Lisette-Anne Geen categorie Wensen versus Willen

Wensen versus Willen

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS

Audio opnames van live workshops

Ik realiseerde me dat ik veel workshops geef en dat ik die, tot 5 december 2020, nooit opgenomen heb. Wat ontzettend zonde van alle informatie! In zoverre mogelijk neem ik nu alle live workshops op. Ik maak de AUDIO’S (niet het BEELDmateriaal, in verband met privacy bescherming aanwezige cursisten) beschikbaar.

Luisteren naar je Engelen; het maakt écht verschil

Schreef ik laatst dat het zo belangrijk is om te luisteren naar je engelen (of intuïtie of innerlijke stem of Hogere Zelf, als je niks met engelen kunt), en van de week had ik weer zo’n voorbeeld. We gingen een dagje naar Amsterdam. Ik ben een absoluut automens in plaats