2019 MIX

 363,00

De 2019 mix bestaat uit 11 Webinars, te weten:
Focus versus Loslaten
Vullen versus Voeden
Wensen versus Willen
Angst
Positieve Gedachten
Qi/Chi
Basislijn
Uitlijnen
Het een of het ander
Goed Voelen
Je kunt het!

Categorie:

Beschrijving

De 2019 bestaat uit 11 Webinars uit 2019, te weten:

Basislijn:

Wat we denken dat onze basislijn is en wat het echt is, daar zit soms een groot verschil tussen (je denkt dat je neer hebt gezet dat iedereen aardig is en dat je alleen mensen in je omgeving hebt die 100% goed zijn en dan blijkt dat je iemand in je leven hebt die je minder dan 100% goed behandeld, omdat deze persoon regelmatig benadrukt wat ze niet goed aan je vinden).

Basislijn: wat accepteer jij? Welke verhalen vertel jij over en aan jezelf? Wat zegt de stem in je hoofd? Welke gedrag vertoon jij?

Je standaard wordt ondersteunt door je dagelijks rituelen, de stappen die jij onderneemt, de momentum die jij creëert.

Op één lijn/Uitlijnen:

In dit webinar lijnen we uit, ons hoofd met hart en buik en dan helemaal naar boven de hemel in en naar beneden helemaal de aarde in. We lijnen ons uit met onze essentie, gaan naar onze kern en verankeren dit in de aarde. Je bent een echt mens wanneer je je identificeert met je lichaam en geest. Je bent één met het universum wanneer je je identificeert met het bewustzijn. We werken aan ontspannen ademhaling. Ontspannen onze gezichtsspieren. We maken onze hersenen wakker. We bewegen onze ruggengraat. Verder lijnen we onze chakra’s uit. Alles wat je maar mogelijkerwijs wilt aantrekken, kun je aantrekken, je dient je er eerst mee uit te lijnen. We pakken een stukje Jin Shin Jyutsu mee. Hoe wil jij je voelen? Gefocused of chaotisch? Moe of fit? Vreugdevol of chagrijnig? Plezierig of miserabel? Wil je liefhebben of haten? Wat geef jij momentum? Om je snel beter te voelen, wanneer je je rot voelt, lijn je jezelf met jezelf uit. Wanneer je ook maar enige vorm van tekort ervaart, betekent dit dat je niet uitgelijnd bent met wat je wenst. De wet van aantrekking reageert op je gedachten. Wees je bewust dat jij je gedachten kiest. Wat accepteer je in je leven?

Het een of het ander:

Gedachten creëren gevoel. Gevoelens leiden tot actie. Acties vormen ons leven. Met andere woorden: gedachten creëren ons leven. In dit webinar kom je er achter dat je óf opbouwend denkt, óf afbrekend. We maken de hele dag door keuzes. Wat we vandaag kiezen, bepaald onze toekomst. We moeten ons bewust worden van wat we denken > gedachten komen of voort uit liefde of uit angst. In de healing werken we met God Janus en Godin Aine. Je leert daadkrachtig te kiezen.

Goed voelen

In dit webinar gaat het om je goed voelen. Goed voelen is altijd downstream. Goed voelen is ontvangen. Wanneer je besluit je goed te voelen, trek je goede gevoelens aan. Zie mensen door de ogen van Bron, zoals Bron de mensen ziet. Richt je niet op wat er allemaal mis is met de ander. Pak uit elk situatie datgene waar jij de voorkeur aan geeft, wat goed voelt en laat het overige meteen los. Laat hoe je je voelt niet afhangen van wat je observeert (= reactief leven). Zorg dat je je altijd goed voelt. Heel kort door de bocht gezegd: verander je leven/de wereld door je goed te voelen. Besteedt alleen aandacht aan wat goed voelt, niet aan of het waar is of niet. Waarheid is enkel en alleen wat iemand zo vaak bevestigd heeft dat het een realiteit geworden is in de ervaring van deze persoon. Dit is een heerlijk goed voelend webinar. Voel je je minder dan 100% en wil je je graag weer 100% happy voelen? Dan is dit webinar voor jou.

Je kunt het!

Dit is het 5e webinar uit de serie Start 2019 goed (maar kan op ieder gewenst moment gevolgd worden). In dit webinar komen Godin Diana en Opgestegen Meester Kuthumi vluchtig aan bod. VOEL je hoe je wilt dat je leven IS. Gebruik wat je VOELT om de energie te kneden in wat jij wilt. De stroom van welzijn/Goddelijke energie stroomt ALTIJD. Hoe goed je je voelt is een teken van hoeveel jij de stroom toelaat of niet. Je creëert je eigen realiteit. Niemand kan creëren in jouw realiteit. Het is jouw leven en jij bepaald wie en wat je toelaat en wat er gebeurt. We zetten de sluisdeuren open om alle welzijn en alles wat goed is binnen te laten en toe te laten. Kortom: Je kunt het!

