7 Tips maximale effectiviteit Nieuwe Maan Energie

Nog even en we sluiten ook deze maand al weer af. Eerst wat laatste loodjes, nog vijf dagen Mercurius Retrograde en een laatste Nieuwe Maan. Hoe mooi is het om een maand af te sluiten met een Nieuwe Maan?! Even helemaal naar binnen keren, los laten wat minder is dan…….. 100% zodat we weer kunnen knallen in een nieuwe maand. Ik kijk er naar uit!

Bij deze maan is het noodzakelijk (nood, nood, als en wanneer je je bewustzijn wilt laten toenemen en spiritueel wilt groeien, anders kun je gewoon doorgaan op de oude voet) om naar binnen te keren en jezelf de vraag te stellen: “Hoe heb ik mezelf ontwikkeld de afgelopen maanden?” Ben ik bezig geweest met ont-wikkelen?”

Om je te helpen het maximale te halen uit deze laatste dagen van mei én de Nieuwe Maan energie, heb ik hier 7 tips voor je:

  1. Sta bewust stil bij je innerlijke groei. Waar heb jij afscheid van genomen? Waar heb jij nee tegen gezegd? Waar heb jij ja tegen gezegd? Ga naar binnen en maak de balans op.
  2. Plan bewust rustmomenten in. Tijd voor jezelf om te luisteren naar je gevoel. Stop met in je hoofd zitten. Leg een hand op je hart, een hand op je buik. Sluit je ogen, adem rustig in en uit en VOEL hoe jij er voor staat. Pak elke dag minstens een bewust rustmoment.
  3. Zoek bewust vaker de connectie op met de natuur en moeder aarde. Het is de tijd van Godin Ceres. Zoek plekken in de natuur op waar je even alleen bent en kunt opladen. Loop, zo mogelijk, met blote voeten op aarde (earthing). Dit is goed voor je gronding.
  4. Maak alvast plannen om vanaf 3 juni te gaan knallen (wacht nog even totdat Mercurius Retrograde stopt). Deze laatste dagen van mei zijn als een dieseltje, langzaam opwarmen en dan voluit gas geven.
  5. Ook al is het weekend, en hebben we onze rust(momenten) nodig, opruimen in deze fase is ook een goed idee. Kledingkast uitmesten. Lades opruimen. Keukenkastjes uitsoppen. De energie van de afnemende maan helpt mee om op te ruimen en los te laten. Heb je opruimzaken een tijd uitgesteld? Pak ze dit weekend aan! Ruim op en ga schoon en opgeruimd juni in.
  6. Het kan zijn dat de ideeën bij je binnenstromen deze dagen. Zorg voor een notitieblokje (of nieuwerwets je mobiel bij de hand) om de inspiratiebubbels op te schrijven. Je hoeft er nog niks mee (pas vanaf 3 juni) maar opschrijven helpt. Je maakt dan steeds je hoofd leeg en dat is wel zo fijn bij een maanenergie die van je verlangt dat je je rust pakt en naar binnen keert.
  7. Sta open voor nieuwe informatie. Wat kun je ontleren? Wat kun je leren? Deze nieuwe maan geeft je een groeikans. Wat wil je nu inneren en tot je nemen? Waar hebben je hart en je ziel behoefte aan? De ziel wil altijd expanderen. Wat kun jij doen om je ziel hierin te faciliteren? Ga eerst naar binnen om vervolgens bewust naar buiten te kunnen expanderen.

Wil je meer tips en tricks?

Nieuwsgierig geworden?
Meer weten over deze Nieuwe Maan?
De energie zelf ervaren?
Een steuntje in de rug nodig om beter beslagen ten ijs te komen?

Dat kan!

Het is maandag 30 mei om 13:30 Nieuwe Maan, beetje onhandig tijdstip om dan een webinar te geven, dus geef ik het webinar de avond daarvoor, op zondagavond 29 mei om 19:00 uur.

Zondagavond ben ik er voor jou, om jou te begeleiden en te ondersteunen met deze Nieuwe Maan Energie.
In een Webinar van ongeveer een uur (start 19:00 uur) neem ik je mee in een avontuurlijk webinar. Vol met informatie over de Nieuwe  Maan in zijn algemeenheid en over deze Nieuwe Maan energie specifiek.
We healen.
We mediteren.
We voelen.
We luisteren.
We luisteren naar ons hart en we voeden onze ziel.

Zondagavond, een rustmoment, een groeimoment, een moment voor jou.
Geef je hier op:  Nieuwe Maan Webinar  en ik “zie” je zondagavond.

Tot dan! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Post

Overvloed is: wat jij ervan maakt

Overvloed, het schijnt een beladen dingetje te zijn, aan sommige reacties op mijn Facebookpagina te zien. En toch is het heel simpel: overvloed is overvloed niets meer, niets minder. Mensen maken er een ding van (zoals met vele ander zaken). Gisteren was de kick-off van het nieuwe programma Overvloed en

BWJK Volle Maan Webianr 19 december 2021

Zondagochtend 19 december is het om 05:37 uur Volle Maan, dan hoop ik nog lekker te slapen, daarom geef ik dit webinar in de avond, te weten om 20:00 uur tot 21:00 uur. Dit is de laatste Volle Maan van 2021, de laatste bijzondere maan voor het Yule feest op

De sleutel tot zelf-bevrijding – Christiane Beerlandt

Wat heeft Christiane mooie boeken geschreven. Als er iemand een voorbeeld is van gewoon gaan zitten en neerpennen wat ze doorkreeg, dan is het Christiane wel. Een van haar boeken die in mijn boekenkast staat is De sleutel tot zelf-bevrijding. Ik heb de editie van 2001. Er zijn eerdere en