook besloten hebt, het dénken aan verandering zet geen zoden aan de dijk. Want, als je niets