Volle Maan webinar 16 april 2022

Ben jij sensitief? Voel jij wanneer de energie anders is dan anders? Heb jij feeling met de maan? Sta jij open voor verdere uitbreiding van je zijn? Wil jij iedere kans benutten om je frequentie te verhogen?

Dan komt dat goed uit.

Zaterdagavond 16 april is het om 20:55 uur Volle Maan. Een bijzondere Volle Maan die precies valt tussen G0ede Vrijdag en Paaszondag. Een heel mooi moment om een webinar te geven met de mix van die drie energieën.

De maan staat in het teken van Weegschaal, met de invloed van het Ram teken. Een interessante combinatie. Het is een maan van in balans willen zijn (weegschaal) maar tegelijkertijd vo willen losbarsten (ram) met nieuwe projecten en ideeën. Denk maar aan een vogeltje wat nog in het ei zit, wachtend op het perfecte moment om met z’n snaveltje zich toegang te verschaffen tot de grote buitenwereld. Wanneer nog even wachten? Wanneer er voor gaan?

Vrijdag, de dag voor volle maan, is het Goede Vrijdag, spiritueel gezien symbool voor het loslaten van het Ego. Overgave. Genade. Sterk en krachtig zijn.

Zondag, de dag na volle maan, is  het Pasen, spiritueel gezien symbool voor Herrijzen, Opstaan en natuurlijk een eerbetoon aan Godin Ostara, de lentegodin die over de regenboog een klein meisje ter zijde kwam staan.

Precies in het midden, op zaterdagavond is het dus Volle Maan. Een moment om samen te delen en te voelen wat de energie met ons doet en hoe wij deze energie het beste kunnen inzetten en benutten.

Dit is waar ik je bij ga ondersteunen tijdens dit webinar. Ik channel de energie, zet een veilige energetische bubbel neer waarin jij je verder kunt ontplooien.  Doe je mee?

Tot en met vrijdag 15 april kun je boeken met KORTING. Het is een semi BWJK (Betaal Wat Je Kunt) webinar. Er is een basisbedrag van € 17. Een maximum is er niet, je kunt dus vanaf €17 boeken. Vanaf zaterdag 16 april betaal je het reguliere bedrag van € 23.

Zaterdagavond 16 april 19:00 uur <<<< vroeger dan anders!

LET OP!1 Met korting te boeken tot en met vrijdag 15 april. Vanaf de 16e reguliere prijs.

LET OP!2 We beginnen om 19:00 uur (i.p.v. 20 uur)

Online, dus heerlijk vanuit je eigen omgeving. Zonder dat iemand je ziet, helemaal in je eigen element.

Na afloop van het webinar wordt de video in jouw eigen online omgeving geplaatst (achter mijn website) dus je kunt het dan altijd herhalen.

Doe mee, geef je nu op en laat jouw potentieel losbarsten.

Log na het boeken in op mijn website, in je eigen online leeromgeving. Je gebruikt hetzelfde e-mail adres als waarmee je geboekt hebt, en je eigen wachtwoord.

Alle informatie nog eens:

Datum: zaterdagavond 16 april 2022

Tijd: 19:00 tot 20: 00 uur

Investering: vanaf € 15 tot € (mag je zelf bepalen maar vanaf zaterdag betaal je de reguliere prijs van € 23)

Waar: online dus lekker vanuit je eigen omgeving

Replay?: Ja, die komt zondag (uiterlijk) in de online lesomgeving te staan (achter mijn website)

Link?: Ik schrijf je handmatig in, dus je krijgt de link zodra ik je ingeschreven heb, zo snel mogelijk nadat ik je boeking ontvangen heb. Hou je mail in de gaten, je krijgt mail van WebinarGeek/

Geef je op, doe mee, deel dit a.u.b. met zo veel mogelijk mensen. SAMEN verspreiden we licht en liefde. 

Boek hier: Volle Maan webinar 16 april 2022

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Nieuwe Maan Webinar

Zondagavond 2 januari is het om 19:33 uur Nieuwe Maan.Midden in mijn vakantie, dus heb er echt over na moeten voelen of ik een webinar wil geven.Echter, het past ZO goed in het proces waarin ik, en ik denk met mij velen, zit (loslaten van minder gewenste zaken en actief

Nieuwe Maan Webinar 28 juli 2002

Het is vakantietijd en dat is te merken! Ook met deze Nieuwe Maan. Misschien komt het omdat ik zelf meer ontspannen ben en in vakantiemodus maar deze Maan was/is voor mij vrolijker, opgewekter en ontspannener dan normaal. Het is op donderdag 28 juli 2022 0m 19:55 uur Nieuwe Maan. Ik

Kerst Sale start op 24 december om 20:00 uur

Nog éénmaal profiteren van korting op je meest favoriete programma’s uit 2019. Was de vroegboekkorting voorbij voordat je er erg in had? Vanaf 20:00 uur op dinsdag 2 december heb je nog eenmalig de kans om te boeken met flinke kortingen. Je krijgt hiervoor 30 uur: tot en met 23:59