Overvloedkunde DELUXE

 266,00

Deluxe: Max + afstandsinwijding in Overvloedwelvaart Reiki 1 + overvloed Webinar

Categorie: Tag:

Beschrijving

Alles staat in de online lesomgeving, je kunt er meteen bij en mee aan de slag, 24/7.

Er is tegenwoordig veel over te lezen; visualiseren, manifesteren, overvloed, The Secret, etc. Wat al deze zaken gemeenschappelijk hebben is dat je vooruit wil in het leven. Je wilt méér. Je wilt creëren. Je wilt manifesteren. De boeken worden gelezen, de oefeningen worden gedaan. Het werkt een tijdje en daarna stopt het resultaat of men vervalt na verloop van tijd in oude gewoonten.

Deze cursus Overvloedkunde heb ik samengesteld om voor eens en altijd dóór te gaan. Te manifesteren en dan ook met blijvend resultaat. Het geheim? Je energiesysteem grondig reinigen en magnetisch maken voor wat je wilt manifesteren. Oude patronen verwijderen en nieuwe magnetische patronen installeren.

Deze cursus heeft tenminste 30 videos met healingen, zuiveringen, reinigingen op energetisch gebied. Er komen veel verschillende technieken aan bod om jou te leren de overvloed die jij wenst te manifesteren in je leven. Je werkt onder andere met de Engelen van manifestatie en met Godinnen Abundantia en Fortunata. Je gaat oefeningen doen om te leren creëren en manifesteren. Je gaat meditaties in om jouw overtuigingen te her-programmeren. Als het aan mij ligt, ga jij alles er aan doen, om er voor te zorgen dat jij geheeld en gezuiverd wordt. Boordevol inspiratie en vol goede moed komt. Met een tas vol technieken aan de slag gaat, om datgene neer te zetten en te creëren wat jij altijd al wilde. Om je grootste wensen te manifesteren. Of het nu die grote liefde is, de financiële overvloed, een uitmuntende gezondheid, jij krijgt deze week technieken om het voor jou perfecte leven te creëren en te leven!

De cursus heeft zich verder ontwikkeld en heeft nu 30! extra videos, vol met uitleg, healingen en meditaties.

Hoe meer je hebt, hoe meer je kunt geven. Hoe meer je ontvangt, hoe meer je kunt delen. Misschien heb je nu al iets in je hoofd waarvan je denkt: “Daar wil ik aan werken! Dat wil ik manifesteren!” Boek dan nu op en gun jezelf het allerbeste leven! Haal het maximale uit je leven. Leef je hoogste doel. Ik ben er om jou te helpen het voor jou perfecte leven te creëren!

Er zijn 5 versies van Overvloedkunde:
Overvloedkunde serie 1: de originele 7 video’s + wat extra
Mini: bevat de eerste 7 videos van een serie van 23 videos over Overvloed.
Midi: bevat de 23 videos over Overvloed.
Max: bevat de 23 videos over Overvloed + de originele cursus/videoserie van 7 videos + 2 extra
Deluxe: Max + afstandsinwijding in Overvloedwelvaart Reiki 1 + overvloed Webinar

“Toen ik las dat de maand oktober tot overvloed maand was uitgeroepen , wist ik direct….this one is mine!!!
En zoals te verwachten heeft Lisette-Anne het weer op een fantastische manier gedaan. Ik blijf in deze groep want het heeft mij overvloed op verschillende gebieden gebracht en weet dat er meer zal volgen.
En natuurlijk ben ik van plan om nog meer cursussen bij onze Lisette-Anne te gaan volgen “

“Het voelde als een traktatie deze Overvloedkundemaand. Want wat een cadeautje voor jezelf is dit. Een echte aanrader.
Fantastisch healingen en meditaties en jouw altijd positieve uitleg zorgen ervoor dat ik elke healing wil doen. Ik ben blij dat ik ze tot in lengte der dagen kan herhalen.
We hebben enorm veel informatie, tips en trucs gekregen om mee aan de slag te gaan. Dit voelt goed, héél goed.
Dankjewel Lisette-Anne “

“Ik heb genoten van de video’s. Ik vind dat ze perfect opgebouwd zijn, eerst een korte uitleg over een item, dan een meditatie. Ook de duur van een video is voor mij ideaal, een half uurtje luisteren en even mediteren doe ik als ik even ga zitten/rusten. Als ze langer zijn moet je er echt tijd voor maken en het inplannen in je dag, waardoor ik minder snel geneigd ben om eraan te beginnen. Ik heb er ook heel veel uitgehaald, vooral een overvloed aan dankbaarheid, dankbaarheid voor alles wat is, wat ik ben en wat ik heb. Brengt me zoveel rust en vreugde! Heel veel respect en dank naar jou toe, Lisette-Anne, dat je dit prachtige kado voor ons maakte! “

Andere suggesties…