GELUK

 132,00

In de videos komen AE Raziël, Saint Germain, Michaël, Aphrodite, Guineverre, Moeder Maria, Christus, Heilige Geest, God, Apollo en Athena voorbij.

Stap voor stap werk je eraan, via healingen en diepe meditaties, om je Gaves, Emoties, Liefde, Uw Wil Geschiede en Kracht te ontwikkelen, om zo te komen tot Spiritueel Geluk.

Voor slechts € 166 krijg jij toegang tot deze video’s.

Categorie: Tag:

Beschrijving

Spiritueel GELUK

Deze videoserie bestaat uit 5 videos:

1) Gave:
In dit webinar maak je contact met aartsengel Raziël en opgestegen meester Saint-Germain om achter je gave te komen.
Waarom kwam jij op aarde? Wat is jouw levenstaak? Jouw levensopdracht? Met uitleg, healing en meditatie.

2) Emoties
In dit webinar ga je aan de slag met je emoties. Wat kun je doen om je emoties in balans te brengen?
We passen een stukje Jin Shin Jyutsu toe.
We maken kennis en contact met Aartsengel Michaël en Aartsengel Jophiël.
Na dit webinar kun je beter omgaan met je emoties.

3) Liefde
In dit webinar werken we met Godin Aphrodite voor het ontwikkelen van de sensuele, sexuele & verleidelijke vorm van liefde.
Met Godin Guineverre werken we aan de vorm van onvoorwaardelijke, eeuwigdurende tweelingzielliefde.
En met Moeder Maria werken we met onvoorwaardelijke en onbaatzuchtige alles overstijgende moederlijke liefde.
In een uur komen al deze krachtige dames voorbij en leren jou om het verschil te voelen tussen deze vormen van liefde en ze healen dat stuk in jou wat gehealed mag worden. Na dit webinar ben je klaar voor liefde in al haar vormen.

4) Uw Wil Geschiede
In dit webinar werken we met -de energie van- Christus, De Heilige Geest en God. Een heel mooi webinar met een hoge energie. Je leert loslaten en voelen wat het is om te zeggen: “Niet mijn wil, maar Uw wil geschiede”. Je komt gesterkt en door het Goddelijke gesteund uit dit webinar.

5) Kracht
Om in je kracht te komen en te blijven werken we in de webinar met de God Apollo, een hele mooie krachtige, mannelijke energie. Een kracht die je graag in het dagelijkse leven bij je wilt hebben.
En, om de man/vrouw energie in balans te houden, werken we teven met Godin Athene. Een hele sterke, krachtige vrouw, die liefdevol in het leven staat en vanuit haar kracht de wereld steunt.
Voel je je soms wat krachteloos? Dit webinar helpt je om helemaal in balans te komen in zowel mannelijke als vrouwelijke kracht.

Oftewel GELUK

Boek je de Webinars apart, betaal je € 33 per stuk.

In de videos komen AE Raziël, Saint Germain, Michaël, Aphrodite, Guineverre, Moeder Maria, Christus, Heilige Geest, God, Apollo en Athena voorbij.

Stap voor stap werk je eraan, via healingen en diepe meditaties, om je Gaves, Emoties, Liefde, Uw Wil Geschiede en Kracht te ontwikkelen, om zo te komen tot Spiritueel Geluk.

Wanneer je boekt, komt deze serie meteen in je eigen online leeromgeving te staan en kun je hup, zo aan de slag.

Wat een prachtige healing!! Ik deed deze vandaag als laatste. Tijdens de healing heel veel los gelaten, gegeeuwd, tranen van het geeuwen en koud. Helemaal op het einde ben ik beginnen stromen, nog nooit zo meegemaakt. Ik kreeg het ongelooflijk warm, het leek wel of ik in brand stond! En emoties die loskwamen met opnieuw tranen, maar nu van emotie. Ik zinder nog wat na! Genieten!!! Dankjewel kanjer voor zo’n mooie healing! ❤️❤️❤️ 

Over les 1: “Heerlijk webinar mijn hart gloeide al voor jij er over begon… tranen en ik voel me nu lekker opgelucht en lichter…”

Over les 2: “GEWELDIG!! Kom zo waarschijnlijk van pijn in pols af en soms blijft mijn ringvinger staan…omdat dit replay is heb duim onder op pols en vingers boven op hand… alles klopte eigenlijk direct het langste duurde beide handen smart en troep!! Dankjewel!”

Over les 3: “Wat een prachtige healing!! Ik deed deze vandaag als laatste. Tijdens de healing heel veel los gelaten, gegeeuwd, tranen van het geeuwen en koud. Helemaal op het einde ben ik beginnen stromen, nog nooit zo meegemaakt. Ik kreeg het ongelooflijk warm, het leek wel of ik in brand stond! En emoties die loskwamen met opnieuw tranen, maar nu van emotie. Ik zinder nog wat na! Genieten!!! Dankjewel kanjer voor zo’n mooie healing!”

“Hele mooie meditatie. ik had het in het begin verschrikkelijk koud, heb natuurlijk de hele tijd zitten geeuwen en de tranen stroomden al over mijn wangen voordat de meditatie begon ?. dankjewel ?”

“Deze is zo mooi om te doen, zo bijzonder ik weet nog dat ik de 1e 3x deze bij moeder Maria in slaap viel… een aanrader! <3”

Over les 4: “Geweldig wat een ervaring… tranen, dichtgeknepen keel een neus die dicht zat…ik heb al mijn gedachten/ingevingen die ik kreeg opgeschreven… heb het zo warm en handen en voeten tintelden enorm nog even nagenieten en bijkomen en dan lekker mijn bed in…maar voel me zo rustig en vol vertrouwen….”

Andere suggesties…