Focus versus Loslaten

Focus is: geloof, vasthouden aan en grote interesse tonen.

Focus is iets geloven en je interesseren voor datgene. Focus is bewust met je hersenen ergens aan denken en op concentreren. Focus is meedoen aan iets, je erop richten met je aandacht. Focussen creëert.
Je hersenen kunnen relatief kort focussen en dan gaan ze weer over op een ander ding. En dat is maar goed ook > De mensen denken overwegend negatief en zouden dan allerlei negatieve zaken manifesteren. Wanneer je met je hersenen probeert te manifesteren, dan mislukt het vaak. Beter is om eerst uit te lijnen.

Alles in het Universum heeft een positief en een negatief aspect. Wat men vaak doet is focussen op het negatieve en proberen dat uit te roeien en weg te krijgen. Waar je aandacht aan geeft groeit. Het ongewenste zal altijd blijven, aan jou de keuze of je er aandacht op richt of niet?

Alles is er en moet er ook zijn; gewenste en ongewenste zaken. Door te weten wat je niet wilt, kun je je gericht focussen op wat je wel wilt.

Voeden versus Vullen

Dankzij voedsel kun je bewegen, spreken, denken, voelen. Voedsel bevat elementen om je gezondheid te behouden of te verslechteren.
Wanneer je een uitgebalanceerde maaltijd tot je neemt voel je je na de maaltijd helder en verkwikt en aangesterkt. In plaats van moe, loom en lethargisch. Al je lichamen hebben voedsel nodig (Fysiek, Emotioneel, Mentaal, Spiritueel/Karmisch). Je bent wat je eet. Als je alles slikt, ongeacht wat, verwacht dan niet dat je stralend gezond, fit en energiek zal zijn. Hoe eet je goed? We reageren allemaal anders op voedsel omdat we allemaal een eigen frequentie hebben. Het ligt aan je frequentie wat je wilt eten. Vul je leegte op door je uit te lijnen niet door je te vullen met voedsel.

Wensen versus Willen

Willen is een verlangen naar iets wat je niet hebt. Wensen is een aspiratie. Het verschil tussen wensen en willen is actie. Stel, je wilt iets met je geest, je denkt dat je het wilt. Je hart echter, wil iets anders. De wil/de geest volgt het hart. Wat er in je hart zit komt uit. Geef liefde aan datgene wat je wilt manifesteren. Alles wat je denkt leeft. Alles wat leeft creëert. Denk dus alleen aan wat je wilt dat gaat ontstaan en creëren. Mensen begrijpen vaak niet dat hun gedachten creëren omdat het resultaat vaak niet snel te zien is. Gedachten materialiseren zich door daden onder de juiste voorwaarden. Je gaat pas creëren/manifesteren wanneer het hart, het verlangen en het gevoel erbij betrokken zijn. Projecteer datgene wat je wilt. Na het creëren toon je geduld en wacht af. Ga door met creëren, laat het hoe, waar en wanneer los. Je gevoel schept, voel je dus goed! In de healing passen we een bodemsanering toe, we zuiveren de voedingsbodem van onze manifestaties. We gaan weer Koning(in) zijn in over ons eigen leven. 

Angst

Angst kent vele soorten: hoogte, straat, verlating, falen, examen etc. Angst legt je onderliggende/onbewuste gedachten bloot. Angst is het niet in verbinding staan met de bron > Niet uitgelijnd zijn. Wanneer je angst voelt kloppen je gedachten niet. Lijn je uit met de Bron/God. Hoe meer angst, hoe verder verwijderd van God. Stop met het activeren van angst.

Positieve gedachten

We creëren onze realiteit met onze gedachten. We leven niet in DE reële wereld maar in EEN reële wereld.

Iedere keer dat je in een situatie bent die je niet leuk vindt en die maar blijft voortduren, kies je gedachten die je negatief beïnvloeden. Je kiest ervoor om de situatie te laten voortbestaan door de gedachten die je blijft herhalen. Op het moment dat je kiest voor een andere gedachte, dan is de situatie opgelost.

Wees zo helder mogelijk, wees uitgelijnd.

Qi of Chi

WAT IS HET?

Het is een vitale vorm van energie en kan direct ervaren worden, de gevolgen ook zoals hitte of koelte. Chi kan bewogen en gestuurd worden. Het betekent hetzelfde. Een energie wat zich door het leven en door alle dingen en iedereen beweegt. Het komt van verschillende bronnen, is van een verschillende kwaliteit en komt overal voor. Qi is alles en niets. Alpha en Omega. Adem.

 

Andere suggesties…