Lisette-Anne Geen categorie Zojuist toegevoegd: The Healing Angels of the Energy Field Workshop op 6 december

Zojuist toegevoegd: The Healing Angels of the Energy Field Workshop op 6 december

Healing Angels

Een eendaagse reis met 9 engelen om jezelf via de engelen beter te leren kennen. 9 healingen, 9 meditaties, na deze dag ga je getransformeerd naar huis. Voor jou wanneer je –meer- engelen in je leven wilt toelaten. Apart van of aanvulling op Integrated Energy Therapy.

LET OP! Ik geef deze workshop tegelijk LIVE én ONLINE. Er zijn 3 plekjes live bij mij in Hilversum. Wanneer je boekt mail me dan op info@lisetteanne.com of je live naar Hilversum komt of dat je online meedoet.  

Jaren geleden, toen ik met IET begon, kwamen de Healing Angels in mijn leven. 9 engelen die me meenamen op een reis. Een reis die nu nog doorloopt. Na engelen in mijn leven te hebben toegelaten is alles anders geworden. Ik voel me gesteund. De liefde, de aandacht, het begrip en het engelengeduld….. maakt dat ik na al die jaren deze workshop nog steeds met enorm veel liefde en passie geef.

In een dag gaan we samen 9 keer meditatie in en uit. Elke keer neemt de volgende engel ons dieper en dieper naar onze ziel. Ons levenspad wordt duidelijker en duidelijker. Er is na iedere sessie ruim voldoende tijd om te schrijven wat je doorkrijgt. Je kunt dit doen in het boekje wat je bij deze cursus krijgt, of in je eigen schrift.

Zelfs als je nog nooit gechanneld hebt zal je merken hoe makkelijk je boodschappen doorkrijgt. Hoe je met gemak hele epistels schrijft omdat de engel tegen je praat en jij alles energetisch opvangt en omzet in je eigen woorden.

Er is ruimte om over je ervaringen te vertellen. Je mag ook helemaal in je eigen proces zitten en datgene wat je doorkrijgt voor jezelf houden en de boodschappen koesteren voor hun enorm waardevolle inhoud. Jij krijgt je levenspad uitgestippeld! Boodschap voor boodschap krijg jij meer en meer informatie over wat op dit moment in je leven voor jou van belang is.

Dit is voor jou wanneer je een aanvulling op je IET wilt hebben of je wilt gewoon een heerlijk intense dag voor jezelf om laagjes weg te pellen, te leren channelen en hartcontact met engelen te hebben.

Heb je niks met healen, mediteren, luisteren, voelen, ervaren en schrijven, dan kun je deze dag overslaan.

Zondag 6 december 2020 van 10:00 tot 18:00 uur uiterlijk. Eigen lunch meenemen, voor drinken wordt gezorgd ( als je naar Hilversum komt). Anders moet je alles zelf thuis verzorgen.

Deze workshop is uniek in zijn/haar zijn. Het is intens, dat kan ik je zeggen. 9 verschillende engelen, met elk hun eigen energie. Meditatie in en meditatie uit, je zult het voelen. Maar de energie en de inzichten en ophelderingen die je daarna hebt zijn onbetaalbaar. Ik heb nog steeds mijn boekje en mijn aantekeningen van de eerste les van jaren geleden. Af en toe lees ik de gechannelde boodschappen en elke keer weer kippenvel en een gevoel van wow….. dat is uitgekomen.

En dat gun ik jou ook: kippenvel, maar dan van engelenenergie. Engelenvel dus, haha.

Heb je BIJ MIJ! Integrated Energy Therapy gevolgd, dan krijg je korting. Je betaalt dan € 122 in plaats van € 144. Ben je geen IET-er van mij, dan betaal je € 144. Nog steeds een hele goede deal voor deze unieke en fantastische dag.  Als IET-er mail me voor een aangepaste factuur.

De energie op zo’n dag gaat omhoog, omhoog, omhoog. Zeker met een groep energetische selectieve deelnemers. En daarbij bedoel ik, deelnemers die op hun energieniveau letten en gaan voor 100% goed. Zoals je weet is gezamenlijke energie sterker en hoger dan enkele energie. Dus tijdens deze dag liften we mee op elkaars energie, versterken deze en zo helpen we elkaar om tot het maximale te transformeren.

Geef je dus NU op! The Healing Angels of the Energy Field workshop

Namens Michaël, Rafaël, Gabriël, Daniël, Celestina, Faith, Cassiël, Sarah en Ariël verwelkom ik je met open armen.

Tot snel. Schrijf je nu in.

LET OP 2!: In verband met copyright mag is het verboden het webinar op te nemen. Je krijgt dus geen opname. Volg je het online, dan moet je die dag echt meedoen. 

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GERELATEERDE POSTS